Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2022-01-18 11:04 Давненько не заглядали в Європу. А тим часом новин набігло чимало. Та про все по порядку. ... Наші за кордоном

Давненько не заглядали в Європу. А тим часом новин набігло чимало. Та про все по порядку.

Віталій МИКОЛЕНКО

Халл Сіті - Евертон - 2:3 дод.час

Норвіч - Евертон - 2:1

Наших в Європі прибуло! Трансфер Віталія був несподіваний навіть для нього самого. Нове покоління "Динамо" таки прорубує вікно в Європу.

Схоже в трансфері був зацікавлений сам Бенітес. Тренер одразу кинув нашого хлопця в бій. Яскравого чогось одразу ми не побачили, але просто відбігати дві гри повністю з чистого аркуша без підготовки - це вже заслуговує на похвалу. Прикро, що сама команда ввійшла в піке і поступилася головному аутсайдеру АПЛ. Далі вже без Бенітеса. Чи вплине це на позиції новобранця? Давайте набираймося терпінням і спостерігатимемо.

Андрій ШЕВЧЕНКО (тренер)

В одному місці прибуло, а в іншому вибуло. Андрій відверто ризкував, повіривши новим інвесторам. Насправді виявилось, що терпіти довго вони були не згідні. Прикро за нашого тренера. Та доля футбольного тренера дуже не проста. Сподіваємося, що він швидко оговтається і знайде більш прийнятний варіант продовження кар'єри.

Андрій ЯРМОЛЕНКО

Вест Гем - Лідс - 2:0

Вест Гем - Норвіч - 2:0

Вест Гем - Лідс - 2:3

В іншого Андрія все по старому - виходить на поле на лічені хвилини. В кубковому матчі вийшов взагалі на кілька секунд. Це трохи принизливо, та Ярмоленко веде себе напрочуд професійно. Остання гра склалася для Мойєса важко. Не вдалося втримати Гаррісона, тому Андрія вже випускали для справжнього підсилення, але гол забили з офсайду.

Роман ЯРЕМЧУК

Бенфіка - Морейренсе - 1:1

Новий тренер тепер і в Яремчука. Поки розпочав Роман при ньому з лави запасних. Нічия з одним з аутсайдерів - це велика втрата. Схоже "орли" в цьому сезоні не зможуть поборотися за титул.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Удінезе - Аталанта - 2:6

Новий рік Руслан розпочав феєрично. Він був одним з найкращих на полі. 1+1 за системою гол+пас. Та дві наступні гри пропустив. А все чому - бо не вакцинований! А з нового року нові правила в Італії і таких не допускають на стадіони!

Віктор КОВАЛЕНКО

Дженоа - Спеція - 0:1

Мілан - Спеція - 1:2

Дві поспіль звитяги "Спеції" - значно покращили шанси на виживання. Віктор, після пошкодження, виходить на заміну на кілька хвилин. Враховуючи добрі результати команди, повернутися в основу найближчим часом буде складно.

Роман БЕЗУС

Гент - Кортрейк - 2:2

Інший Роман також з'явився на полі на заключні десять хвилин. Восени він відігравав важливу роль. Гадаю, що і надалі має повернутися в основу. Поки ще є шанси посперечатися за кваліфікацію ЛЧ.

Роман ЗОЗУЛЯ

Фуенлабрада - Ібіца - 1:2

Фуенлабрада - Кадіс - 0:1

Жирона - Фуенлабрада - 2:1

Команда Зозулі вилетіла з кубку, і в чемпіонаті йде на дно. Наш нападник не може цьому завадити. Хоча грає регулярно.

Богдан МІЛОВАНОВ, Василь КРАВЕЦЬ

Спортінг Хіхон - Вільяреал - 2:1

Малага - Спортінг Хіхон - 2:2

Спортінг Хіхон - Кадіс - 0:1

Наші "хіхонці" гучно нагадали про себе - Богдан забив переможний гол в кубковій грі проти грізного "Вільяреалу" на останній хвилині, а Василь забив дещо курйозний, але від того не менш шикарний гол у ворота "Малаги"!

Орест ЛЕБЕДЕНКО

Спортінг - Луго - 1:1

Луго - Мірандес - 2:1

Орест продовжує грати. Схоже таки другий захід Лебеденка в Іспанію буде успішним.

P. S. На останок зазначу, що Максим ТАЛОВЄРОВ підписав контракт з чемпіоном Чехії. Отож в Празі наших вже двоє. А це вже цікаво.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.01.2022, 11:04
18.01.2022, 11:04
383282 2 Internat, anatolbil8
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (783 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 138

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть