Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дамо відбій обєднаному чемпіонату !

2013-11-27 17:10 План дій: #ЄВРОМАРШ та ЄВРОреволюція27 листопада 2013, 13:16 Два майдани об'єдналися, маємо єдиний, вже значно сильніший #Євромайдан ...

План дій: #ЄВРОМАРШ та ЄВРОреволюція
27 листопада 2013, 13:16

 
Два майдани об'єдналися, маємо єдиний, вже значно сильніший #Євромайдан (Майдан Незалежності). Але є і привід для занепокоєння, потрібний чіткий план.

Протягом останньої доби широко поширилися в інтернеті два плани. Автори – Олександр Солонтай та Ігор Луценко.

Ідеї доповнюють одне одного. Отже, пропонуємо узгоджений проект плану.

ВИХІДНА ПОЗИЦІЯ:

Розраховуємо, що зараз лідери парламентської опозиції полетять до Вільнюса і будуть там проводити певну – безумовно, потрібну – місію. Але є ще більш важливі речі, їх треба робити в Україні. Нам потрібно діяти. Ми повинні підготуватися до найгірших умов, а це наступні:

а) підписання не буде;

б) влада почне справжню жорстку зачистку;

в) тв-ящик почне новорічно-ялинкову істерію, намагаючись достроково відправити країну на новорічні канікули.

Отже, що треба робити!?

1. ВИХОДИМО НА #ЄВРОМАРШ

Усі лідери нинішнього спротиву мають дати єдиний і сильний сигнал – виходимо в день завершення саміту у Вільнюсі, тобто 29-го листопада. Нам потрібна або Європа, або нова влада, котра відкриє нам двері у Європу.

29 листопада має стати або кроком у Європу, або початком кінця цієї влади. Для цього треба провести гіперактивну агітаційну кампанію, всеукраїнську, з залученням усіх наявних партійних та громадських ресурсів.

- усі, хто може, мають приїхати у Київ!

- усіх, хто хоче, ми маємо у Київ привезти!

Ми маємо сказати, що 29 листопада є тією головною мобілізаційною датою, коли ми, громадяни, незалежно від політики чи географії, УСІ виходимо на #Євромарш, і стоїмо там доти, доки не буде підписано угоду про асоціацію!

Отже, 15:00 #ЄВРОМАРШ, місце збору – #ЄВРОМАЙДАН

2. СТРАЙК

Чому своє слово говорять тільки студенти? Європейський вибір зробила вся країна, а студенти першими сказали своє слово. Але зараз справа за всіма нами. Студентський страйковий комітет 27-29 листопада охопить все більше ВУЗів, це зрозуміло, студенти однозначно молодці, а всі ми?!

Тому, 29 листопада, після обіду, перший попереджувальний страйк проводять кияни. Потрібно з роботи йти раніше, працюємо тільки першу половину дня. Далі наважуємося зробити крок.

О 15:00 йдемо на #Євромарш. Йдуть всі:

- трудові колективи;

- страйкові комітети;

- навчальні заклади;

- підприємці разом з працівниками;

- бізнес разом з родинами;

- пенсіонери з онуками, батьки з студентами, мами з школярами.

Ну і звісно витягуйте по максимуму друзів! Це наш шанс, іншого такого може не бути!

До уваги мешканців інших міст: 27-29 листопада всі їдемо на Київ. Нам потрібно мобілізувати Київ та вийти на #Євромарш. Сто тисяч на минулих вихідних – це була тільки перша ластівка. Нас може бути значно більше!

3. ЄВРОреволюція

Якщо Янукович не підпише Угоду, ми почнемо зміну влади! 1 грудня, до повсталого Києва приєднуються всі регіони. Загальна, всеукраїнська акція громадянської непокори, з політичними вимогами:

- повні перевибори;

- відновлення Конституції;

- відсунення від влади збанкрутілої команди.

Це символічний день, адже 1 грудня 1991 року, Україна здобула справжню незалежність на всеукраїнському референдумі. Методи – виключно ненасильницький протест, яка включатиме всеукраїнський страйк, мирне блокування органів влади та головної резиденції – Межигір'я.

Тут ми розраховуємо, що нас підтримає опозиція. Вона вже повернеться з Вільнюса. Попри її всі недоліки, вона не зможе стояти осторонь.

Не розходимося, займаємо позиції. Ми нікуди більше не підемо!

2 грудня, понеділок – розпочинається всеукраїнський страйк, нашої відповіді на провал асоціації!

Ми не будемо чекати коли з Межигір'я в заблокований квартал їхатиме Янукович. Ми підемо до нього в гості багатотисячним мітингом. Думаю там ми його не застанемо, при такому розвитку подій він просто втече. Але це треба буде перевірити!:)

Перемога зараз ближче, ніж будь-коли, засобів для її досягнення – більш ніж вдосталь. Потрібно лише не схибити і зробити все правильно.

Якщо ви згодні з таким планом, зробіть перший крок – поширте цей план, зверніться до своїх союзників/лідерів/друзів з пропозицією його здійснити.                  джерело: Українська правда

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.11.2013, 17:10
malkyt
Автор:
(malkyt)
Статус:
Старожил (958 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть