Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбольний тиждень Выбор редакции

2020-12-04 23:12 Футбольний тиждень

Вже зовсім скоро український футбол візьме паузу. Звісно, що триватимуть провідні чемпіонати, та ми зможемо все ж більше уваги приділяти біатлону. Тим часом промайнув черговий тиждень і жирними мазками виділимо найцікавіше.

Події тижня

  • зав'язується чемпіонська гонка в Україні. Перемога "Динамо" над "Ворсклою" далась на перший погляд досить легко. В чому причина? Думаю, що в першу чергу через правильне втілення тактичної моделі. Кияни з перших хвилин активно пресингували суперника, змушуючи того багато помилятися біля власних воріт. До того ж пресинг був не епізодичний. І полтавчани не встояли. За іншим сценарієм відбувався матч "Шахтаря". Розмірена і академічна гра не несла особливої небезпеки. Трохи активізувалися з виходом Тайсона. Та якби не махнув Кравченко ногою мимо м'яча - то знову була б втрата очок.

  • поїздка киян в Турин не принесла позитивних емоцій. Молодий тренер "Ювентусу" не дозволив розслабитись ні собі, ні своїм підопічним. Знову ключовим гравцем у складі туринців став К'єза. Цього разу він вийшов праворуч. Миколенку не вдалося закрити прудкого італійця. Щоправда завдання було не з простих. Спочатку К'єза відірвався у штрафному майданчику і завдав удару головою. А по перерві розганяв контратаки і робив гострі простріли. Могла гра піти іншим шляхом, реалізуй момент Циганков. Не пощастило. Також відзначимо дебют жінки-арбітра в матчі ЛЧ. Суддівство Фрапар мені не сподобалося - занадто багато пієтету до фавориту.

  • американські гірки продовжуються у "Шахтаря". Знову "Реал" не використовував свої нагоди, а коли Дентіньо забив (спец по Мадриду) - то взагалі розсипався. Контрольний від Соломона вийшов ефектним. Ізраїлітянин підхпив м'яча в центрі поля, добіг до лінії штрафного майданчика і сильно пробив низом. Де були захисники "Реалу" питаєте? Цього не знає ніхто.

  • порадувала і "Зоря". Перемога над представником АПЛ не так часто трапляється. Тут всі задаються питанням чи не можна було так раніше. Ні не можна! Скрипник втратив пів команди. Прийшли нові люди, а на притирку часу не було. Зараз вже зігрались і можуть давати результат.

  • відбулося жеребкування фіналу чотирьох Ліги націй. У півфіналах гратимуть Італія - Іспанія, Бельгія - Франція. Матчі прийматимуть Мілан та Турин.

Герой тижня

Олів'є Жиру забив чотири голи в "Севільї". Чому Лампард йому так мало довіряє? В Дешама в збірній він досі основний. Можливо тепер ми бачитемо його частіше.

"Ліва" тижня.

Ірфан Кахведжі. Хет-трик однією "лівою" в ворота "Лейпцігу" виглядав дуже ефектно. Прикро, що команда очок не отримала. Але така "гармата" обов'язково потрапила на олівець топ-клубів Європи.

Перекладач тижня

Роман Яремчук не тільки регулярно забиває голи, а ще підпрацьовує перекладачем. В матчі ЛЄ Катерина Монзуль дебютувала так дебютувала. Вона заборонила заміну! А пояснити своє рішення вона змогла з допомогою Романа. Тренер "Гента" нічого не зрозумів і його після матчу відправили у відставку.

Анонс

5 грудня (субота)

17:15 Севілья - Реал

Обидві команди отримали відчутних ляпасів в ЛЧ. Тому намагатимуться реабілітуватись. Та Зідану ще й треба пам'ятати про наступний матч з Менхенгладбахом.

19:30 Динамо К - Маріуполь

"Маріуполь" з особливою ретельністю готувався до цієх гри. Адже вони й існують заради двох матчів з "Динамо". Відверто пожертвували навіть кубковим матчем. У киян важлива наступна гра в ЛЧ. Спробують як з "Ворсклою" запресингувати?

19:30 Баварія - Лейпціг

Одночасно відбудеться матч лідерів в Німеччині. Обидві команди сповідують атакуючий футбол. Має бути цікаво й весело. Втрата Кімміха трохи позначається на грі мюнхенців. Але не настільки, щоб похитнути лідерські позиції.

6 грудня (неділя)

14:00 Лілль - Монако

Обидві команди зараз на підйомі. Потіснити Париж не реально. Але хтось має бути другим. Це також престижно.

18:30 Тоттенхем - Арсенал

Моуріньо ще у справі! "Арсенал" легка здобич для такого "вовка". Якщо Артета не потрапить в пастку я здивуюсь.

7 грудня (понеділок)

19:00 Жеребкування ЧС-2022

Європейські збірні отримають суперників у відборі до наступного чемпіонату світу. Будуть сформовані 10 груп, переможці яких напряму потраплять до Катару. Команди що займуть другі місця гратимуть у плей-офф. Збірна України в другому кошику.

8 грудня (вівторок)

22:00 Динамо К - Ференцварош

Після втрати очок в Будапешті стало зрозумілим, що остання гра на груповій стадії ЛЧ буде ключовою. Нас влаштує і нічия.

22:00 Барселона - Ювентус, Лейпціг - Манчестер Юн

Мессі проти Роналду це завжди інтригує. Однак туринцям треба забивати мінімум тричі. Каталонці вміють здивувати але щоб так?

Сульшеру потрібна нічия. Фарт відвернувся від "МЮ" з Парижем, можливо тепер буде компенсація.

9 грудня (середа)

19:55 Аякс - Аталанта

Амстердамцям потрібна лише перемога. Гасперіні також не закриватиметься - бо він так не вміє. Очікую на видовище.

22:00 Інтер - Шахтар

Чого очікувати? Розум підказує, що шансів в "Шахтаря" майже не має. Та попередні метаморфози залишають крихти сумнівів.

22:00 Реал - Боруссія М

"Реал" на краю прірви. Ви пригадуєте коли Мадрид не виходив з групи? Я такого не пам'ятаю!

10 грудня (четвер)

22:00 Брага - Зоря

Турнірного значення гра не має. Але призові потрібні. Та й очки для рейтингу дуже будуть в нагоді.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.12.2020, 23:12
04.12.2020, 23:12
358203 2 Internat, Tomar
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (783 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 138

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть