Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Щасливчики. Кваліфікація ЄВРО-2020. Выбор редакции

2020-11-12 23:48 Визначилися останні чотири учасники фінальної частини ЄВРО-2020 Грузія - Північна Македонія - 0:1 (Пандєв,56) Перед матчем ... Щасливчики. Кваліфікація ЄВРО-2020.

Визначилися останні чотири учасники фінальної частини ЄВРО-2020

Грузія - Північна Македонія - 0:1 (Пандєв,56)

Перед матчем обидві збірні зазнали чималих втрат. Грузини залишились без Кварацхелія, македонці - без Барді. Це очевидно позначилось на атакувальному потенціалі команд. Тим більше, що ніхто особливо ризикувати не збирався.

Відчувалось, що долю матчу визначать або індивідуальна дія окремого футболіста, або стандарт. Так і сталося. Головна македонська "зірка" Горан Пандєв зумів скористатись поодиноким шансом, вдало зорієнтувавшись в штрафному майданчику. Недаремно в такому поважному віці він продовжує грати в Серії А. Зрозуміло, що радість Горана після матчу була не підробна. Мрія багатьох поколінь македонців здійснилась! А що ж грузини? Доведеться їм зачекати ще принаймі кілька років (це в найкращому випадку).

Угорщина - Ісландія - 2:1 (Него,88, Собослай,90 - Г.Сігурдссон,11)

Цей матч був набагато веселішим. Цьому посприяв хід гри. Досить швидко ісландцям вдалося відкрити рахунок. Катастрофічної помилки припустився голкіпер угорців Гуляші. Воротар досвідчений і досить надійний. Але тут він не впорався з ударом Гілфі Сігурдссона, який просто перекинув стінку. Цього разу лідер ісландців пробив правою. Не сильно. Та угорський кіпер не втримав слизького м'яча в руках. Далі пішла досить відкрита гра. Угорцям необхідно було все більше ризикувати. Та ісландці вміють, як відомо, терпіти. І все ж угорцям пощастило дивом врятватись. Згадався славнозвісний фінал ЛЧ 1999 року. Него вийшов на заміну та чи не першим дотиком до м'яча, після серії незбагненних рикошетів, відправив його до воріт суперника! Але, як виявилось, це ще було не все. В компенсований час головна "зірочка" Угорщини - Домінік Собослай взяв гру на себе і шикарним ударом з далекої відстані влучив в самісінький нижній кут воріт! Ісландська казка закінчилась... А угорці потрапляють у смертельну групу на ЄВРО (Португалія, Франція, Німеччина).

Північна Ірландія - Словаччина - 1:2 (автогол,88 - Куцка,17, Дюріш,110)

Словаки розглядались як фаворити. Це якщо подивитись на підбір виконавців. Але за грою особливої переваги у них не було. Досвідчений Юрай Куцка розстріляв ворота з близької відстані після грубої помилки центру захисту. Як ніж крізь масло пройшов, вивалившись один на один і сильно пробив низом. Все котилось до перемоги, але за дві хвилини до кінця, Шкриньяр переправив м'яч у власні ворота після прострільної передачі! Овертайм. Більше сил залишилось у словаків і Дюріш забив вирішальний гол! Напевно можна дорікнути воротарю господарів, адже удар був у ближній кут. А якби Лафферті, ще в основний час, замість штанги влучив у ствір воріт? Без фарту в таких стикових матчах ніяк.

Сербія - Шотландія - 1:1, пен. 4:5 (Йовіч,90 - Крісті,52)

Погода посприяла скоттам. Постійний дощ. В таких умовах шотландцям грати зручніше. Адже вони сповідують більш простий футбол. Щоправда в подібних умовах серби вже грали з Норвегією. І це їм не завадило. Та цього разу вийшло по-іншому. Таке часто трапляється з сербами. На початку другого тайму вони трохи втратили концентрацію. Якщо м'яч після удару Робертсона просвистів над перекладиною, то Райан Крісті завдав більярдного удару з-за меж штрафного майданчику. Далі шотландці грали ще простіше. По справжньому гострих моментів серби так і не створили. Однак на останній хвилині, найдорожчий сербський футболіст, Лука Йовіч ударом головою з близької відстані перевів гру в овертайм! Сербам не вистачило сміливості, щоб не доводити справу до пенальті. Вирішальним став заключний удар Мітровича. Голкіпер шотландців Маршалл витягнув м'яча з під стійки. Скотти пробились на великий футбольний форум вперше з 1998 року! І там "тартанова армія" зустрінеться зі збірною Англії. Можливо навіть вперше в історії їм вдасться вийти з групи на великих турнірах. Та для цього буде не досить витягти з шафи старого картуза. Хоча хто знає в якому яйці схована щаслива голка. А серби знову кусають лікті. Та хто їм лікар?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.11.2020, 23:48
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть