Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Відповідь vlad старожил

2020-11-11 06:29 vlad - Старожил10.11.2020 15:38 Это для вас она иноземная..).. А для более 70% населения Украины она ...

vlad - Старожил10.11.2020 15:38 Это для вас она иноземная..).. А для более 70% населения Украины она родная..).. Ну, и почти все игроки сборной, как мы знаем, общаются на иноземной для вас мове.

Влад старожил Блювати вже хочеться від таких як ти з вашою рашою! россосійська мова нам була навязана протягом більше ніж 300 років ще починаючи від єлизавєти ІІ !

!! А отже не смій говорити що вона є рідною не те що для 70% а навіть для 10%! Є різниця коли рідна а коли навязана! Я розумію що конкретно тобі я нічого не доведу бо ти живеш бідака з чужою мовою тай в чужій для тебе країні! Піди до фіна і скажи що рідна мова 40% його країни - шведська! Так фін знає шо у нього сусіди - шведи і поважає іі але рідною мовою для фінів є суомі! а для шведів шведська! Тому коли їдуть жити у Фінляндію то вчать саме фінську мову! Взагалі то такий мовний коллапс є тільки в нас і в братів білорусів! Жодна інша країна з постсовкового простору не вважає россосійську мову рідною! Спитайте про це у країн прибалтійського узбережжя а також у кавказьких країн! Всі там можуть знати рускій язик але говорять на своїх етнічних мовах! Чому? А ти не задавався таким питанням? та тому що є величезна різниця у часі поневолення України (близько 300 років) і країн колишнього СРСР який проіснував всього 69 років! Це всьог лише середній показник тривалості життя однієї людини! Звісно що всі ці народи після розпаду СРСР швидко відкинули російску мову і її культуру і вернулися до грузинського естонського литовського ітд етносів! А от ми - українці тісно переплелися тілами мовами і душами з росіянами за 300 років так що тепер дуже тяжко розплутатися! Ось тому такі як ти (скільки б тобі не було років) і вважають навязану століттями мову рідною! Згадай скільки українських письменників було знищено у 1937 році якраз для того щоб майбутні покоління забули українську мову! Антін Крушельницький Лесь Курбас Микола Зеров та багато інших... А потім нам кажуть що мова це щось таке... неважливе!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.11.2020, 06:29
zelmar
Автор:
(zelmar)
Статус:
Наставник (1055 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть