Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Після жеребкування

2015-12-13 10:38 Я категорично не погоджуюся з думкою, що жеребкування не особливо важливе. Мовляв, хто випав – проти ...

Я категорично не погоджуюся з думкою, що жеребкування не особливо важливе. Мовляв, хто випав – проти тих і потрібно грати. Насправді, жереб може вирішити дуже багато

Пригадую, як декілька років тому, одній українській команді в ЛЧ відверто щастило з жеребом, і так вона потрапила, аж до ¼ фіналу. В групі :вже тоді ідучий стрімкими темпами на дно Партизан, відверто ліва по рівню ЛЧ Брага( хоча весною ця Брага пройшла Динамо в ЛЄ), та Арсенал, який кинув грати після 3-го туру, так, як забезпечив собі вихід до плей –офф .

В 1/8 була Рома, яка валилася прямо на очках. А далі, був матч проти Барселони, який поставив все на свої місця.

Я вважаю, що жеребкування для збірної можна вважати середнім. Один явний лідер, дві команди, які будуть сперечатися за другу путівку, та відвертий аутсайдер.

Дуже багато чого в нашій групі буде залежати від календаря. Для нас він не дуже добрий. Краще було починати з німцями в другому, а найкраще в третьому турі, коли вони вже забезпечать свій вихід до плей-офф .Тобто, в нас виходить, щось подібне до календаря на ЧС 2006 року, коли спочатку ми грали проти головного фаворита, потім, проти аутсайдера, а вже в останньому турі був так званий фінал за другу сходинку.

Дуже важливо, що поляків та німців пов’язують тісні відносини. Напевно, що всі пам’ятають Міро Клозе та Лукаша Подольскі, які мають польське походження. Деякі польські гравці представляють Німецький чемпіонат. Ці країни є сусідами, і цілком можливо, що захочуть допомогти один одному

Також, важливий факт, що Німеччина з Польщею грали в одній відбірковій групі. В матчах між собою, вони обмінялися перемогами. Можливо, навіть в німців буде бажання помститися, за прикру поразку в Варшаві, коли поляки вчисту переграли гостей.

Я вважаю Йохі Льова одним з найкращих тренерів в сучасному футболі. Він дуже гарно розумів, що на старому багажі далеко не поїдеш, тому, почав щось міняти в бундес – машині. Відбір, можливо, вийшло не таким гарним, як хотілося, але в тому, що на самому ЧЄ все буде добре – жодних сумнівів.

Звичайно, що є проблеми. Насамперед, це позиція центрального нападника, яка залишається, напевно, що найбільше вразливою.

Польща провела за останній час найкращий турнір. І цілком закономірно зайняла друге місце в цій самій групі, що і Німеччина.

Вся гра Польщі була доволі простою: максимально просто та надійно в захисті, та швидкий вихід з оборони в атаку, майже без центру поля.

Дуже багато, чого залежить від Роберта Левандовські. Але я впевнений, що його « медовий місяць « не зможе тривати весь сезон. Спад буде.

На мою думку, в Україна і Польща – частково протилежні команди. В них більше сильна атака, а в нас оборона. Найшла коса на камінь, як то кажуть

Думаю, що Польща нам по зубам. Перемагати її можна і потрібно.

Про Північну Ірландію знаю мало. Бачив тільки в оглядах. Можу сказати, що таку команду не переможеш без гри на повну. Команда більше домашня, яка в гостях виглядає зовсім по –іншому. Команда грає суто в англійський футбол, тобто, багато боротьби, атаки через фланги.

Думаю, що можна і потрібно ставити завдання виходу до плей –оф ЧЄ. Якщо вже не вийде з перших двох місць, нагадаю, що існує ще варіант, коли найкращі треті команди потрапляють до плей-оф, але для цього, напевно, що потрібно мінімум 4 очки.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.12.2015, 10:38
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть