Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2021-01-25 08:19 Українці продовжують запалювати на полях Європи Андрій ЛУНІН Алькояно - Реал - 2:1 Нарешті відбувся довгоочікуваний ...

Українці продовжують запалювати на полях Європи

Андрій ЛУНІН

Алькояно - Реал - 2:1

Нарешті відбувся довгоочікуваний дебют Луніна за королівський клуб! І він запам'ятається на все життя! Примудритись програти команді третьої ліги - це треба ще зуміти. Хоча звичайно один воротар не винен. Вся команда зганьбилась.

Андрій ЯРМОЛЕНКО

Вест Хем - Вест Бромвіч - 2:1

Вест Хем - Донкастер - 4:0

Досить успішний період в сезоні для Андрія. Спочатку в матчі чемпіонату звично вийшов на заміну. І допоміг вирвати перемогу. Саме після його скидки головою відзначився Антоніо. В кубковому матчі вийшов вже в основі. При чому на незвичній позиції центрфорварда. Став автором одного з забитих м'ячів! Мойєс похвалив, зазначивши, що може розраховувати на Ярмоленка і на цій позиції. Ну що ж подивимось, як буде розвиватись ситуація.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Манчестер Сіті - Астон Вілла - 2:0

Олександр залишився цього разу в запасі. Однак травма Уокера змусила Гвардіолу випускати Зінченка. В кінці матчу таки вдалося дотиснути суперника. До вершини турнірної таблиці все ближче і ближче. В кубковому матчі Олександр відпочивав.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Удінезе - Аталанта - 1:1

Мілан - Аталанта - 0:3

Гасперіні провів звичну ротацію. В пропущеному матчі 10 туру Руслан вийшов в основі. Команда проспала дебют і пропустила гол на першій хвилині. Намагалася дотиснути, але лише одне очко.

З лідером грали зібрано. І закономірно перемогли. Щоправда, Руслан цього разу вийшов на заміну. І то лише щоб потягнути час.

Роман ЯРЕМЧУК

Генк - Гент - 1:1

Хеверлі Лувен - Гент - 0:3

Матч з одним з лідерів команда Яремчука провела з позиції сили. Хоча й пропустила першою. Потім Роман завершив навіс з флангу чудовим ударом головою! 10 гол Яремчука в чемпіонаті! І хоч суперник грав у меншості дотиснути не вийшло.

В наступні грі "Гент" уже взяв своє. Впевнена перемога. Хоч Яремчук і не забивав. Безус і Пластун - випали з основної обойми.

Мар'ян ШВЕД

Мехелен - Стандард - 0:4

Мехелен - Ейпен - 3:0

А Швед тим часом забронював за собою місце в основі. Зі "Стандардом" не все клеїлось і в перерві замінили. А вже в наступному матчі здобули перемогу. Ось такий неочікуваний прогрес Мар'яна. Сподіваємось на продовження.

Євген МАКАРЕНКО

Кортрейк - Сент-Трюйден - 0:2

Кортрейк - Серкль Брюгге - 1:2

Невдало склався тиждень для команди Макаренка. В обох матчах домінували на полі і аж ніяк не заслуговували поразок. Сам Євген і забив єдиний гол - відмінним ударом з-за меж штрафного майданчика в верхній кут воріт!

Євген ЧЕБЕРКО

ЛАСК - Тіроль - 2:4

Повернулась і австрійська бундесліга. Чеберка навіть випустили в основі. Напевно добре тренувався. Але у грі все пішло наперекосяк. Євгена замінили. Чи буде ще шанс? Гадаю так. В Європі ставлення до молодих бережне.

Артем КРАВЕЦЬ

Трабзонспор - Коньяспор - 3:1

Коньяспор - Антальяспор - 0:0

Не вражає і Кравець зі своєю командою. Тренер довіряє Артему, однак гра в атаці не клеїться зовсім. Зона вильоту все ближче. Це на екваторі сезону.

Євген ШАХОВ, Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ

ПАОК - АЕК - 2:2

Важливий матч за друге місце. І тим приємніше, що в такій грі рахунок відкрив наш Євген! Шахов, як відомо, тривалий час грав у Салоніках. Ну що ж забив колишнім партнерам. Таке трапляється частенько. Чигринський вийшов на заміну в кінці. Результатом афіняни мають бути задоволені.

Ігор ХУДОБ'ЯК

Олімпіакос Нікосія - Ахнас - 1:2

О це так сюрприз. Аутсайдер прокинувся! Правда забивати розпочали, коли Ігоря замінили. Тоді скажемо так - наш козак загнав здобич, і його партнерам лише потрібно було її підстрелити.

Артур РУДЬКО, Дмитро МИХАЙЛЕНКО (тренер)

Карміотіса - Пафос - 0:0

Чергова бліда гра "Пафосу". Один удар у ствір воріт за весь матч! Невтішна ситуація і загалом. Одна перемога за останні 10 матчів. Стілець під Михайленком хитається. Може піти легко шляхом Лампарда.

Олександр ЗУБКОВ, Ігор ХАРАТІН, Сергій РЕБРОВ (тренер)

Ференцварош - Діошдьєрі - 0:1

Пушкаш Академія - Ференцварош - 1:1

Після перерви команда Реброва ще не розбіглася як слід. Тому відверто не добрала очок. Та запас ще є.

Іван ПЕТРЯК

Уйпешт - Фехервар - 0:5

А ось головний переслідувач одразу кинувся бій. Зрозуміло, що їм слід наздоганяти. Іван вийшов на заміну і також забив свій гол. Восьмий в сезоні! До лідерства в реєстрі бомбардирів залишився лише один пункт.

Богдан МЕЛЬНИК

Кішварда - Мезьокьовешд - 0:0

Наш правий захисник стабільний гравець основи. До захисту питань найменше. А ось атака барахлить. Так на бронзу розраховувати не варто.

Артем ФАВОРОВ

Гонвед - Залаегерсеге - 2:2

Тільки після виходу на заміну Артема гра гостей в атаці покращилась. Та перемогу нажаль не втримали.

Роман ЗОЗУЛЯ

Альбасете - Сарагоса - 1:0

Зачекалися вже вболівальники перемоги від команди Зозулі. Роман відіграв весь матч. Однак навіть ця перемога не дозволила піднятися з дна турнірної таблиці.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.01.2021, 08:19
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (792 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 142
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1   2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть