Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Донецький дует запалює Нову Зеландію

2015-06-09 16:00 Учора на офіційному сайті ФІФА серед новин появився матеріал під заголовком The Donetsk duo lighting up ... Донецький дует запалює Нову Зеландію

Учора на офіційному сайті ФІФА серед новин появився матеріал під заголовком The Donetsk duo lighting up New Zealand (Донецький дует запалює Нову Зеландію)

Цю інформацію я знайшов завдяки колезі Yorkship, який час від часу звертає мою увагу на корисні посилання. Я довго думав, чи перекладати і викладати цей матеріал на ваш розсуд.

У статті наших хлопців нагороджують дуже гарними епітетами. У мене нарешті появився час і я вирішив викласти матеріал з деякими скороченнями.

Для бажаючих можна пройти за посиланням і прочитати матеріал повністю:

http://www.fifa.com/u20worldcup/news/y=2015/m=6/news=the-donetsk-duo-lighting-up-new-zealand-2621838.html

Я вважаю, що розмова з двома лідерами команди, які належать нашому основному противнику в ЧУ є знаковою в сенсі, що ті хлопці горді, що представляють Україну в світі і роблять все можливе, щоб прославляти нашу державу.

Getty Images

У матеріалі розповідається як Богдан Сарнавський та Віктор Коваленко, друзі і одноклубники із Шахтаря жваво обговорюють, хто кого перемагає на тренуваннях збірної у відпрацюванні 11-метрових штрафних ударів.

Сарнавський першим відступає у суперечці і зазначає, що Віктор дуже добре виконує 11-метрові, тому забиває їх частіше, ніж Богдан відбиває.

Сайт називає Віктора зірковим форвардом, голеадором з видатним досягненням у матчі проти США. Клас Коваленка очевидний у всіх матчах збірної України. Але його потенціал був повністю розкритий іскрометним хет-триком, який розвалив американців, і вивів Україну на перше місце в групі А.

Сарнавський продовжує, що коли Віктор на полі, то ніхто не скаже, що він на 1 рік молодший решти гравців. Він значно сильніший за більшість гравців на цьому турнірі і переконаний, що то був не останній хет-трик Коваленка на Кубку світу.

Головний тренер України Олександр Петраков був готовий піди далі в характеристиках Коваленка. Він сказав, що для нього не стала дивиною результативність Віктора. Він має бути найрезультативнішим і повинен завершити турнір як найрезультативніший гравець. І Петраков переконаний, що так буде!

Виглядає як заява, але Сарнавський, коли почув такі слова тренера і оком не моргнув сказавши, що він повністю погоджується з тренером і сам насправді переконаний у цьому.

Стосовно Коваленка, то та вальяжність з якою він грає на полі, пропадає за межами футбольного поля. Але в юнацькій скромності проглядається залізна рішучість. Він не задумується над своїм лідерством у бомбардирській гонці. У командному спорті особисті нагороди завжди другорядні як вважає він. Його єдина амбіція - це команда України і він хоче, щоб ми дійшли до фіналу!

Дуже мало хто міг передбачити, що така мета може стати реальністю перед початком турніру. Однак, гра східноєвропейців заставила переоцінити потенціал команди, і Сарнавський також розділяє амбіції свого одноклубника. Сарнавський ще додав, що йому відома знаменита приказка, що поганий той солдат, який не мріє стати генералом, говорячи про цілі збірної України на Кубку світу. Ми не хочемо бути лише однією з команд на цьому турнірі! __

Якщо Україна виграє битву і досягне чогось екстраординарного, то не тільки завдяки голам Коваленка. На іншому кінці поля Сарнавський підняв свою репутацію до одніє з нових зірок серед воротарів, не пропустивши жодного голу в групових матчах та відбивши пенальті (автор статті називає це superb penalty save) у вирішальному матчі з американцями!

Якщо талановитий український форвард опирається говорити про бажання стати головним бомбардиром, то вражаючий український голкіпер не говорить нічого про еквівалентну нагороду для кращого голкіпера - Золота рукавичка від Adidas. Він каже, що було б добре завоювати такий приз, але він сюди приїхав не за ним. Якщо наша команда виграє Кубок світу, а нагорода дістанеться іншому голкіперу, то Богдан не буде розчарованим.

Ніхто нічого не перебільшує, але правда також у тому, що Коваленко та Сарнавський як і решту команди мають дуже переконливе джерело мотивації. Конфлікт в Україні (слова оригіналу), який заставив шахтарський дует переїхати в Київ, став важким тягарем для кожного в команді і для всіх українців. Якщо вони дістануться до фіналу, як сказав Петраков FIFA.com, то з однієї простої причини - ми це зробимо завдяки і заради людей в Украні. Сарнавський також погоджується і підтверджує, що основне задоволення від того, що команда зробила до цього дня - ми робимо людей щасливими.

Завдяки перемозі в груповому турнірі українці уже заробили теплу зустріч вдома. Але з голами Коваленка і сейвами Сарнавського, які дозволяють продовжувати гонку за медалі, не робіть ставки на те, що вони повернуться додому дуже швидко - завершує автор.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.06.2015, 16:00
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Италии Интер Лацио 0 : 1   19 мая 19:00
Чемпионат Испании Атлетик Севилья - : - 19 мая 20:00
Атлетико Осасуна - : - 19 мая 20:00
Барселона Райо Вальекано - : - 19 мая 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть