Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Причини

2016-04-07 16:13 Зараз потрібно мати дуже «холодну голову». Всі емоції можуть тільки нашкодити. Всі ми любимо "Динамо" і ...

Зараз потрібно мати дуже «холодну голову». Всі емоції можуть тільки нашкодити. Всі ми любимо "Динамо" і хочемо щоб воно нарешті не тільки перемагало, але і радувало палітрою яскравих кольорів гри.

Насамперед, потрібно проаналізувати всі можливі причини, які призвели до такої кризи, а вже потім, маючи повну інформацію,- приймати рішення

Тренер:

Я не знаю, що сталося з Сергієм Станіславовичем Ребровим, але контраст в грі "Динамо" за останній рік – просто величезний.

Я відразу відкидаю тему, що для побудови команди потрібне час. Наприклад, Зідан за декілька місяців зміг перетворити "Реал" на міцну одиницю. Я не кажу, про здобутки в ЛЧ, а хоча б про деградуючий чемпіонат, де за два роки можна було щось побудувати. Хороше та якісне проявляться відразу. Потрібно вже відходити від радянських постулатів про довгу побудову команду. Це риторика Блохіна.

Раніше Ребров був дуже активний, постійно шукавщось нове( в грі були нові нотки), , їздив на стажування( за останній рік я не чув нічого про стажування Реброва), переглядав молодь, працював з молодими гравцями. Навіть президент клубу говорив, що вікна Реброва світяться навіть в ночі. А заарз все змінилося.

Серед можливих причин я можу виділити декілька варіантів:

  1. Сергій Ребров втратив мотивацію працювати в "Динамо". Все, що міг він вже здобув на рівні чемпіонату. Хочеться нових викликів, а не тільки чекати ЛЧ

  2. Головний тренер "Динамо" втратив порозуміння з Ігорем Суркісом. До завершення угоди Реброва та "Динамо" залишилося півтора роки, а досі немає ніякої інформації про можливе продовження контракту. Якщо я не помиляюся, так це в новій історії "Динамо" перший випадок, коли тренер має так мало контракту з клубом. На трансферну політику теж майже нічого не виділяється. Завжди до цього ІМС намагався підтримувати свого тренера грошима та новими гравцями. Так пішло ще від Михайличенка, коли йому накупили гравців, навіть так було в кризові часу та часи Януковича, а при Реброві майже нічого.

  3. Рівень матеріалу, який є в команді дуже низький, і витиснути з нього більше – просто неможливо. Можливості кардинально щось міняти вже не має

  4. Фінансові запити тренера. За повідомленням ЗМІ Сергій Ребров погодився очолити Динамо після Блохіна за досить скромну суму. Зараз час не дуже легкий. Не потрібно забувати, що Сергію Станіславовичу потрібно фактично утримувати дві родини. Життя в Лондоні теж не дешеве. В пресі вже пройшла інформація, що якраз фінансовий чинник не вдається узгодити для пролонгації угоди. Ребров хоче більше, а "Динамо" дає більше тільки за трофеї та здобутки.

  5. Всі ми люди. Всі ми маємо емоції. Кожна людина під час одруження, під час вагітності дружини та народженні дитини фокусує всю увагу на родину. Так вже влаштована людина. Сергій Ребров тут не виключення.

Дуже хочеться сподіватися, що Ребров –це тренер, який вміє працювати, вміє приймати рішення, вміє визнавати власні помилки, а не тільки створювати гарну роздягальню в команді.

Пліткують, що вчора Ребров хотів подати у відставку. Через це затрималася його прес –конференція. Але Ігор Суркіс умовив його залишитися, пообіцявши підсилення літом. Поки не хочу вірити в ці чутки.

Рауль Ріанчо:

В іспанця завершується угода з "Динамо" літом. Поки немає ніяких новин про її продовження.

Я теж не знаю, чи варто її продовжувати.

За часи Рауля в "Динамо" я можу пригадати тільки два тактично гарних матчі, які мені дуже сподобалися.Фінал Кубка проти "Шахтаря" в Полтаві. Напевно, це єдиний раз коли "Динамо" переграло "Шахтар" по грі. Та нещодавній матч на "Драгао" проти "Порту", коли ми насипали пуди солі на болючі місця тоді ще команди Лопатегі. Це все. За два роки. Як по мені, так цього дуже мало.

"Шахтар" маже завжди опиняється за нас сильнішим тактично. "Фіорентина" минулої весни переграла нас теж завдяки обраній тактиці. Кризовим "Челсі" та "МС"" Динамо" взагалі нічого не запропонувало. До того ж, "Динамо" втратило гру і в чемпіонаті. Це просто муки, в яких отримуємо результат завдяки індивідуальній силі певних гравців. Не може команда з хорошим тактиком в тренерському складі мати залежність від 1-2 гравців.

Роман Бебех в своєму матеріалі написав, що Рауль в Казані відповідав тільки за фізичну підготовку гравців. Виходить, що фізрук заправляє тактикою в "Динамо"?

В мене теж є таке враження, що вся тактика Рауля будується на футболі Бердиєва( який вже пішов в минуле і ніколи не підходив "Динамо" за своїм стилем гри) та певних теоретичних знаннях. Гарний тактик повинен бути не передбачуваний, а в нас все відомо наперед.

Я не знаю, наскільки Рауль може бути корисним для "Динамо" в майбутньому, наскільки він бачить розвиток команди? Напевно, краще запитати в нього.

Селекція:

Навіть відверті оптимісти вчора побачили, що в команді дуже багато гравців, а гра залежить від 2-3 футболістів. За останній час по гравцях ми не стали сильніше.

В часи Османської імперії султани забороняли вимовляти певні прізвища в палаці під страхом смерті. Думаю, що вже прийшов час заборони прізвище Шаблій в офісі "Динамо". Дійсно співпраця з цим агентом дуже ослабила київський клуб. Ми не тільки зашлакувалися, але і позбавили всю молодь шансів. Дійсно дуже одіозний агент, точно йому не місце в співпраці з "Динамо".

З усіх його гравці тільки Богдан Бутко дійсно підсилив свою команду "Амкар", а інші –розчарували. Бойком – не задоволенні в Туреччині( він точно не основний гравець "Бешикташа"), Болбат мало та неефективно грає в "Локерені", Малиновський за весь час в Бельгії має тільки два асисти( втратив справедливо місце в збірній), Прима виявився не потрібний "Торіно", зараз навіть не грає навіть в останній команді Італії, Селезньов –в "Кубані." І цей агент пропонує гравців Динамо.

Знаю точно, що Федорчука "Дианмо" пропонували під таким кутом, що ним активно цікавиться "Шахтар". Завжди думаю, що у нас свої трансферні цілі, а у" Шахтаря" свої. Навіть, якби ним цікавилася" Барселона", це їхня особиста справа.

В програми Алли Бублій на телеканалі "Футбол" Федорчук сказав, що варіант з" Динамо" йому запропонував агент. Тобто, виходить так, що саме агент став ініціатором переходу. Гарна в нас селекція, нічого не скажеш

Тут потрібна чітка система. Звичайно, що зараз особливо бажаючих їхати в Україну немає . Але потрібно переконувати, знаходити аргументи. При бажанні - можливо все.

Свого часу "Динамо "мало гарні плоди співпраці з Швейцарією, Нідерландами. До цього списку можна додавати ще Бельгію та Португалію. Не розумію, чому ці вектори не в пріорітеті?

Зараз є багато розмов про відсутність можливості витрачати на трансфери керівниками та інвесторами великих сум. Не знаю. Якщо ми заплатили за Корзуна, в якого завершувалася угода через 5 місяців, 800 тисяч – значить не все так погано з грошима у власника "Динамо".

Спортивний директор:

Так складається футбольне життя, що без цієї посади футбольний клуб не ефективний, або не повноцінний. Потрібна людина, яка візьме на себе відповідальність за важкі питання на себе. Яка не боятиметься відповідальності. Яка матиме власну точку зору, а не те, що йому нашепчуть агенти. Важливо, щоб це був професіонал, для якого" Динамо" просто робота, а не смисл життя. Тоді немає емоцій. Тоді простіше приймати рішення.

Потрібно будувати чітку систему. Нічого не бачу поганого в іспанському напрямку. Він мені теж дуже близький. Але, наприклад, німці не привозили іспанських тренерів, а вони навчали своїх молодих спеціалістів, яких адаптовували до реалії німецького футболу. Реалії Іспанії та України дуже різні. Що працює там, не завжди буде працювати у нас.

Дуже хочеться вірити, що клуб повернеться на шлях розвитку.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.04.2016, 16:13
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Германии Унион Фрайбург 0 : 0   18 мая 16:30
Чемпионат Италии Лечче Аталанта - : - 18 мая 19:00
Торино Милан - : - 18 мая 21:45
Чемпионат Испании Алавес Хетафе - : - 18 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть