Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В очікуванні...

2019-10-30 09:34 Сьогодні на нас знову чекає ель-класико українського розливу: гра з нашим заклятим суперником , чи другом ...

Сьогодні на нас знову чекає ель-класико українського розливу: гра з нашим заклятим суперником , чи другом (хто як хоче). І в багатьох з нас крутяться в голові склади команд. У кожного вони свої, бо ніхто до сих пір не може сказати, які гравці є пріоритетними для Михайличенко. В кожному матчі ми бачимо ті чи інші обличчя і неочікувані зв’язки ланок.

Вгадати склад на чергову гру Динамо, це приблизно те ж саме, що вгадати карти на руках партнерів при грі в старий добрий студентський преферанс . Але це гадання завжди цікаве. Подумаємо й ми в очікуванні гри.

Мені здається, що сьогодні вийде Кадар. Чому?

По – перше, гра пари Шабанов – Попов не вражає своєю надійністю. Це не багратіонові флеші, це скоріше нам би день простояти, та ніч продержатись. В минулій грі, як вже писав, мені злету вдалось нарахувати чотири грубі помилки цієї пари, які б потенційно могли привести до голів. Слава богу, що пропустили лице один гол.

І по друге. При грі з триманням м’яча в 60 і більше процентів ця пара центральних захисників цілком боєздатна, бо є кому двигати м’яча. Але коли ми будемо мати володіння м’ячом фіфти фіфти, то одним з основних елементів виходу з захисту є довгий перший пас, лонгбол. В такій грі , як буде, лонгбол є смертельною зброєю. А ні Шабанов, ні Попов не показали себе вправними майстрами цих перших пасів. Попов ще намагався щось створити, хоч й помилявся, а в Шабанова я їх зовсім не помітив. Кадар же при всіх його обрізках є майстром таких передач. Та й обрізок у Кадара не більше, ніж у того ж Шабанова. Тільки вони більш помітні, бо Шабанов обрізається , коли є підстраховка (він менше ходить вперед, ніж Тамаш), а помилки Кадара, хоч й менш частіші, але як правило, трапляються на останньому рубежі.

А ось хто зіграє з Кадаром, якщо звичайно той вийде, не знаю. Я гадаю, що Михайличенко вибере Шабанова, а не Попова. Бо Попов все ж таки має менше досвіду (всього –то три гри), а в таких ель-класико досвід багато що вирішує.

Миколенко звичайно буде грати. Як буде грати й Сидорчук. Не Кадірі ж вийде.

Кендзьора чи Караваєв? Думаю,що все ж таки поляк, тому що в захисті Олександр менш спритний, ніж Томаш.

Циганков звичайно буде грати, а ось хто вийде в півзахисті є цікавим питанням. Мені здається, що на пару з Сидорчуком в опорну зону вийде Шепелєв.

В ролі атакувального напівзахисника мені б хотілось бачити Шапаренко, та все може бути. Може зіграти й Гармаш, але вихід на гру Дениса – це завжди або блискуче, або ніяк, та й зірватись різьба в нього може кожної миті. В вихід же одночасно Вербича й де Пени – не вірю, бо їх зв’язка, як здалось по грі з Копенгагеном, несумісна. Та при всіх обставинах, якщо буде готовим грати Буяльський, то однозначно вийде він.

Цікаво кого ж Михайличенко випустить грати лівим вінгером ? Скоріше за все це буде де Пена, а Вербич вийде на заміну, як це робив неодноразово наш тренерський штаб. Хоч може бути й навпаки.

І єдиним нападником швидше за все мабуть буде грати все ж таки Бєсєдін, як ніхто не сумнівається, що кіпером буде Бущан.

Все… Нікому не навязую свого бачення складу команди на гру, у кожного з нас воно різне. Чекаємо на 19:30...

З повагою,
Скіф.

P.S. І мені цікаво б було подивитись дуель однолітків - Додо і Миколенко...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.10.2019, 09:34
Skyf
Статус:
Эксперт (9887 комментариев)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть