Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Алло, ми шукаємо таланти... Выбор редакции

2020-11-18 19:10 Алло, ми шукаємо таланти...

Чи реально віднайти таланти? А чи до снаги це зробити в Україні? Давайте спробуємо.

Владислав КОЧЕРГІН.

Півзахисник. 24 роки. "Зоря". Схоже Влад переріс рівень "Зорі". Був дуже здивований, що влітку він не перебрався до Бельгії. Універсальний гравець. Володіє і дриблінгом і хорошим ударом. Звісно Вербіч виглядає майстернішим. Та на жаль в цьому сезоні словенець нас не радує. Добре прийшов до двору Де Пена. Але особливої перспективи у ньому не бачу. Одноманітний гравець. Старанний. Хочеться більше вміння. Якщо не взяти Кочергіна зараз, то потім вже буде пізно.

Ібрагім КАНЕ.

Півзахисник. 20 років. "Ворскла". За Максимова прогресує. Розглядався раніше як фланговий захисник. Новий тренер розкрив малійця в інших позиціях. Прудкий. Можливо він більше підходить для контратакувального стилю.

Олександр НАЗАРЕНКО.

Півзахисник. 20 років. "Дніпро-1". І раніше всі виділяли талант цього гравця. Помітно, що він почав додавати в цьому сезоні. Бракувало йому фізичної міці. Навіть зараз ще бракує. Звісно поки грає ще Циганков але на заміну Віктору можна розглядати.

Микола КУХАРЕВИЧ.

Центральний нападник. 20 років. "Рух". Фактурний гравець під два метри ростом. При цьому досить рухливий. Має повернутись Бєсєдін. Та конкуренція потрібна. Уже викликався до молодіжної збірної. В УПЛ ще не забивав. Можливо варто почекати до наступного літа. Але можуть перехопити конкуренти.

Ілля ШЕВЦОВ.

Нападник. 20 років. "Десна". Виявилось, що Рябоконь підготував заміну Філіпову. Потенціал Іллі помітили вже і тренери молодіжної збірної. Найкращий бомбардир молодіжного чемпіонату України. Більш різноплановий футболіст ніж Кухаревич.

А ви як думаєте?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.11.2020, 19:10
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть