Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Солідна перемога Збірної ! Залишилось два кроки до мрії.

2019-09-07 23:50 Я у захваті ! Ні, я в екстазі !!! Чергова перемога Збірної України під керівництвом Андрія ...

Я у захваті ! Ні, я в екстазі !!! Чергова перемога Збірної України під керівництвом Андрія Миколайовича.

А я у нього, коли його призначали, довго не вірив. Гадав, що у нього взагалі нічого не вийде. Але час йде, і Андрій Миколайович росте на очах, як сильний європейський тренер, який хоче побудувати з нашої Збірної ТОП-Збірну.

І мені зараз соромно, і каюсь, що не вірив у талант Андрія Миколайовича, як тренера. І Шева, перемогами Збірної, заткнув мене та багатьох дописувачів на цьому сайті.

Начеб-то Збірна України перемогла не Португалію, а всього лише Литву, а умене екстаз. Бо екстаз тому, що дивився це матч у Луганську, де патрітом України бути дуже небезпечно. І тому у мене надзвичайне захоплення цією перемогою.

Зізнаюсь, що Гімн співав дуже голосно. Чим напевно дуже розізлив колаборантів-сусідів. Але пофіг на сепарів. У нас сьогодні свято !!!

І по-троху, наша Збірна таки стає ТОП, яка спокійно, з легкістю обігрує такого суперника, як Литва. Давно не пам'ятаю, щоб я так сильно міг не хвилюватись за кінцевий рахунок матчу, бо Андрій Миколайович привчив нас до перемог. І тепер, меньш, аніж на розгом Португалії та усіляких там роналду, я не згоден ;)))

Ви лише подивіться, як зіграла наша Збірна ? Наші гравці не поспішали форсувати литовський "автобус". І швидкий гол Зінченка у цьому допоміг звичайно. У деяких епізодах наші гравці віддавали ініціативу супернику, але для того, щоб потім знов з новими силами "розкатувати" цей автобус :)

І що робив Марлос на полі ? Грався з литовцями, наче в шахи. Гройсмейстер !

Не все вдавалось Малиновському, але свій черговий міні-шедевр поклав, чим остаточно добив Литву.

Про Ярмолу важко щось казати, бо людина майже рік не грала. І це було видно на полі. І важко дивитись на Циганкова, у якого гра не йде у Динамо, і сьогодні не дуже пішла. Також розчарував трохи Болбат, яку тупо ігнорував Ярмолу, і не розумів його. Але у другому таймі почав виправлятись.

І подивіться лише на Миколенко ? У Збірній та Динамо - це дві різні людини.

А ось Яремчуку ніяк не щастило. Намагався грати у футбол, а виходило грати у ту гру, у якій литовці найкращі - у баскетбол ;))) Бо м'яч постійно у руки потрапляв :)))

І головне. Велика шана та подяку усім українськи вболівальникам, які прийшли на цей матч. Бо склалось враження, що грали не у гостях, а у Львові :) І на трибунах було стільки українських прапорів, що литовські вболівальники напевно незручно почували себе на своєму стадіоні ;)

А ці заряди "Слава Україні !", "Слава нації !", "Україна понад усе !", і звісно "хутін - пуйло", а також "Червона рута", просто зігрівали душу. Таких відданих вболівальників, як у нашої Збірної, ніде у світі немає. І це факт.

Саме ЄВРО-2020 стало ще ближче. Залишилось зробити два кроки - у Харкові з Литвою та у Києві з діючими Чемпіонами Європи Португалією. І це цілком реально.

І також після матчу була кумедна ситуація, коли дівчина Сашка Зінченка Влада Щеглова брала інтерв'ю у свого хлопця, звертаючись до нього на "Ви" ;))) Було весело ;)

А тепер усі чекаємо вівторка, де Збірна після майже 10-річної перерви повертається до Дніпра, де її очікуватиме гарячий прийом дніпрян, які вже хачекались на Збірну. І меньш аніж на перемогу, дніпряни будуть не згодні;)

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.09.2019, 23:50
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть