Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зверніть увагу: Мар’ян Швед

2015-06-03 18:35 В другі половинні сезону в мене була можливість побачити три матчі львівських Карпат на стадіоні. З ... Зверніть увагу: Мар’ян Швед

В другі половинні сезону в мене була можливість побачити три матчі львівських Карпат на стадіоні. З Металургом Донецьк на Оболоні, матч в Львові проти Динамо та останній матч проти Шахтаря.

( фото Динамо Київ від Шуріка)

Дуже яскраве враження на мене склав юний правий півзахисник Мар’ян Швед. Швидкий, технічний, багато рухається без м’яча, не боїться брати ініціативу на себе, сміливо йде в обіграш один в один.

В матчі з Динамо від завдав дуже багато клопоту лівому захиснику Динамо Антунешу, якого декілька разів залишив за своєю спиною.

Хоча, на протилежному фланзі діяв досвідчений Денис Кожанов, всі атаки «Леви» розганяли через свій правий фланг атак.

В суботньому матчі проти Шахтаря на Оболоні теж дуже добре виглядав на фоні швидкісних бразильців. Шевчук та Кучер не завжди за ним встигали. На мою думку, фол Кучера проти Шведа тягнув на червону.

На скільки мені вдалося дізнатися Швед в Карпатах отримує гроші, які він отримував в дублюючому складі команди. На рівні 4-7 тисяч гривень на місяць. Тобто, для нього гроші не саме головне, першочергово для нього футбол.

Я думаю, що ця тема дуже важлива. Бо в нас такі реалії, що гравець тільки навчиться бити по м’ячу – відразу з’являються багато агентів, які починають шантажувати клуб та його власника в бажанням збільшення зарплатні.

Яскравий приклад в цьому плані Ігор Калінін, який тільки декілька місяців відіграв в Іллічівці- відразу почав шантажувати Павлова переглядом в Зеніті та інших російських клубах. Заради яких він навіть був готовий змінити паспорт( сам уродженець Криму). Зараз, мовчки сидить в глибокому запасі Зорі

З всіх молодих гравців, які в цьому сезоні отримали свій шанс на великий футбол- Мар’ян Швед, на мою думку, один з дуже не багатьох хто цим шансом скористався

Я переконаний, що Динамо потрібне, ще один фланговий гравець. Реально, коли випадає хтось з пари Ярмоленко – Ленс особливих варіантів не має. Грає Олег Гусєв. Я з великою повагою ставлюся до Олега, але його вік дає про себе знати. На високому рівні Анатольйович вже не може провести весь матч.

Пригадайте, як було важко в матчах з Генгамом в Києві коли не грав Ярмоленко, коли матчі з Евертоном пропускав Ленс. Можливості для підсилення гри на флангах не було ніякої. Далеко за прикладами ходити не потрібно: в Шахтарі є Дуглас Коста та Тайсон, в будь-який момент можуть вийти Бернард та Марлос, а на закуску є, ще Ілсіньйо з Дентіньйо. Алекс Тешейра теж може без проблем зіграти на фланзі. Виходить по три гравці на кожен фланг. Мірча Луческу може спокійно відноситися до травм та дискваліфікацій, в будь-який момент він може провести заміну, зробити ротацію чи заплутати опонента.

Навіть в куцому на кадри Дніпрі на флангах є декілька чоловік. Основними вважаються Матеус та Конопа. Але, ще є Лучкевич, Бруно Гама, Ксьонз. Роман Зозуля теж багато грав на фланзі. В весною свій шанс отримує молодий Блізніченко.

Реальність сучасного футболу така, що більшість атак йде якраз через фланги. Динамо не виключення.

Вже довго лунають розмови, про те, що Ярмола може поїхати покоряти Європу. Рано чи пізно це повинно статися. Я поки це розцінюю, як меседж- зверніть на мене увагу. Впевнений, що поки він Динамо не залишить.

З правоногих гравців в Динамо на фланзі атаки поки є тільки один Олег Гусєв. За його спиною два юніора- Віктор Циганков, який пропустив дуже багато через травму та Богдан Михайличенко. Але, напевно, що їх чекає період оренд та адаптації до дорослого футболу. Дуже важко сказати, чи зможуть діяти на правому фланці шульги. Я маю на увазі Калітку-джуніора та М’якушко. Хоча, перспективи Влада з кожним сезоном стають все меншими та меншими.

Вибір пав на Миколу Морозюка. Тренерському штабу видніше. Не знаю, на якій позиції будуть награвати його. Але такої індивідуальної швидкості, яка є в Ленса, Ярмоленка та Гусєва в нього точно не має.

Сьогодні, Швед не підсилить Динамо. Сидіти в дублюючих складах йому теж не має ніякого сенсу. Особливо, коли є можливість грати та набиратися досвіду на рівні УПЛ. Але поспостерігати за цих гравцем варто . Розібратися в його особистих якостях, в інтересах, бажаннях, цілях в житті, існуванні в колективі - варто. Мілан «вів» Шеву не один рік. І зробив пропозицію тоді, коли реально Шевченко вже був готовий для гри за кордоном та приносити користь своїй новій команді.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.06.2015, 18:35
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Италии Удинезе Эмполи 0 : 0   19 мая 16:00
Чемпионат Англии Арсенал Эвертон - : - 19 мая 18:00
Брентфорд Ньюкасл - : - 19 мая 18:00
Брайтон Ман.Юнайтед - : - 19 мая 18:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть