Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Не варто засмучуватись. Треба вчитись і робити висновки! Выбор редакции

2020-10-21 12:23 Вже сказано багато думок після вчорашнього матчу. Написані цікаві матеріали, де детально розібрали помилки Бущана і ... Не варто засмучуватись. Треба вчитись і робити висновки!

Вже сказано багато думок після вчорашнього матчу. Написані цікаві матеріали, де детально розібрали помилки Бущана і Забарного. Пройшлись по слабкій грі Динамо в атаці. Але загалом відгуки позитивні. Бо сам малюнок гри не був безнадійним. Так, Юве мав набагато більше моментів, був куди агресивнішим в атакувальній стадії.

Динамо протидіяло так, як вміє. У футболі все вирішує епізод. Простріл в штрафну, дальній удар, підставлена нога, голова на пас чи на відскік після реакції воротаря. Це все класика футболу. Особливо це стосується італійців. Вони вміють вичавлювати свої моменти. Тим більше така команда як Юве. Скільки важких матчів провела ця команда за багаторічну історію. І скільки таких матчів було витиснуто саме за рахунок такого голу, який забив вчора на 46-й хвилині Мората.
Хочеться сказати декілька слів про Динамо. Луческу побудував гру команди в обороні. Компактність, підстраховка. Так, із помилками. Дуже багато привезли в першому таймі кутових біля своїх воріт, аж 5. І всі вони були небезпечними. Так само і по статистиці. У обох команд по 9 ударів, у Юве 6 у ствір, у Динамо 4. Володіння м’ячом 48 на 52. Рівна гра за статистикою. Удари Динамо були достатньо небезпечними. Випади Юве були вибуховими. Перевага Юве була у кількості людей, які ходили в атаку. Стабільно 6-7 чоловік. У нас атака була 4-5 гравців. Це дуже показово. Бо 6-7 чоловік – можливість 3-4 гравцям бути в активній фазі у штрафному майданчику і ще 3-4 накривати підбір, відскоки.

Динамо дійсно зіграло компактно в обороні. Хоча, тут вже все зрозуміло, що головним сюрпризом став перевід пари Даніло і Кьєза на лівий фланг. Здавалось би, що бразилець – правоногий гравець, який грає виключно на правому фланзі, або правого-центрального. А тут він зіграв зліва. Що це було? Це була персональна гра правоногого гравця проти Циганкова, проти його зміщень в центр. Такий маленький тактичний сюрприз. Кьєзу же зліва в атаці – не очікував ніхто. Впевнений, що тоді б у старті вийшов Родрігес, який міг би нав’язати більше силової боротьби, погасити активність італійця. Кенджьора і Циганков із Кьєзой не впорались. Вся гострота шла від нього. І гол ми пропустили саме через те, що не змогли зупинити. На мою думку – тактичний хід від Андреа Пірло. Виключно зроблений під Динамо. Хід спрацював на всі 100.

За рахунок чого збиралось вигравати Динамо? Компактність, надійність і швидкий перехід від оборони в атаку. Такі переходи були. Декілька разів Шапаренко вдавалось розігнати атаку, отримати м’яч між лініями. Виділяються 2 епізоди. Обидва рази Бентанкур відверто зривав атаку фолом. Можна побачити, що Микола набирає швидкість, що є варіанти для продовження атаки. Точно справа відкривається Кенджьора. Атака із чисельною перевагою і вільними флангами. Та ювентійці не дають шансів розвинути атаку. Фол, жовта картка. Так, небезпечний штрафний в 30 метрах.
Те ж саме можна сказати і по епізоду на 59-й хвилині матчу. Видно, що за лінією м’яча у Юве одразу 8 гравців. Якщо дати Супрязі розвернутись і набрати швидкість, то Динамо може вийти в трьох на 2-х захисників. Тому Демираль відверто брутально косить Влада. Це все до того, що Юве знав, що Динамо буде на швидкості виходити в атаку. І що гравці на досвіді зривали атаки ціною жовтої картки.

Динамо знало за рахунок чого забивати. Ювентус на досвіді різав в прямому сенсі такі можливостями. 3 жовті картки у туринців. 0 жовтих у Динамо. Багато поваги і толерантності. Тоді як треба було рвати, вигризати м’яч. Зривати атаки ціною фолу. Останні 20-ть хвилин дійсно порадували. Думаю, що Луческу планував дотерпіти до 70-ї хвилини, а після додати швидкості у грі за рахунок Вербіча, Родрігеса і переводу Миколенка на фланг. Пара Миколенко і Вербіч провела плідний відрізок. Віталя показав свій топ рівень на фланзі. 20-ть хвилин показали, що проти такої команди як Юве це Динамо може грати першим номером, створювати активно моменти, навіть затискати суперника, переходити на навалу. Приємні відчуття проти такого суперника. Але рахунок не змінився. Ювентус здобув переконливу перемогу за рахунок досвіду, індивідуальної майстерності, жорстких дій в обороні і тактичних рішень молодого тренера. Тепер Забарний зрозуміє, сподіваюсь, що треба ставити корпус і грати на випередження. Для нього це досвід. Сподіваюсь, що в наступному матчі Динамо буде вже сильніше і точно досвідченіше.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.10.2020, 12:23
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть