Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Збірна України - не іграшка ! Выбор редакции

2018-06-01 00:00 Чекати від цього матчу можна було усього чого завгодно. Бо від Андрія Миколайовича, а особливо від ...

Чекати від цього матчу можна було усього чого завгодно. Бо від Андрія Миколайовича, а особливо від Ріанчо, не знаєш, що чекати взагалі.

Мені так і хочеться Шеву спитати. Та скільки можна знущатися над вболівальниками ??? Збірна України - це уособлення країни. Збірна України - це гордість країни. А в реальності ми бачимо, що Збірна - це іграшка у руках ФФУ та Павєлки.

А Андрій Миколайович просто підігрує їм :(

До Збірної повинні викликати за ігрові якості та патріотизм, який також грає чималу роль у житті футболіста. Як казав колись Олег Володимирович: "Футболка Збірної - це не порожній звук". А для кого виходить, що ця футболка нічого не означає.

І тільки у Збірній Україні можна купити місце у складі, як це робить "голден-бой". За які привілеї грає Коваленко ? Розпіарений "золотий хлопчик" за усі матчі, що він провів за Збірну, він не показав абсолютно нічого :( А вихід у старті "тяжкого" тунця, ну це просто повний абзац. Тунець навіть до штрафної суперника добігти не може. Нащо його ставити ? Може Селезньов якийсь далекий родич Шеви, а ми не знаємо ?

І у першому таймі, а також моментами другому, наш відверто розкатували мароканці. Спочатку "катали" нас саудити. А ось тепер черга прийшла за Марокко :( Боюсь подумати, що буде далі.

По гравцям. Матвієнко був якийсь розгублений, часто втрачаючі свою позицію. Добре, що його підстраховув Коноплянка, який сьогодні відробляв у захисті, і у нападі. Однозначно Коно був найкращим на полі.

Ярмола був малопомітним на поле. Або повністтю не відійшов від травми, або партнери його ігнорували.

Пятову сьогоднішній матч можна занести у плюс. Виручив там, де міг би і не виручити. Про Бурду нічого казати не буду. Старався. Шапаренко з дебютом, до речі !

І чому Шева не дав шанс Луніну та Шабанову ?! Вони меньш гідні грати у команді, ніж Коваленко та Селезньов ?

Марлос вже не той. Старіє мабуть.

А Гармаш напевно зараз думає: "Як добре, що я не приймав участі у цій ганьбі".

Не сподобалися Стьопа та Зінченко, які постійно грали через Пятова, гальмуючі можливі атаки України.

І якщо чесно, то іноді складалася враження, що наша Збірна не особливо хотіла напрягатися, щоб усіма засобами здобути перемогу. Якось було усе повільно.

Неприємне враження від мароканських імігрантів. Освистали Гімн України. Справжні дикуни, яких щойно випустили на волю. Для мене освистування Гімну України - це приниження. І хотів, щоб наші футболісти поставили цих дикунів на місце. Але...

Уявляю, яка буде єйфорія у Павєлки та усього складу ФФУ, коли ми у наступному матчі "розірвемо" Албанію з рахунком 1:0. І тоді Павєлка скаже, що ми на правильному шляху...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.06.2018, 00:00
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть