Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо-машина потребує капремонту

2012-05-11 13:06 Cезон вже закінчився де-факто.Ми - знову не чемпіонони.Причин в цьому - багато і вони криються не ...

Cезон вже закінчився де-факто.Ми - знову не чемпіонони.Причин в цьому - багато і вони криються не тільки на футбольному полі.Є компетентні люди,які отримують величезні зарплати,вони і повинні зробити правельні висновки з минулого і не тільки сезону.

Особисто я, не вважаю правельним валити все на ЮПС.Я не впевнений,що будь-який інший тренер в світі з цими гравцями досягби більшого.Гравці вже вижаті я лимони для футболу.

Я маю величезні притензії до тренерського штабу.Точніше я зовсім не розмумію,чим там займається більша половина людей.Якщо, Реберов відповідає за креатив,то де цей креатив?Якщо,Ігнатьєв відповідає за молодих кравців,то де ці гравці?

Я вважаю, що головоною ігровою проблемою для "Динамо" було невміння грати першим номером.Якщо ти в Україні не гарєш першим номером,то і можливостей досягти результат в тебе практично немає.Потрібна територіальна перевага,як гарантує винекнення небезпечних моментів,так як клас більшості команд не дуже високим.Помилки будуть, тільки потрібно атакувать.

Корінь цієї проблеми -  доволі простий -БАЛАСТ.

В команді знаходиться білья 30 чоловік,але в деяких матчах немає кому грать.Я не заню,навіщо це Ігорю Суркісу -така велика зарплатна відомість.

"Динамо " потрібно підсилюватися,це розуміють всі.Насамперед,потрібні криативщики.Якщо ми будемо купувати,значить потрібно також продавати чи відпускати,на важливо,головне позбавлятися непортібних гравців.

Спробую надати свій аргументований список:

1.Горан Попов.Належно він відіграв тільки з "МС" коли в Києві він повністю переграв Балотеллі,а в Манчестері спровокував його на вилучення.Все інше -жах.Я не думаю,що фізичної міці,грубості - достатньо щоб грати в такиій команді як "Динамо".Напротивагу цьому - тактична безграмотність,належне невиконання своїх прямих обов"язків,відсутність будь-якої комабінаційної гри.Якщо ми хочемо претендувати на щось серйозніше ніж друге місце,то з такими гравцями нам потрібно прощатися.Навіть зазнаючи фінансових втрат.

2.Олександр Алієв.Я взаглі не можу зрозуміти хто він?ЯКа його позиція на полі.На плеймейкера він не тягне,він не може ввести гру команди.Відбирати м"ячі на полі він не може, через свої фізичні данні.Фланговий гравець з нього - ніякий,там потрібна швидкість.


Пам"ятаю кінець 90-х початок 00-х коли головний тренер "Лаціо" Свен-Йоран Ерікссон шукав місце на полі для майстра стандартів Сініши Міхайловича.Сам Сініша був гравцем середини поля,але його гра не дозволяла протистояти на полі майстрам своєї справи італійцям,тому йому знайшли місце в центрі захисту.Але Алієву ще дуже далеко до Сініши.Кожен стандарт в виконанні серба таїв в собі небезпеку біля воріт суперника,не важливо,що це було:штрафний кутовий,чи вільний удар.Наш Алієв навіть пенальті забити  не завжди може(пригадайте молодіжне Євро )

Навіть  підстаркуватий зовсім без швидкості Карлос Корреа виклядає цікавіше ніж Алієв.

Я думаю,це позиція №1 для  підсилення.

3.Артем Мілевський.Ще один представник Академії Павла Яковенка.Замісь того,що зараз грати в "реалах чи барселонах" Артем просижує штани на лавкі "Динамо"Причина одна: бажання красиво жити.На жаль цей гарвець,вже скінчився для футболу в 27 років.Певні конвульції можуть бути,якщо його вивести з себе,як це було з "БАТЕ" і інколи буває з "Шахтарем"

Якщо керівництво "Динамо" хоче нових здобутків,то вони повинні дивитися в перед,а не жити спогадами 2009 року.

4.Сергій Рибалка.Я особисто,не маю нічого прости цього чемпіона молодіжно Євро.Але вже прийшов час визначатися,всеж час не стоїть на місці.Йому вже - 22.Або він грає в першій команді,або він продовжує в карєру в іншому місці.Його вже повинні підпирати більш молодші гравці з молодіжних команд.

Для мене Рибалка -це майсте стандартів.На жаль,чогось позитивного в ігровому плані сказати не можу.

5. Янко Сімович.Гринадер з Чорногорії.Його придбали з 200 тися євро.Я колись гра в одному з чемпіонатів району.Так так за ці гроші можна було забезпечити команди на багато років в перед і відбудувати майже всі стадіони району.Але -це гроші Ігоря Суркіса йому і вирішувати..

Олексій Михайличенко багато раз повторював,що легіонера будуть купувати,якщо він - сильніший,від тих гравців,що вже є,або він гравців,з молодіжних команд.В "Динамо" є молоді центральні захисники Козлов,Ягодінкіс,Лухтанов,Новак,Парцванія,Братков.Одне питання :навіщо нам Янко?

6.Тарас Михалик.Якщо команда хоче претендувати на щось серйозне пара центральних захисників повиння бути максимально зіграна.Якщо людина лікується понад рік,це вже не нормально.В тих матчах в яких грав Тарас він мене не переконав,що це той Михалик,який був в 2009.Кубковий матч з "Шахтарем" повністю на його совісті.Матч за зібрну в з Ізраілем теж був ненайкращим.

Все ж я сподіваюся,що в Тараса все налагадиться і ми знову побачим звичного Михалика.

7.Артем Кравець.В "Динамо" в заявці 4 центр форварда,а реально він тільки один.Я розмуію,що мати тестем одного з віце- президентів клубу дуже пристоижно.Але навіщо тоді футбол...Можна якось по іншому оформляти свої поїздки з дружиною на моря,ніж травми.Вигадати наву посаду.

Єдиний,козир Кравця - швидкість.Але цього компоненту - дуже мало для сучасного футболу.

Я думаю,що ми всі повинні сказати дякую Кравцю за "Валенсію" і рухатися далі.В Артема і так все буде добре

8.Лукман Аруна.Вболівальники жартують,що Ігор Суркі програв його в карти в Монако.Людина дозволяє собі робити по декілька дотиків в центрі поля,довго приймати рішення,він робить все те,що є неприємлиме в сучасному футболі.

Я думаю,що   самі керівники клубу так і не збагнули кого вони купили.Спочатку говорили,що це заміна Єроменку,а виявилося,все зовсім не так.

Найкращий варіан- визнати свою помилку і побажати Аруні успіхів і іншій команді.Наприклад,в "Таврії".

9.Тимур Парцванія.Керівництву і гравцю потрібно визначитися чи потрібний він клубу.Він вже не молодий.

10.Бадр Ель-Кадуррі.Спасибі,Бандр за все,але далі без тебе.Нам потрібно підсилення,а не хворі гравці.

11.Станіслав Богуш.Ще один вічно хворий.В "Динамо" є прекрасні власні голкіпери.Клуб не повинен бути лазаретом.Потрібно,подякувати за сезон 2009 і побажати успіхів в новому клубі.

12.Мілош Нінкович.З гравцями накшталт Нінковича ми приреченні.Тому,якщо ми хочем рухатися в перед,повинні прощатися з такими гравцями.

13.Алі Юссуф.Ми з Алі по паспоруту одногодки.Але він виглядає на років 35.Не можна тримати ,так довго гравця в команді,якощо він легіонер.Я думаю,що Юс вже " наївся",нам з такими  - не по путі

14.Леандро Алмейда.Довго думав,чи писати його.Але вчорашній матч підтвердив,що це не рівень "Динамо".Епізод з вилученням,а також неназначений пенальті повністю на його совісті.Він непогано діє якщо команда обороняється,і зовсім незграбно,якщо команда атакує.

Я чекаю,на інформацію,що Ігор Пластун перходить в "Динамо"

15.Карлос Корреа.Він вже втратив швидкість,тому в сучасному європейському футболі йому робити нічого.Хоча в сьогоднішньому "Динамо" він кращий від Алі, Аруни

16.Артем Кітчак.В "Динамо" і так багато голкіперів.Потрібно давати шанс молодим.

Я буду щассливим,якщо хоча б половина з ціїї когорти залишить команду

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.05.2012, 13:06
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть