Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2020-11-01 22:15 Продовжуємо слідкувати за виступами наших легіонерів. Андрій ЯРМОЛЕНКО Ліверпуль – Вест Хем – 2:1 Знову Андрія ...

Продовжуємо слідкувати за виступами наших легіонерів.

Андрій ЯРМОЛЕНКО

Ліверпуль – Вест Хем – 2:1

Знову Андрія випустили на заміну на останні 15 хвилин. Але спрацювали заміни іншого тренера - Юргена Клоппа. Шансів Ярмоленку «Ліверпуль» не дав.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Марсель – Манчестер Сіті – 0:3, Шеффілд Юнайтед – Манчестер Сіті – 0:1

Матч ЛЧ Олександр розпочав в основі.

Вперше в сезоні. Навіть мав шанс забити. Однак м’яч, після хорошого удару низом, пройшов поряд зі штангою. На матч прем’єр-ліги вже повернувся Кансела. Можливо і надалі гратимуть по черзі.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Аталанта – Аякс – 2:2, Кротоне – Аталанта – 1:2

Поєдинок ЛЧ складався дуже важко. Дали фору «Аяксу» в два м’ячі. Але завдяки Сапаті відігрались. Не зупинились, прагнули і виграти. На кінцівку випустили нашого Руслана. Однак цього разу не допомогло. В матчі Серії А Гасперіні вирішив не робити велику ротацію (бо вже обпікся в попередніх матчах) і очки не втратили. Малиновський разом з колумбійцем Муріелем робили гру. На рахунку Руслана асист.

Едуард СОБОЛЬ

Брюгге – Лаціо – 1:1, Брюгге – Мехелен – 2:2

Матчі втрачених можливостей. Соболь відіграв обидва від дзвінка до дзвінка. «Брюгге» мав хорошоу можливість скористатись з кадрових втрат «Лаціо». Не вийшло. А в матчі внутрішнього чемпіонату зарано розслабилися.

Роман ЯРЕМЧУК, Роман БЕЗУС

Гент – Хоффенхайм – 1:4, Беверен - Гент - 1:4

Безус і Яремчук вийшли в основі на матч ЛЄ. Яремчук не реалізував пенальті. А був шанс повести в рахунку в дебюті. Все могло піти по іншому. Реабілітувався форвард збірної України вже в матчі чемпіонату - хет-трик! Прорвало нарешті. Перший хет-трик в кар'єрі! І всього лише за 15 хвилин. Це треба бачити!

Євген МАКАРЕНКО

Зульте-Варегем - Кортрейк - 1:1

Повернувся Євген в основу. Володіли перевагою. Але як часто буває врятували очко на сьомій додатній хвилині.

Олександр ЗУБКОВ, Ігор ХАРАТІН, Сергій РЕБРОВ (тренер), Іван ПЕТРЯК

Ференцварош – Динамо К – 2:2, Фехервар – Ференцварош – 1:1

Матч ЛЧ всі напевно бачили. Зубков відзначився результативною передачею. Натомість Харатін привіз пенальті у власні ворота. Його вини в тому не має просто не пощастило. На гру з основним конкурентом в чемпіонаті Ребров притримав Зубкова. Випустив на заміну. Та джокера з нього не вийшло. Не відзначився результативними діями і Петряк. Нічия швидше на користь «Ференцвароша». Як гадаєте?

Микола МОРОЗЮК

Різеспор – Кайсеріспор – 1:0

Чергова звитяга команди з Різе, що дозволяє утримуватись в групі лідерів. Переможний гол знову на рахунку Лоїка Ремі. Морозюк в основі. Вітаємо Миколу.

Артем КРАВЕЦЬ

Коньяспор – Башакшехір – 1:2

Артем в основі. Матч з чемпіоном країни – чудовий виклик. Зумів відзначитись черговим голом. Однак цього виявилось замало для перемоги.

Роман ГРИГОРЧУК (тренер)

Бєлшина – Шахтар Сол – 1:5

Тепер від лідера Солігорці відстають на одне очко. Попереду ще три тури. Шанси зберігаються.

Євген ХАЧЕРІДІ, Олександр НОЙОК, Артем МІЛЕВСЬКИЙ

Славія Мозир – Динамо Берестя – 1:1

Чемпіони Білорусі фактично остаточно склали свої повноваження. Примарна надія ще залишалась до цього матчу. Тепер вже "мінус 5" до лідера. Таке за три тури не відігрується. Тут би виграти путівку в ЛЄ. Мілевський знову вийшов лише на заміну в другому таймі.

Євген ШАХОВ

АЕК – Лестер – 1:2, АЕК – ОФІ - 2:1

Массімо Каррера намагався взяти бодай очко в домашньому матчі з фаворитом групи. Трохи не вистачило. Шахов відіграв майже весь матч. А вже в наступній грі Євген приносить перемогу команді, забивши вирішальний гол! Дмитро Чигринський пропускає через травму.

Євген СЄЛІН, Ігор ХУДОБ'ЯК

Ахнас - Анортосіс - 0:1, Карміотісса - Анортосіс - 1:1

Сєліна почали нарешті випускати в основі. Чотири очки в двох виїзних матчах. Нормальний графік. Худоб'як також старався забити за свою команду. Цього разу не вийшло.

Роман ЗОЗУЛЯ

Картахена - Альбасете - 3:1

Лише почала ситуація виправлятись - як знову поразка. Роман звісно старався, але цього замало. Не хотілось би щоб знову команда Зозулі застрягла в трясовині Сегунди.

Богдан МИХАЙЛИЧЕНКО і Ігор ПЛАСТУН підчепили вірус. Андрій ЛУНІН продовжує протирати штани на лавці. Зінедін Батькович, ну скільки можна! Наш Андрій не помідори, щоб його маринувати. Чехи на карантині. Поляки також взяли паузу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.11.2020, 22:15
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (783 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 138

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть