Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
  • 1

    Сергей Балтача. Откровение...

    Devi Дэви Аркадьев (Devi)

    29.05.2024, 23:27

    ЛЕГЕНДАРНЫЕ

    ...Можете себе представить горькие чувства Серёжи, который первые шаги в большой футбол сделал в родном Мариуполе, после 24-го февраля 2022-го года, нынешнего военного времени. Впрочем, в своём блоге уже публиковал:

    Сергей Балтача: "Украина выиграет войну, но сколько ещё должно погибнуть?

    Читать полностью →

  • Офіційно. «Тоттенгем» продовжив оренду Тімо Вернера на наступний сезон

    igorok9526091995 Ігор Адамович (igorok9526091995)

    29.05.2024, 23:22

    «Тоттенгем» зумів зберегти нападника Тімо Вернера на наступний сезон. Оренду німецького форварда продовжили на сезон-2024/25, повідомляє офіційний сайт «шпор».

    28-річний форвард, який перейшов на правах оренди з «Лейпцига» в січні, був основним гравцем команди Ангелоса Постекоглу в другій половині минулого сезону.

    В англійській Прем’єр-лізі Вернер провів 13 матчів, забив два голи і віддав три гольові передачі. Діючий контракт Тімо з «Лейпцигом» розрахований до літа 2026 року.

  • 24

    Микола Несенюк: «У Маркевича ще все попереду!»

    AWAW Aндрiй Кравчук (AWAW)

    29.05.2024, 22:54

    Відомий український журналіст Микола Несенюк присвятив допис y Facebook свіжому скандалу навколо Мирона Маркевича.

    Читать полностью →

  • 2

    Мбаппе: «Завжди наголошував, що якщо я колись переїду до Італії, то це буде «Мілан»

    igorok9526091995 Ігор Адамович (igorok9526091995)

    29.05.2024, 22:28

    Колишній нападник ПСЖ Кіліан Мбаппе розповів про свої плани на майбутнє.

    «Італійський футбол? Ніколи не знаєш, що станеться. Я завжди наголошував, що якщо я колись переїду до Італії, то це буде «Мілан». У дитинстві я був великим фанатом, завжди дивився Серію А, кожен матч «Мілана». Вся моя родина — фанати «Мілана», — наводить слова Мбаппе Фабріціо Романо у себе в Twitter.

  • 2

    Клопп: «Ми повинні дуже радіти, що у «Ліверпуля» є такі власники, а не ті хлопці з Лондона»

    igorok9526091995 Ігор Адамович (igorok9526091995)

    29.05.2024, 22:02

    На прощанні з фанатами «Ліверпуля» Юрген Клопп поділився своїми думками щодо власників клубу, порівнявши їх з іншими в англійській Прем’єр-лізі. Німецький фахівець негативно відреагував на рішення власників «Челсі» звільнити Маурісіо Почеттіно після успішного завершення сезону.

    «Ми повинні дуже радіти, що у нас є такі власники, а не ті хлопці з Лондона та інші. Я б не протримався й року в „Ліверпулі“!. „Чудовий розвиток, але недостатньо хороший, звільніть його!“. Вони почали грати у футбол, який міг би повернути їх на вершину, а потім знову звільнили тренера», — цитує Клоппа The Guardian.

  • 3

    Оборонний концерн Rheinmetall став офіційним спонсором дортмундської «Борусії»

    igorok9526091995 Ігор Адамович (igorok9526091995)

    29.05.2024, 21:36

    «Борусія» Дортмунд вступає в партнерство з оборонною компанією Rheinmetall, повідомляється на офіційному сайті клубу.

    Логотип Rheinmetall вперше буде видно на екіпіруванні команди під час підготовки «Борусії» до фіналу Ліги чемпіонів. Договір підписаний на три роки. 

    «Безпека та оборона є наріжними каменями нашої демократії. Ось чому ми вважаємо правильним рішенням дуже інтенсивно зосередитися на тому, як ми захищаємо ці наріжні камені», — заявив голова ради директорів «Борусії» Ганс-Йоахім Ватцке.

  • 13

    Офіційна заява ФК «Рух»

    29.05.2024, 21:12

    Пресова служба львівського «Руху» офіційно прокоментувала ситуацію із викликом гравців клубу до олімпійської збірної України:

    В останні дні у ЗМІ було багато маніпулятивної інформації, мовляв, «Рух» не відпускає своїх гравців на Олімпійські ігри. Ми хочемо чітко прояснити цю ситуацію та уникнути подвійних трактувань.

    Хотіли б одразу зазначити, що Українська асоціація футболу надіслала лист про виклик футболістів нашого клубу не на Олімпійські ігри, а для участі у товариському турнірі, який відбудеться у французькому Тулоні.

    Тренерський та медичний штаб ФК «Рух» спільно з гравцями прийняли рішення не брати участь саме у товариському турнірі, враховуючи важкий та виснажливий сезон для футболістів нашого клубу, які догравали чемпіонат з пошкодженнями. У гравців, для більшості з яких це був перший повноцінний сезон в УПЛ, накопичилась втома та є великий ризик отримання більш складних травм.

    Це рішення заздалегідь, за тиждень до заключного туру регулярного чемпіонату УПЛ, було донесено та узгоджено з головним тренером олімпійської збірної України Русланом Ротанем і його тренерським штабом.

    Також клуб зазначив, що готовий відпустити до лав олімпійської збірної для участі в товариському турнірі півзахисника Олега Федора та захисника Дениса Слюсаря, які мали менше ігрової практики та перебувають в хороших кондиціях. На жаль, в останньому матчі чемпіонату Денис Слюсар зазнав пошкодження і потребує подальшого лікування.

    Додамо, що перед початком Олімпійських ігор у збірної України запланований підготовчий тренувальний збір, який розпочнеться на початку липня.

    Футбольний клуб «Рух» готовий делегувати своїх гравців до олімпійської збірної для участі в НТЗ та Олімпійських іграх, якщо ці футболісти будуть потрібні збірній України. Важливо, щоб до історичних ОІ гравці нашого клубу залікували усі травми, відновились психологічно та у повній бойовій готовності захищали честь нашої держави на Олімпійських іграх у Парижі.

    Вважаємо таке рішення оптимальним та таким, що прийняте в інтересах гравців та олімпійської збірної України.

  • 10

    Олександр Шовковський: «Завдання наступного сезону — повернення золотих медалей до Києва»

    shurik Александр Попов (shurik)

    29.05.2024, 20:49

    Головний тренер київського «Динамо» Олександр Шовковський висловився з приводу завершення сезону-2023/24.

    Читать полностью →

  • 7

    Плей-офф чемпионата Украины сезона 2023/2024. Результаты первых матчей: «Оболонь» побеждает в столичном дерби

    babiors Володимир Бобир (babiors)

    29.05.2024, 20:26

    В среду, 29 мая, состоялись первые матчи плей-офф чемпионата Украины за право выступать в УПЛ в следующем сезоне.

    Читать полностью →

  • 5

    Валерій Бондар: «Не хочеться роздавати багато обіцянок перед Євро-2024»

    29.05.2024, 20:01

    Захисник донецького «Шахтаря» та збірної України Валерій Бондар відмовився відповідати на запитання про плани "синьо-жовтих" на Євро-2024.

    — Мені не хочеться роздавати багато обіцянок, щоб потім усі говорили, що ми не так виступили. Команда має продемонструвати характер і грати на перемогу. Уся команда, що їде до Німеччини, розуміє важливість нашої участі у чемпіонаті для країни. Тому хочеться показати футбол, який сподобається нашим уболівальникам, а також захисникам і захисницям, які героїчно боронять Україну, — сказав донеччанин.

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть