Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сила тренерської думки

2020-08-26 03:38 Друзі! Хотів розповісти вам про своє спостереження, яке не повязане з виграним супер кубком але опосередковано ...

Друзі! Хотів розповісти вам про своє спостереження, яке не повязане з виграним супер кубком але опосередковано це пояснює і особисто мені дає надію на майбутній сезон!

Задовго до початку нинішнього ЧУ (я би сказав що десь приблизно після відставки Реброва) у нас поступово зявилася стійка думка що Шахтар набагато нас переважає як по кадрах так і по грі вцілому і ще в багатьох аспектах Казали що справа в клубному бюджеті, невдалій селекції, Динамівських серцях на тренерському містку і зрештою в Суркісах.

І чи не єдиною перевагою Динамо над Шахтарем вважалося те що у нас регулярно підпускають до основи молодь , в той час як у Шахтаря - "Пятов і Кривцов і девять бразільцов" Мало того, постійні невдачі на домашній арені відбивалися і на іграх в Європі...

Все це безумовно мало місце! Та є, на мою думку декілька суттєвих "але"! От ними я би і хотів з вами поділитися!

1) Безумовно головним "але" є_шкідлива звичка! Так! Динамо звикло до невдач у матчах з Шахтарем (не кажучи вже про минулий сезон коли нас били навіть хлопці з Ковалівки!) А тренери не могли, чи не хотіли навчити команду знову стати грізними суперниками для всіх! Памятаєте як Кополовець казав: "Раніше ми їхали в Київ з "-3"очками а зараз їх перестали боятися" І це була гірка але правда... а чому? Бо рівень тренувань був "побігати з мячем" на фізику А однієї фізики без думки на полі мало! Гравців просто не вчили думати на полі!

2) Шахтар насправді був і залишається достатньо посереднім клубом не дивлячись на перевагу в фінансах над ДК, і це яскраво показала Ліга Європи! В матчі з Вольфсбургом на користь ШД зіграло те що вовки приїхали в Київ попити пива чи погуляти по місту але не грати в футбол! Базель майже те саме але з тією різницею що в них нічого не вийшло хоч і дуже хотіли... А от Інтер уже показав рівень такого футболу до якого гірники просто були не готові! Пресинг, реалізація і чітке виконання тренерської думки!

3) Рівень гравців насправді однаковий як у ДК так і у ШД якщо і є хто визначніший за інших у ШД то це Марлос і Тайсон але ж у ДК є Вербіч і Циганков (якщо не в лазареті) і навіть виявляється Жерсон може бути мотором!

Резюмуючи вищезгадане:

Якщо наших хлопців навчити думати на полі,мотивувати та/або дати тренерську вказівку - що і коли потрібно робити на полі (а здається що у Мірчі Михайловича з цим поки що все гаразд) то ми без особливих проблем можемо перемагати Шахтар не лише в кубкових зустрічах а і на дистанції!

Я до речі не бачив щоб попередні крім Реброва тренери ДК так активно підказували гравцям! І це тішить! А може оце і є різниця між фізруком і Тренером?

Побачимо! Принаймні перший матч вселяє надію на те що ми знову станемо непереможним Динамо!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.08.2020, 03:38
zelmar
Автор:
(zelmar)
Статус:
Наставник (1055 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть