Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансфери. Забарний не продається? Бразильські інтриги агента Тете.. Выбор редакции

2021-05-31 11:57 От і пішли перші трансферні чутки. І одразу доволі цікаві. Найцікавіше – інформація про інтерес Челсі, ... Трансфери. Забарний не продається? Бразильські інтриги агента Тете..

От і пішли перші трансферні чутки. І одразу доволі цікаві. Найцікавіше – інформація про інтерес Челсі, переможця ЛЧ, до Іллі Забарного. Не скажу, що така новина здивувала. Цілком нормально, що більшість топових клубів Європи відстежують ринок. Ілля Забарний вже рік є основним гравцем команди, яка грає в ЛЧ, яка на внутрішньому ринку виграла всі титули.

Інтерес до гравців, яким 18-ть і вони вже грають на такому рівні – норма. Одна справа знайти гравця в дублі. І інша – знайти гравця в ЛЧ. Забарний на виду у всіх. І те, що він є гравцем старту Збірної України – тільки підтвердження історії. Після Миколенка і Циганкова – третій гравець, який у юному віці зайшов в страт Динамо і Збірної. І жодних питань не виникає. Все логічно. Інтерес Челсі і інших грандів – нормально. 12 млн – замало. Нагадаю, що взимку РБ Лейпциг придбав Йошко Гвардіола за 19 млн євро, який є гравцем старту Динамо Загреб і погодкою Іллі. Правда Ілля на 8 місяців молодше. Але тут є деякі моменти. Хорват не грає в ЛЧ і грає лише за молодіжну збірну Хорватії, тобто на Євро не їде.
Друга цікава новина – інтерес Динамо до бразильського вінгера Греміо Феррейри чи Феррейріньо. Тут кому як подобається. Для початку треба з’ясувати деталі. Чи потрібен Динамо гравець на цю позицію? З першого погляду дійсно є Родрігес, Вербіч і Де Пена. Але Де Пена чітко націлений на те, щоб залишити Динамо. Вербіч – величезне питання по здоров’ю. Та й контракт через рік завершується. Родрігес – гравець, який є джокером. Він гравець настрою. При Луческу він і далі буде прогресувати. Однак по суті в перспективі через рік Динамо залишається лише з одним Родрігесом. Динамо ж чітко заявило про необхідність створення другого ешелону. Тобто цілком логічно, що потрібен ще один гравець в ротацію на крила атаки під філософію Луческу. Ще й такий, щоб не зовсім юний, і з перспективами, на довгому контракті. Тому бразилець цілком вписується в можливе підсилення складу.

Тепер хочеться сказати про самого гравця. Багато хто каже, що це агентські ігри. Агент гравця, Пабло Буено, працює виключно із вихованцями Греміо. Більше того, він по суті є агентом лише одного гравця – Тете. Бразильця він вів з самого дитинства. На певному етапі він вирішив взяти і Феррейріньо. Чому? Точно щось знав. Впевнений, що такі агенти ведуть декількох гравців. Це не кантора Шаблія. Зараз Пабло Буено приглядається до юних гравців Греміо, яким по 10-13 років. Він розширює бізнес. Однак по суті на сьогодні є два гравця – Тете і Феррейріньо. Можу допустити, що для шахти, яка підписує гравців із біографією, тобто тих, хто грає за юнацькі збірні Бразилії, це не варіант. Бо ж зараз пріоритет – Педріньо.

Алдемір Дос Сантос Феррейра народився 31.12.1997. От не могли хлопцю один день додати. Це ж скільки плюсів для футболіста. Вихованець Греміо. Дуже дивно, що до сезону 2020 він по суті не грав за Греміо. До 22-х років гравець ходив по орендам до другорядних команд. На кого це схоже? На Марлоса. Він також дуже довго розкручувався і митарився по орендам. В Україні ж став одним з найкращих гравців. Феррейріньо дуже довго був за спиною Евртона, найціннішого гравця Бразилії. І от коли Евертон перейшов у Бенфіку Феррейріньо нарешті почав отримувати ігровий час. Правда вже за спиною Пепе. Зараз Пепе переходить в Порту, а Греміо повернув Дугласа Косту. Феррейріньо ж став справжнім відкриттям 2021 року. Нарешті він отримав повну довіру тренера і почав забивати, загострювати, віддавати. Це і є другий ешелон. Коли гравець довго готується і потім виходить і дає результат. Чи дійсно це надзвичайний талант? Безумовно це технічний, швидкісний гравець, який має прекрасний арсенал індивідуальних характеристик. Але він на дорослому рівні майже нічого не зіграв. Ще тиждень тому він коштував 700 тисяч, а зараз вже 7,5 млн. От що робить вдала гра в чемпіонаті Штату, в Копа Лібертадорос і Компа Судамерика.

Чи буде Динамо його купувати? Не факт. Якщо гравець продовжить прогресувати, то було б доцільно його купити зараз, коли ціна адекватна. Якщо ж це гравець на один сезон, то платити не варто. На це і існує Луческу. Він вміє знаходити гравців. Вміє їх вчити. Тому тільки зрадію трансферу такого перспективного гравця.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.05.2021, 11:57
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть