Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Розбiр дiй Супряги проти "Металіста 1925" з коментарями (ФОТО, ВІДЕО) Выбор редакции

2023-12-10 14:14 Після тривалої перерви, подолавши перешкоди у вигляді травм, Владислав Супряга знову зміг себе відчути повноцінним професійним ... Розбiр дiй Супряги проти "Металіста 1925" з коментарями (ФОТО, ВІДЕО)

Після тривалої перерви, подолавши перешкоди у вигляді травм, Владислав Супряга знову зміг себе відчути повноцінним професійним футболістом, спочатку отримавши свої ігрові хвилини у матчі проти "Шахтаря" (вийшов на 83-й хвилині), потім проти "Кривбасу" (на 89-й), але вибірка, була замалою, аби якось оцінювати його гру, адже зустрічей із м'ячем в нього було, м'яко кажучи, недостатньо.

На цей раз Владислав потрапив у більш сприятливий контекст – незадовго до його виходу, "Металіст 1925" відіграв один м'яч, що спокушало гостей, навіть граючи у меншості, все одно йти уперед і ризикувати. За таких умов, Супряга почав отримувати більше можливостей пропонувати себе партнерам, став частіше претендувати на м'яч, і в результаті, це конвертувалося навіть у першу за три роки результативну дію на дорослому рiвнi (був ще гол Фарерам за молодiжку).

Тож, Я виділив деякі характерні рухи у грі Владислава і розібрав користь від них (фактичну або потенційну). Тож, пропоную вам подивитись відеорозбір дій нападника "Динамо" у домашньому матчі проти харківського "Металіста 1925".

Перед переглядом вiдео, також залишаю деякi приклади епiзодiв, якiрозглядатимуть у самому вiдеоролику:

Перший епізод. "Металіст" у меншості робить спробу високого пресингу, зустрічаючи "Динамо" вшістьох на половині поля киян, за що отримує довгу передачу на фланг від Андрієвського Караваєву. Супряга в цей момент відкривається поміж двох центральних захисників і перебуватиме поза досяжністю для обох, а Ткачук лише віддалятиметься від нього, тому якщо передача піде у коридор між ними, Супряга, який розгорнутий до воріт суперника, отримає вихід віч на віч з воротарем. Але цього не станеться, бо обробка або передача Караваєву не вдалась.

Через що Супрязі доведеться втрачати темп, отримуючи пас в недодачу, ризикуючи цiлiснiстю своїх нiг, на яку робив замах Фарина, за що, власне, i отримає відкладену жовту картку.

Наступний момент. Тут Супряга спочатку намагається перехопити передачу назад, йому це майже вдається, але його рух все одно не виявиться зайвим - суперник сам віддасть йому м'яч, в результаті чого, Влад отримає багато оперативного простору попереду.

Ткачук його зустрічає пласуючись, розгорнутий таким чином, аби вести Супрягу на фланг.

Маневр вправо перед штрафною дозволив би йому, по-перше, відрізати гравцю позаду можливість "зустріти" його праву ногу; по-друге – потрапити до "спірної" зони між ЦЗ,

тобто їм би довелося вирішувати між собою, кому його зустрічати, а це завжди виграшна ситуація для того, хто володіє м'ячем; по-третє, такий рух би міг стягнути Ткачука праворуч від себе, що надало би більше простору для вбігання; і четверта опція - це можливість прибрати м'яч під ударну праву і спробувати пробити, якщо інші опції будуть недоступні. Супряга не зробить це одразу, але і захисник ведеться на вбігання Дубінчака (ось тут, бачите, Ткачуку доводиться обертатися через праве плече, бо вже зреагував на вбігання лівого захисника Динамо і завчасно почав переключатися на нього), тому цей епізод міг би навіть завершитися успішно для Супряги, якби Ременюк так своєчасно не повернувся назад.

Продовження на вiдео:

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.12.2023, 14:14
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (55 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Украины Минай Черноморец 2 : 0 Закончился
Днепр-1 Динамо 1 : 2 Закончился
ЛНЗ Шахтер 0 : 3 Закончился
Рух Верес 0 : 0   27 апреля 18:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть