Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Барселона. Чи є у нас шанси? Выбор редакции

2020-11-02 22:29 Тема гри з Барселоною наразі особливого ентузіазму не викликає. Сире Динамо, яке тільки на стадії побудови, ... Динамо Барселона. Чи є у нас шанси?

Тема гри з Барселоною наразі особливого ентузіазму не викликає. Сире Динамо, яке тільки на стадії побудови, зустрінеться з командою, яка також знаходиться у достатньо важкому стані. Барселону розривають внутрішні проблеми, багатомільйонні борги, 4 матчі поспіль в чемпіонаті без перемог. З іншого боку 6 очок після 2-х турів у ЛЧ.

Наче ця група дається Барсі дуже легко. Та якщо ви бачили матч із Ференцварошом, то рахунок на табло абсолютно не відповідає змісту гри. Бо реально угорці мали через 20-ть хвилин після початку матчу вигравати 2:0. Реалізація, фарт, клас гравців… Організація гри команди Реброва на дуже високому рівні. Тому і були 2 нагоди відзначитись. Потом стались фактори Мессі і Фаті. Далі ж просто розкатали суперника, який майже не пручався.
Що є головним у сьогоднішній Барсі? Який рівень організації гри? І чому в чемпіонаті такі результати? Чому Реал за всіма статтями розмазав команду Рональда Кумана? Пишуть, що там суперечливий результат, незрозуміле пенальті. Але реально саме за змістом гри Мадрид виграв за всіма статтями. Барса має просто шалену групу атаки: Мессі, Фаті, Грізман, Дембеле, Коутіньо, Трінькао, Педрі, Брайтвейт. Можна лише позаздрити такому вибору виконавців. Відповідно і стиль гри – тотальний футбол. Каталонці намагаються закрити суперника в його лінії штрафного майданчику і не відпускати звідти. По суті як удав плавно душити. З Реалом такий футбол фізично не мав шанси пройти, бо лінія захисту і півзахисту Реалу точно нічим не поступається. Тому й закрити нереально. Динамо ж закриють точно. І проблеми команди на лівому фланзі оборони по суті закрити гравцем, який впорається із Трінькао чи Дембеле, гравцями швидкісними і технічним, міг лише бути Миколенко, і то теоретично.
В чому ж головна проблема Барси? В тому, що гра йде не за рахунок організації. По суті вся гра в атаці – суцільна імпровізація. Кожен бере м’яч і тягне його, обіграє і намагається вивести на відкритий удар партнера, чи самостійно забити. Передбачити вектори розвитку атаки нереально. Атакують по всім фронтам. Якщо подивитись на скрін, то легко побачити головну проблему – безшабашна атака. 9 польових гравців знаходяться в останній третині поля, всі в атаці. По суті при високій втраті в центрі поля обрізається майже вся команда. Саме так моменти створював Ференцварош. Саме так забивав і Реал. Швидкісний перехід з оборони в атаку – головний козир проти цієї Барселони. А у Динамо із цим величезні проблеми. Я ж не випадково в анонсі матчу Динамо Ференцварош зробив акцент на тому, що Нгуен грав дуже високо. Це була жертва Реброва, яка декілька разів спрацювала. Проти Динамо Нгуен грав суттєво нижче, більше з флангу, по всій ширині атаки. Тому рішення Реброва проти Барси – його єдине тактичне рішення проблеми. Відстояти свої ворота і втекти.

Як буде грати Луческу проти тотального атакуючого футболу Кумана? Строго від оборони. Я не здивуюсь навіть 3 центральним захисникам. Але не думаю, що Супряга буде грати відірваним від оборони. Не здивуюсь і схемі 4-4-2. Для мене Циганков і Вербіч у цьому матчі зайві зі старту. Родрігес може нав’язати куди більше боротьби. Багато хто вважає, що Де Пена буде лівим захисником. Але у Динамо дійсно величезні проблеми із складом. На основні 11 важко набрати гравців. Та я скажу так, що чим складніше задача, тим приємнішими будуть набрані бали. В будь-якому випадку це буде для гравців Динамо гра поза гранями можливостей. Або вльот з великим рахунком, якщо хтось почне економити сили і думати про наступну гру.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.11.2020, 22:29
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть