Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. В очікуванні підсилення. ч.2. Выбор редакции

2021-07-22 23:06 Поки здається, що проблему із форвардом на наступний сезон вирішено. Може в процесі написання цього матеріалу ... Трансферні пошуки. В очікуванні підсилення. ч.2.

Поки здається, що проблему із форвардом на наступний сезон вирішено. Може в процесі написання цього матеріалу і вирішиться. Складні очікування підписання контракту із здавалось би не настільки зірковим гравцем, як Рамірез. Що вже казати про трансфери із куди більш топовими гравцями. Тому не здивуюсь тому факту, що трансфер венесуельця зірветься.

Але, як би воно не було, після того як Коробенка відправили зі зборів, таки стала очевидною проблема відсутності альтернативи Сидорчуку. Ця історія була весь минулий сезон і тоді взяли Белуце, який себе нічим не показав. Зараз є час закріпити цю позицію. Сидорчук не залізний. У багатьох є претензії до його рівня гри. В цій історії можливі лише два варіанти розвитку. Або підсилення позиції за рахунок власної школи, тобто мова про Бражка. Або підписання гравця зі сторони. І тут завжди багато радників. Я один з них.
                                                                       Уолас

26-ти річний опорний півзахисник Удінезе. А з ним і збірної Бразилії, за яку він має 5 матчів. До того ж має в колекції і золото Олімпіади 2016. Викликався і в різні юнацькі збірні. Головний плюс – великий досвід виступів у Бундеслізі і Серії А. Порядку 130 матчів. У всіх своїх командах він завжди був гравцем старту. Типовий опорний півзахисник. Сильний в силовій боротьбі, у відборі, в затримці атак суперника. Основна задача – відібрав і віддав на ближнього. Як і Сидорчук має поставлений удар, може увірватись на подачу в штрафний майданчик, пробити головою. Діє по всій ширині поля. Хороший і якісний опорний півзахисник на свою функцію. Клубна кар’єра в Європі – середні команди, які не потрапляли в єврокубкову зону. Хороший варіант саме як гравець, який створить конкуренцію і завжди зможе зіграти не гірше Сидорчука.

                                                            Отавіо

27-ми річний опорний півзахисник Бордо. Цей гравець також має хороший досвід. Хоча він приїхав в Європу 4 роки тому вже у зрілому віці, та за ці роки цілком виправдав свої аванси. Біля 100 матчів за 4 сезони в Лізі 1. Стабільний гравець старту. За плечима хороший досвід, в тому числі і єврокубковий. Абсолютно протилежний типаж Уоласу. Гравець бере більше агресією, швидкістю, жорсткістю, вибуховістю, технічним оснащенням, самопожертвою через те, що немає антропометрії. Тут і кращий пас, і дриблінг, і швидкість, і удар. Гравець для більш агресивного футболу. Плюсом є те, що через рік закінчується контракт і можна було б домовлятись про адекватну суму трансферу.

                                                    Густаво Ассунсао

21-но річний опорний півзахисник Фамалікана. Ще рік тому акції цього гравця були надзвичайно високими. Його команда показала чудову гру, прекрасний результат. Багато з гравців пішли на підвищення. Ассунсао, який був лідером тієї команди, на рік залишився. Рік був для команди невдалим. Стратегія не спрацювала. Тому наразі є можливість продати гравця, бо ж він може продовжити деградацію, якщо результати команди будуть погіршуватись. Сам гравець надзвичайно збалансований. Він фізично міцний, жорсткий, надзвичайно корисний при відборі, бо вміє обирати позицію, читати гру. Вміння читати гру відображається і на роботі в атаку. Опорник, який вміє розвивати атаки як сольними проходами, так і всім арсеналом передач. Гравцю необхідно шукати варіанти працевлаштування для подальшого розвитку.

В питанні підсилення позиції опорника важливо зробити правильний вибір. Купити сильного гравця, який витіснить Сидорчука з основи, – невідомо як вплине на колектив. І тому його можуть не сприйняти в колективі. Брати ж слабкого гравця – гроші на вітер. Ростити свого зі школи – цікаве рішення. Можливо найвірніше, якщо в школі дійсно є талановитий гравець. Цікаво побачити те, який шлях вибере менеджмент в Динамо.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.07.2021, 23:06
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4   25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть