Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Українським вболівальникам Respect ! А провокаторам.....

2018-09-07 20:15 Вони розкішні ! Вони божевільні ! Вони неймовірні ! Вони фантастичні ! Так, це усе про ...

Вони розкішні ! Вони божевільні ! Вони неймовірні ! Вони фантастичні ! Так, це усе про них - наших українських вболівальників.

Не припиняю дивуватись нашим співвітчизникам. Учора вони у черговий раз довели, що українські вболівальники - найкращі у світі ! Де б не грали наша Збірна, там завжди їх чекатиме неймовірна підтримка.

Напевно, якби наші грали в Антарктиді, або навіть на Марсі, то і там би наша Збірна мала б підтримку.

Українці учора у черговий раз довели, що їхня підтримка, то велика сила. Ми учора грали, наче вдома. Навіть самі чехи напевно прибалділи від такої підтримки з боку українців ;)

Уноді скадалось враження, що це чехів 1,000, а українців 7,000.

Ще коли перед матчем вимикали світло на стадіоні, то наші вболівальники не знітились та заряджали "Червона рута" та світовий хіт - "хутін - пуйло". І так була кілька разів протягом матчу. Ну скільки звучало "Слава Україні !" та "Героям слава !", я навіть не рахував.

Заслуга в учорашній перемозі нашої Збірної українських вболівальників не менше, аніж наших футболістів.

Але не обійшлось без неприємностей... з боку наших фанів. А правильніше казати провокаторів. У першому таймі, один божевільний фанат, якому футбол далеко пофіг, вибіг на поле. Напевно вирішив перевірити спритність стюардів. І це був українець швидше за усе. Але стверджувати не берусь.

Далі, не дочекавшись закінчення матчу, наші запалили файера. Гадаю, що УЄФА за це по голівці не погладить. А що було далі, то я не зовсім зрозумів.

По закіченні матчу, наші гравці підійшли до наших вболівальників, які знаходились за воротами, і почали робити "хакку". А далі хтось з нашого сектора почав, або емоційно щось там доводити, або випав через огорожу, і їх почали відразу "запаковувати". Також по відео було видно, як деякі з фанів ведуть себе агресивно по відношенню до поліцаїв. Хто першим почав провокації, я не можу стверджувати. Але УЄФА розбиратись не буде, і знов може конкретно накласти санкції на нашу Федерацію, а також накласти великий штраф. Штаф - то таке. Але якщо знов через якогось козлів-провокаторів УЄФА знов покарає провести якийсь офіційний матч без глядачів, то я просто не знатиму що й казати...

Сьогодні я повинен був би вже їхати у бік Львова на матч Україна - Словачинна. Але ж ні. Я нікуди не їду, бо через "кельтський хрест" на матчі Україна - Іспанія, який відбувся 12 жовтня 2015, Україна зі словаками зіграє за порожніх трибун ;( Якщо чесно, то вже набридло, що через якесь бидло, страждає усі адекватні вболівальники.

Що робити з такими ненормальними, відповіді я немаю... А що робити, щоб Збірну Україну більше не карали матчами без глядачів, я також не знаю...

З повагою.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.09.2018, 20:15
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть