Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Антон Боль. Надійний і ефективний стовп оборони Динамо U19. Выбор редакции

2021-10-07 22:06 Посеред паузи на Збірні можна було б вчергове поговорити про ситуацію напередодні відповідальних матчів. Подумати про ... Антон Боль. Надійний і ефективний стовп оборони Динамо U19.

Посеред паузи на Збірні можна було б вчергове поговорити про ситуацію напередодні відповідальних матчів. Подумати про те, чому всі ненавидять Петракова... Хоча особисто я думаю, що треба розділяти ненависть і адекватну критику. Якщо критикують, то це не говорить про ненависть. Але добре відомо, що критику не всі можуть сприймати.

Одразу виставляють шипи. Тільки оди і похвала сприймаються на ура. Хоча будь-яка розумна людина знає, що якщо тебе публічно хтось розхвалює, то скоріше за все ненавидить в глибині души. Тоді як найкращі друзі – ті, хто завжди говорять правду в обличчя. Це не ненависть. Це відсутність байдужості. Та сьогодні я хотів би поговорити про свою улюблену тему. Про талановиту молодь дубля Динамо.
Молодь Динамо вже багатьом показала свою силу. Хоча поки немає стабільності. Але виграти 4:0 у академій Бенфіки і Баварії – величезний плюс. На такому високому рівні, як ЮЛЧ. Ще й проти таких команд. Тому це говорить про потенціал. Про деяких гравців я вже писав. Про Самбу Діалло і про Антона Царенка. Ці гравці і в цьогорічному турнірі доводять свої здібності. Тепер я хотів би поговорити про Антона Боля. Молодого центрального захисника, який в листопаді 2020 року вперше потрапив у заявку Першої Команди Динамо на матч із Інгульцем.

Доля гравців завжди залежить від обставин. Ілля Забарний цілком можливо ніколи б не досяг сьогоднішніх висот, якби не травми Бурди і Попова. Саме в цій ситуації він отримав свій шанс. І так ним скористався, що на сьогодні є основним у Динамо і Збірній. Така ж ситуація і з Сиротою, який чіпляється за свій шанс. І прогресує, додає з кожним матчем. Антон Боль дійсно рік тому отримав можливість потрапити в Першу Команду через травми, дискваліфікації і ковід. Але хлопцю було лише 17 років і він поки свій шанс не отримав. Кар’єра може скластись так, що він свій шанс не отримає. Може все бути і навпаки, що він отримає свій шанс і у Збірній України гратимуть Боль і Забарний в парі. Не варто забувати, що кожен рік дає нових випускників Академії Динамо. І в кожного року є свої талановиті гравці. Тільки в руках головного тренера є бачення картини хто грає, хто не грає.

Але доля Боля пішла таким чином, що в грудні 2020 він порвав хрести. Згідно інсайдерської інформації він був серед тих, хто повинен був їхати в ОАЕ на збори з основою. Та доля розпорядилась інакше. Молодий гравець пропустив більше ніж півроку і відновився на початку цього сезону. Спочатку отримував невеликі навантаження і поступово заходив в обойму дубля. Але зараз він знову набирає оберти. У 18 отримав свій перший виклик в молодіжну Збірну. Та поки він не тренується із основою. Бо у дубля своя ЛЧ.

Антон був капітаном у своїй віковій групі. В 14 років був визнаний кращим гравцем України своєї вікової категорії. Далі були титули кращого захисника. Високий, пластичний, швидкісний гравець. Він поєднує у собі риси фізичної потужності, стрибучості і як стартової, так і дистанційної швидкості. Думаю, що він на рівні із Діалло на сьогодні є одним із найшвидкісних гравців дубля. А може і самим найшвидшим. Його фірмова характеристика – швидкісні підключення до контратака. Де Боль саме за рахунок індивідуальної дистанційної швидкості встигає підтримати темп атаки, створюючи кількісну перевагу. У гравця стабільний і якісний перший пас на середню і дальню відстань. І він продовжує прогресувати. Сподіваюсь, що Антон Боль отримає свій шанс і закріпиться в обоймі Першої Команди Динамо.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.10.2021, 22:06
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть