Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Марш ультрас України в Одесі 12.11.2016

2016-11-22 10:21 12 листопада 2016 року увага всієї футбольної України була прикута до Одеси. В цей день збірна ... Марш ультрас України в Одесі 12.11.2016

12 листопада 2016 року увага всієї футбольної України була прикута до Одеси. В цей день збірна Україна проводила свою чергову домашню гру проти збірної Фінляндії в рамках відбору до Чемпіонату Світу 2018 року. Попередні два домашні матчі в цьому відборі пересічному вболівальнику подивитись наживо було занадто важко.

В першому проти Ісландії - неможливо. Оскільки матч був при порожніх трибунах. А другий матч не обійшовся без політики, оскільки наша держава не визнає таку державу як Косово, то ми мали проводити цей матч на нейтральному полі у Кракові, куди далеко не кожен громадянин мав змогу потрапити. Не говорячи вже про обмеження в 1000 вболівальників, які могли бути присутні на стадіоні.

ДИВІТЬСЯ ЗАРАЗ

Тому вся футбольна Україна відчувала голод і з передматчевим тремтінням очікувала на початок гри. Ультрас України звісно цю подію також не оминули і підготували дуже організований і яскравий марш, який був присвячений вшануванню всіх загиблих за волю України. Фанати, які зібрались зі всієї України почали свій хід від Соборної площі під гучні заряди та з вогнем піротехніки до пам'ятника Шевченка. Цей марш став звершенням на нову сходинку українського саппорту, лунали нові патріотичні гасла, які дуже швидко і організовано потрапили на фанатський сектор стадіону.

Одеса прийняла збірну дуже яскраво і наша команда відповіла вболівальникам перемогою, хоч і важкою. Три очки ми здобули і посіли другу сходинку в нашій групі відбору, поступаючись тільки хорватам, з якими календар нас зведе у вже у березні наступного року на полі лідера групи.

Детальний звіт про фанатський марш та вболівальницьку підтримку стадіона "Чорноморець" дивіться в новому випуску відеоканала "На Виїзді":

ДИВІТЬСЯ ЗАРАЗ

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.11.2016, 10:21
22.11.2016, 10:21
256625 3 andriy1, Alexandr_SP, Scif
tony
Автор:
(tony)
Статус:
Начинающий писатель (119 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть