Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Депортиво. Емоційниа феєрія!!! Выбор редакции

2022-02-10 15:11 Футбол – емоції. Напевно вчора, багато хто з нас мав можливість відчути це знову. Пропустити радість ... Динамо Депортиво. Емоційниа феєрія!!!

Футбол – емоції. Напевно вчора, багато хто з нас мав можливість відчути це знову. Пропустити радість крізь серце. Емоційний вибух. Щось схоже було влітку, коли Збірна України зуміла у важкому матчі зламати його хід і дотиснути шведів. У тому матчі було так багато подій. І травма Бєсєдіна, і гол на останніх секундах доданих 30 хвилин.

Щось схоже було і вчора. Тільки ці емоції подарували гравці юнацької команди Динамо.
Безумовно може здатись, що це не той рівень. Так, це лише юнацька ліга чемпіонів. І у нас по суті більше вболівати в єврокубках немає за кого. Сам матч в Іспанії викликав дуже багато активних реакцій. Для Депортиво, яке останні роки вірить і сподівається у повернення своєї команди до елітної Ла Ліги, цей матч став визначальним. Динамо, яке розібрало Барселону, для Депора – був серйозний подразник. Бо ж дійсно в цій команді виросле якісне покоління молодих гравців, які стали чемпіонами Іспанії. Більше 20 тисяч вболівальників на трибунах. Величезний ажіотаж. Накачка, що юнацька команда Динамо – топ команда. Це багато про що говорить. Костюк дійсно створив собі ім’я. І ім’я своїй команді. Емоції на трибунах були шаленими. Це відчувалось на відстані.

Та й складова для Депора була дуже вдалою. Динамо вже 2 місяці без матчів. У грі із Бенфікою були втрачені Антон Боль, Константин Бражко і Назар Волошин. Гравці, які формують хребет цієї команди. На зборах у Іспанії травму важку отримав Руслан Нещерет. Втрата 4 гравців, які всі є кандидатами на гру у Першій Команді Динамо. І, ніхто не здивується, якщо Нещерет, Боль і Бражко весною будуть у ротації Луческу, у заявках на матчі. Поки до цього йде. Ще й втрата Мельниченка, Малиша і Бенедюка через ковід. Плюс ще можна згадати Артема Слесара, який також є важливим резервістом. От і виходить, що Костюк залишився майже без резервів. І змушений був підтягувати в старт Ігнатенка, Філатова і Скрипника. А лівий захисник Танчак грав на правому фланзі оборони. Там, де у суперника грає 16-ти річний талант Мелья, напевно головний актив цієї команди.

Депортиво розпочали агресивно, нахраписто, стрімко і дуже легко почали створювати момент за моментом. Динамо ж виклик прийняло і так само активно грало в атаці. Обмін голами виглядав цілком за грою. Далі ж було відчуття, що іспанці все ж ближчі до перемоги. І от ця помилка Ігнатенка, коли нам забили другий гол, вона по суті стала визначальною у матчі. Воротар Динамо розізлився сам на себе. Хороша спортивна злість, додаткова мотивація, відчуття відповідальності перед парнями.

Коли ми почали програвати, то все більше почалось індивідуальної гри. Гравці Динамо ризикували, брали ініціативу на себе. Грали проти іспанців їх же футболом. І Скрипник чудово проривався на ударну да так, що змусив грубо фолити Лопеса, автора дубля у наші ворота. Друга жовта і все в наших руках. Потім обережна гра. Намагання розкачати. Динамо розуміло, що неможна обрізатись і давати вибігати супернику в швидкі атаки. Іспанці ж тримали рахунок і намагались втекти. У підсумку Яцик забив мега гол, який викликав бурю емоцій. Та от дотиснути у Динамо не вийшло. Через те, що Депор знайшов у собі сили в меншості таки грати більше в атаку. Однак, як розумію я, що команди погодились на пенальті. Бо сил і емоцій вже не вистачало.

У іспанців били ті, хто свіжіше. У нас били ті, кому довірив тренер. Вирішальна роль у перемозі – воротар Денис Ігнатенко. Його зірковий час. Емоційно, щоб там хто не казав, він виявився сильнішим. Правильно налаштувався. Правильно підійшов до серії. Обрав вірну тактику грати по удару. Воротар іспанців Суарес виглядав розконцентрованим. Можливо, що це його перша серія пенальті в кар’єрі і він не зумів налаштуватись. І от ця впевненність Ігнатенка передалась всій Команді. Попри всі фактори із дискваліфікованими, травмованими і ковід позитивними, попри гру на виїзді при забитому стадіоні… Ці гравці дали всім нам таку хвилю, такий вибух емоцій. Хто дивився, той відчув це, той розуміє. Хто ж пропустив, той втратив можливість переконатись у тому, що ставка на власну молодь, як основного постачальника гравців в Першу Команду, має рацію. Всіх із ПЕРЕМОГОЮ!

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.02.2022, 15:11
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть