Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Післямова до тринадцятого туру. Враження.

2013-10-21 14:22 Завершився тринадцятий тур в УПЛ. Симпатично зіграла Говерла в Луцьку і заслужено перемогла. Кварцяний у своєму ...

Завершився тринадцятий тур в УПЛ.

Симпатично зіграла Говерла в Луцьку і заслужено перемогла. Кварцяний у своєму стилі видав феєричну прес-конференцію. Тільки невідомо за що вчепився до Парцванії.

 «Важку» перемогу над «непоступливим» орендівцем здобув кротоклуб. Як їм було «важко» забивати голи з подач орендівських гравців багато хто бачив.

То був справжній цирк на воді.

Дніпро в гарному стилі декласував Карпати. Шкода, що такий великий рахунок, але прикарпатці «привезли» два голи собі самі. Селезньов забив супергол! Дай йому пробити ще разів 50 з того місця, то мене терзають сумніви, що він разів 30 попаде у ворота. Напевно, капітанська пов’язка на рукаві допомогла =))! Я думаю, що Карпати розізлилися і постараються дати бій гризунам у наступному турі. Дай Бог, щоб мої надії справдилися.

Ворскла виграла в запорожців. Натужно, але виграла. Єдине питання, що трохи хвилює мене – наскільки вистачить полтавської команди? Мій прогноз – до зими.

Я з нетерпінням чекав недільного матчу нашого Динамо. Перед, матчем, давав коментар до інтерв’ю Шацьких з приводу 0-10, що я не хочу великої перемоги Динамо, а хочу впевненої гри і впевненої перемоги. Ця перемога відбулася! До остаточного рахунку гра була впевненої і якби не Богуш, який явно сумував без футболу, то могло бути в першому таймі і 4-0. Дуже приємно, що Стас повернувся у великий футбол. 2-0 – 1) щоб не вбивати земляків у їх важкому фінансовому і психологічному стані; 2) комфортна перемога, яка надала спокою і дозволила завершити матч у спокійному руслі. Крім того, у другому таймі дали можливість пограти Арсеналу, проте, я вважаю, що ДК контролювало ситуацію на полі і в разі необхідності динамівці могли додати обертів. Проте ігри за збірну і наступний матч з Туном заставили гравців підсвідомо скинути оберти і грати на утримання рахунку. Багато юзерів знову займалися критиканством і ганьбили ДК. Не потрібно цього робити. Давайте будемо підтримувати команду завжди. Юнес Беланда в інтерв’ю також зазначив, що гравцям дуже важлива підтримка вболівальників, бо тоді у них появляється додаткова мотивація грати краще.

І, взагалі, інтерв’ю Беланда та Гармаша також проливають позитивне світло на ГТ нашої команди. ОВБ намагається покращити гру команди і видно, що це починає виходити. І неможливо за кілька місяців чи навіть рік витягнути команду з тієї кризи, в якій команда перебуває після смерті Великого Лобановського. Але він старається. Тому також закликаю підтримувати Олега Блохіна, а не вимагати його відставки після кожного матчу і не приклеювати йому різні прізвиська та ярлики.

Вечір закінчився нічийним результатом між гризунами та моряками. Це позитивно для Динамо. Відстань скорочується. А Маркевич уже починає говорити в стилі удареного трамваєм цигана про Fair Play. Ще один борець за справедливість! Дуже противно мати такого земляка. Як кажуть – у вовчій зграї по-вовчому виють.

І, насамкінець, залишилося трохи менше години до жеребкування play off раунду ЧС-2014. Я вірю, що жереб буде нормальним і наша збірна подолає нарешті цей бар’єр!!!

 

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.10.2013, 14:22
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Италии Болонья Ювентус 3 : 3 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть