Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Крокодилові сльози... Выбор редакции

2021-08-10 23:42 Мова про крокодилові сльози. Я безумовно не дерев’яний як бетон. І розумію, що всі люди. Що ... Крокодилові сльози...

Мова про крокодилові сльози. Я безумовно не дерев’яний як бетон. І розумію, що всі люди. Що всі оці кадри із сльозами Ліонеля Мессі, які облетіли планету, це річ вкрай тонка. Не кожного дня залишаєш команду, якій віддав понад 20 років свого життя, де став тим, ким є сьогодні. Це завжди важка історія.

Готовий повірити в те, що Лео дійсно хотів би залишитись. Та от чому ці сльози крокодилові?
Всі ж розуміють, що аргентинець – людина заможна. Він заробляє кожного дня. Навіть в цей період, коли він був без контракту він заробляв від тих, з ким у нього спонсорські контракти. Він заробляє гроші завжди. Пост із сльозами в інстаграмі – ж теж величезні гроші. Кожен рекламний пост Ліонеля в соцмережах – біля 1 млн євро, бо ж він має 246 млн підписників. Всі ці сльози – лише збільшення підписників, а значить і збільшення прибутковості постів. Давно відомо, що від реклами різних товарів, лимонаду чи чіпсів, Мессі заробляє більше, ніж зп в Барселоні. Тому от я більше ніж впевнений, що він міг безкоштовно, або за 1 тисячу євро, пограти за Берселону найближчі пару сезонів. Так, він би отримав менші прибутки. Та такий крок би зробив ще більше підписників, більше рекламних контрактів, ще більше грошей.
Та от пройшла буквально доба з моменту прес-конференції і чітко стало відомим те, що Ліонель вже у Парижі. Вже скоро підпише контракт. Багато фото із посмішками з літака, де він разом з дружиною летить. Є і фото усміхненого героя, який із футболкою любові до Парижу. Цікаво чи купив він цю футболку сьогодні в Парижі чи ця футболка придбана давно? Скажімо так, пару тижнів тому.
10 березня 2021 року. Париж. Після заміни Ліонель не йде до свого тренера, він іде до Маурісіо Почеттіно. Дружні обійми. Посмішки. Барселона вилетіла з ЛЧ. Вже тоді було відомо, що ПСЖ веде переговори із батьком Ліонеля. Такі важкі контракти, який буде підписаний в середу, 11 серпня, не підписуються за один-два дні. Дуже багато складних вимог, деталей, відступних, підйомних, преміальних. Такі контракти обговорюються юристами обох сторін, президентами, гравцем і його представниками, місяцями.

Яка мораль? Крокодилові сльози. Ніяких контрактів із Барселоною Мессі не збирався перепідписувати. Він прекрасно знає, що до кінця кар’єри залишилось 2-3 роки. Що Барселона у вкрай важкому фінансовому стані. І що на сьогодні важливо зберегти команду. Ніяких великих трансферів і великих задача найближчими роками. В той час коли МанСіті підписав Гріліша і хоче підписати Кейна. А ПСЖ підписав Доннарумму, Хакімі, Серхіо Рамоса, Війналдума. До вагомого складу додались ще 4 бойові одиниці. Амбітний проект, який ставить ціль перемогти в ЛЧ. Є гроші. Вони готові дати контракт, підйомні, преміальні. Амбіції і гроші. Так, все пов’язано. Лео може і плакав щиро. Та насправді це крокодилові сльози.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.08.2021, 23:42
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть