Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гусак з апельсинами. Кулінарне ТВ-шоу з-за поребрика.

2022-07-10 18:38 Усім привіт! Сьогодні ми почастуємо вас справжнім делікатесом. Повірте, нічого схожого ви ще не бачили на ...

Усім привіт! Сьогодні ми почастуємо вас справжнім делікатесом. Повірте, нічого схожого ви ще не бачили на своєму столі. Отже, шановні телеглядачі, ми зараз будемо готувати для вас качку з апельсинами. Що? Вибачте, мої помічники повідомили, що всі російські качки завчасно відлетіти на зимівлю у теплі країни, хоч зараз і липень.

І навряд чи повернуться наступної весни. Тому ми змушені використати іншу птицю - гусака з подвір'я нашої глядачки - тітки Аліни з Підмосков'я.

Боже, яке жорстке м'ясо! Щоб розрізати на шматки, нам потрібен ніж із високоякісної сталі виробництва фірми "Сіменс". Що? Вибачте, мої помічники повідомили, що у зв'язку із санкціями закордонне кухонне приладдя наразі недоступне, і нам доведеться різати гусака ножем виробництва заводу металопродукції з міста Гусь-Хрустальний. Боже, який він заіржавілий!

Добре, поки один із моїх помічників воює з гусаком, ми готуємо гарнір. Для цього ми візьмемо відварений рис і зелений горошок. Що? Вибачте, мої помічники повідомили про скруту з рисом. В Китаї - карантин, а інші країни злякалися американців. Нічого, замість рису згодиться смажена картопля - подарунок братнього білоруського народу. Тепер черга зеленого горошку. Що? Вибачте, мої помічники повідомили, що цей овоч поступав із Франції, й тепер потрапив під санкції. Ось мерзотники! А я планував наступну передачу в зв"язку з Днем взяття Бастилії присвятити лангету з жаби по-лангедоські. Все, баста! Рекламуватиму тільки вітчизняні страви. А замість горошку й рідна тушкована капуста стане у пригоді.

Тим часом наша качка... вибачаюсь, гусак готовий для смаження. Посипаємо його рожевою гімалайською сіллю. Що? Невже знову санкції? Оце так, мої помічники повідомили мені, що цей товар застряг у Гімалаях, тому доведеться його замінити продукцією Соль-Вичегідського комбінату. Про оливкову олію, на якій прийнято смажити нашу страву, я й казати не буду. Краще візьму рідну, соняшникову. Що? Мої помічники повідомили, що 90 відсотків цієї олії надходило з України. Все, більше нічого чути не хочу! Смажитемемо на вершковому маслі. Масло в студію!

А поки наша качка...вибачте, гусак починає покриватись піджаристою скоринкою, ми займемося апельсинами. Що? Знову! Вибачте, мої помічники повідомили, що апельсини з Марокко до Росії не долетіли, й не скоро долетять. А єдина альтернатива - яблука з міста Мічурінськ. Мати рідна, скільки тут гнилі!

На цьому шоу перервалося, бо ведучий почав жбурляти яблука у своїх помічників.

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.07.2022, 18:38
10.07.2022, 18:38
392231 1 Internat
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2210 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Нант 0 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Полесье Заря - : - 5 мая 13:00
Чемпионат Италии Кальяри Лечче - : - 5 мая 13:30
Чемпионат Испании Осасуна Бетис - : - 5 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть