Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

На Кубок абонементи дійсні!

2011-10-24 13:52 Вітання усім! Дякую за гру проти "Зорі". Як і передбачалосяю прийшли найбільш віддані команді уболівальники. І отримали ...

Вітання усім!

Дякую за гру проти "Зорі". Як і передбачалосяю прийшли найбільш віддані команді уболівальники. І отримали задоволення від гри. Тепер гра на кубок проти "Шахтаря". Хто забув - абонементи на цю гру дійсні, так що ласкаво просимо.

А тепер хотів би про інше. Дивлячись по телебаченню і читаючи у пресі коментарі "фахівців" футболу довго не міг згадати, кого окремі із них нагадують. Одразу попереджаю - самі по собі коментарі футболістів і тренерів потрібні. Так роблять усюди і це надає грі додаткової привабливості. Причому "фахівці" можуть бути двох різновидів. Перший - просто авторитетний тренер, футболіст чи ветеран, сама присутність якого прикрашає газету чи телеекран. Що саме вони говорять - не так важливо. Головне - що це вони самі! Від таких людей ніхто не очікує особливих одкровень. Їх просто люблять за те, ким вони є чи були раніше. Другий різновид - люди, які здатні насправді цікаво прокоментувати гру, відкривши щось нове, чого ніхто або майже ніхто не зауважив. Кращим із таких вважаю Олександра Головка, колишнього гравця "Динамо". Найбільш цінне у його коментарях - він говорить набагато менше, ніж знає та може сказати. І це правильно - є певні норми етики. Він дає нам напрям певих думок, а ми маємо самі зробити висновки. Цим мені особисто Головко і цікавий.

Але є, на жаль, третя група "фахівців", яка складається із двох осіб. Обом по сорок одному року. Обидва трохи грали за "Динамо". Обидва дуже рано закінчили карєру. Перший зробив це у 27 років через власне пияцтво і тепер схожий на пивну діжку, другий приблизно тоді ж само, не зігрівши собі місця ніде після 1994 року, коли забив купу мячів у дуже дивному матчі і не соромиться цим пишатись. Обидва за походженням не українці, соромляться сказати українською хоча б одне слово, але із Києва їхати не хочуть. Обидва невідомо чим займаються. Якби займалися чимось громадсько корисним, то сказали б. Обидва ходять в улюбленцях певної частини публіки бо з похмілля несуть усяку фігню на "Динамо", розповідаючи заодно молодим, які вони самі геніальні були футболісти. Першою частиною своїх коментарів вони дуже нагадують багато кого із "коментаторів" на сайтах у інтернеті. Тому й згадав.  

Мені шкода. що улюбленці деякої частини публіки оті двоє, а не Олекасндр Головко. Це моя особиста думка.

І тепер найбільш неприємне. Із запуском нової версії офіційного сайту "Динамо" виникли проблеми. Винуватий в усьому я, тому що поклався на людей, яких вважав фахівцями. Доведеться виправляти ситуацію. Тож насваріть мене останніми словами і ще трохи почекайте.

Сподіваюсь, це не завадить нам підтримати команду післязавтра увечері.                

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.10.2011, 13:52
neseniuk
Автор:
(neseniuk)
Статус:
Начинающий писатель (170 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть