Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо. Найамбітніша підготовка в історії Команди? Выбор редакции

2021-07-26 11:56 Що найважливіше на підготовчих зборах? Більшість цікавлять результати і зміст гри. Але давно відомо, що можна ... Динамо. Найамбітніша підготовка в історії Команди?

Що найважливіше на підготовчих зборах? Більшість цікавлять результати і зміст гри. Але давно відомо, що можна стати чемпіонами по зборам і провалити офіційний сезон. Так, можна провалити і збори, і сезон. Загальний тон оцінки літніх зборів Динамо який? Ніхто не бачить гри, результату, трансферів. Чергова зневіра.

Загальний тон – шахта он як підсилилась, а ми підписали Антюха, Шкуріна і Раміреса. Які втрьох навіть не потягнуть на центрбека із Сассуоло за ціною. Кадрові рішення – завжди тренер. Вміння збити команду з наявних гравців – і є якість тренера. Трансфери, навіть найдорожчі, далеко не завжди себе виправдовують. І навпаки, у команді де є тренер, який знає можливості гравців, побудована модель і тренер знає вимоги до гравців трансфери не таких дорогих гравців можуть дати більший профіт. Судити по трансферам - це все завжди виглядає однобічно. Так, головний суперник взяв новий тренерський штаб, купив трьох гравців. І, безумовно, форсував форму на старт сезону. Треба ж пройти в груповий етап. Збори Динамо мене здивували. Вперше в житті я побачив збори у такому незвичному форматі. Ви думаєте, що збори закінчились? Ні!
І це є найдивнішим у зборах цього літа. Основна задача – підготувати Динамо до навантажень, до гри у 3 матчі на тиждень, до перельотів, переїздів. Стресостійкість. З чого я це взяв? Збори, які пройшли в режимі регулярних переїздів по Франції, Швейцарії, Австрії і Італії. Зміна готелів, стадіонів, тренувальних полів. Найцікавішим став матч проти Серветту, який був проведений в день прильоту. З літаку одразу на бал. Далеко не випадковим став і сам процес підготовки до товариських матчів. Невиразна гра говорите? Всі товариські матчі були проведені після важкого ранкового 2-х годинного тренування. У ті дні, коли матчі не проходять, то тренування два рази на день. Коли проходить гра, то зранку тренування, а у вечорі гра. Хто в грі не приймає участь, той активно отримує друге тренування. Тому всі матчі проходять не просто на фоні загальної завантаженості, а ще й специфіки важких ніг вже з самого початку гри.

Я впевнений, що фітнес тренери можуть краще пояснити специфіку таких навантажень. Та для мене зрозумілим є те, що команда готується витримувати високий темп змагань так, щоб вистачило на сезон, щоб грати матчі у високому темпі. Але збори дійсно не закінчились. Чому? Бо після матчу 1.08.21 проти Вереса Динамо чекає маршрут в Стамбул і гра там 4-го із Фенербахче. І це далеко не єдина гра, яку зіграють проти сильних команд посеред тижня. Буде ще раз Стамбул, буде Мілан. Може будуть ще матчі. Найважливішим є те, що команда буде приїжджати у великі міста, до сильних команд і грати матчі, хай і товариські, проти суперників рівня ЛЧ. Саме тому особисто я не звертаю увагу на зміст гри. Для мене найважливішою складовою цих зборів – фундамент. І підготовка до темпу гри із перельотами, переїздами.

Саме той фактор, що сезон розпочнеться, а Динамо буде продовжувати підготовку, говорить про головний пріоритет Команди і тренерського штабу. Задача – виступити в ЛЧ на більш високому рівні. Сподіваюсь, що і в чемпіонаті так само стоїть задача пройти дистанцію без втрат очок. І тому така підготовка – підняття вимог і спортивний голод. Багато хто каже, що Луческу в 76 вже час на відпочинок, а він задає такий темп, показує таку жагу, так вибудовує підготовку до сезону. Саме цей фактор приємно дивує. І саме він, а не результати, є визначальним для мене. Вимоги до себе всі збільшили.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.07.2021, 11:56
Топ-матчи
Чемпионат Испании Лас-Пальмас Жирона 0 : 0   27 апреля 15:00
Чемпионат Украины ЛНЗ Шахтер - : - 27 апреля 15:30
Чемпионат Италии Лечче Монца - : - 27 апреля 16:00
Чемпионат Германии Бавария Айнтрахт - : - 27 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть