Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

З 16 туру Дишленкович буде вважатися легіонером

2013-10-30 19:23 29 жовтня, клуби українського елітного дивізіону отримали ось такого прецікавого листа-опитувальника від Прем`єр-ліги (скан-копія листа – ...

29 жовтня, клуби українського елітного дивізіону отримали ось такого прецікавого листа-опитувальника від Прем`єр-ліги (скан-копія листа – нижче)

регламентрегламент

А чим же цей лист прецікавий, запитаєте? Ніби – і формулювання пропонуються чіткі і правильні, і Дішленковіч за ними – куди вже безсумнівніший легіонер, та ще й плебісцитом демократично це слід затвердити.

А просто за красивим фасадом знову «стирчать вуха» якогось вправного маніпулятора. Не кажемо навіть про те, що пропозицією, висловленою у п.2 листа («...починаючи з 16-го туру чемпіонату України з футболу сезону 2013/2014 рр.), Прем`єр-ліга намагається змінювати прийняті правила вже по ходу змагань, що неприпустимо для цивілізованих змагань. Суть каламутної комбінації по легалізації дій «Металіста» полягає у тому, що – ось, «...починаючи з 16-го туру чемпіонату України з футболу сезону 2013/2014 рр.» маємо правильні формулювання, значить, попередні були неправильні, а отже «Металіст» нічого не порушував. Аналізу попередніх норм і розгляду по суті звернення ФК «Дніпро» уже не потрібно. На одному специфічному жаргоні це називається – «заметано». Дивно тільки, що Прем’єр-ліга застосовує методи діяльності носіїв цього специфічного жаргону. Адже для нагальних змін до Регламенту вже і негайно по ходу сезону немає жодної об’єктивної потреби. Є лише звернення ФК «Дніпро» до ФФУ і порушена у ньому проблема щодо подій, котрі уже сталися. Остаточне правове рішення на підставі розгляду цього звернення по суті дає безальтернативний рецепт, як нам дожити до кінця сезону за формулювань чинного Регламенту. А хапливі «зміни», «плебісцити» та інший достойний антураж відображають лише чиюсь непересічну тривогу за результати розгляду. ФК «Карпати» категорично відмовляється брати участь у цьому «опитуванні», що має на меті прибрати бруд і в такий примітивний спосіб заднім числом виправдати дії ФК «Металіст». В інакшому випадку, як би сюрреалістично це не звучало, ми можемо прийти до того, що завтра футболістам «обраного» клубу Регламентом буде дозволено 85 хвилин грати ногами, а 5 хвилин останніх, за потреби, ще й руками. Але – до «16 туру», коли плебісцитом будуть прийняті нові «правильні» статті. Закон – один для всіх, і якщо хтось його порушив, то повинен за це понести покарання. Федерацію футболу України ФК «Карпати» просить якомога швидше, відкрито і прозоро розглянути звернення від ФК «Дніпро» по суті, ухвалити рішення, яким би воно не було, і запровадити зміни у Регламенті змагань з початку наступного сезону, а не по ходу гри, як це нині пропонується Прем`єр-лігою. Ми віримо у те, що кон’юнктура, яке б потужне лобі вона не мала, не здатна перемогти здоровий глузд, справедливість та закон.

Источник: galsports.com

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.10.2013, 19:23
fantovas
Статус:
Старожил (876 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико 4 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Минай Динамо - : - 17 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть