Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перед "Бешикташем"

2016-09-26 18:39 Бешикташ на початку сезону не виглядає тою командою, яку не можна обіграти, це навіть стосується сьогоднішнього ...

Бешикташ на початку сезону не виглядає тою командою, яку не можна обіграти, це навіть стосується сьогоднішнього «Динамо». Стамбульська команда виглядає не зіграно, сиро на початку сезону. Нічого дивного в цьому немає, бо влітку команда втратила чотирьох гравців, які були основними в минулому сезоні. Це, насамперед, стосується німця Маріо Гомеса, який повернувся до себе на батьківщину, нашого старого знайомого Хосе Ернесто Сосу, який спробує із другої спроби закріпитися в Італії( до цього пробував свої сили в «Наполі», але тоді нічого не вийшло і він перейшов до «Металіста»), лівий захисник Кейбеші у статусі вільного агента перебрався до сусіднього «Фенербахче», а півзахисник Гекхан Торе поїхав пробувати власні сили в АПЛ.

Перші двоє були лідерами команди. Звичайно, що на їхнє місце прийшли нові гравці, але їм, як мінімум, ще потрібне час щоб зігратися.

Також тут питання не тільки в зіграності, але і в тому, новачки, на мою думку, не переважають гравців, які залишили команду. Сумно відомий над за Порту камерунець Абубакар( забивав минулого вересня на Олімпійському в матчі із «Порту») призваний замінити Гомеса. Маріо був один із кращих снайперів чемпіонату, а Бубакар зараз не може навіть виграти конкуренцію за місце в основі в місцевого гравця Тосуна. Заміни Сосі так і не знайшли. Не вважати ж такими швейцарця Інглера із Лестера чи бразильця Таліску із Бенфіки?

Важлива фігура також і тренера. В нас така група, що всі три суперника є тренерськими командами. На мою думку, головна заслуга минулорічного чемпіонства « Чорних орлів» є тренер Шенол Гюнеш, а вже потім провальні сезони «Галатасарая», «Фенербахче» та інших. Звичайно, що він вивчав київський клуб, намагатиметься діяти із слабких сторін «Динамо». Я схиляюся до того, що турки намагатимуться діяти першим номером, будуть дуже активними із перших хвилин, спробують шокувати команду Реброва розуміючи, що «Динамо» в цьому сезоні має проблеми в обороні.

Для «Динамо» дуже важливим буде витримати психологічний тиск трибун, стартовий натиск господарів, бути уважним при провокаціях, діяти дисципліновано в обороні та півзахисті і намагатися спіймати суперника на контр атаках. Можливо навіть варто використовувати пресинг в середині поля. Як я вже писав раніше Бешикташ доволі не зіграна команда і можуть бути проблеми із підстраховкою. Важлива роль в центральних півзахисників. Я так розумію, що один із них може стати Федорчук. Потрібно не пускати турків до власних воріт, не давати їх створювати, якщо в них буде багато моментів, нічого гарного це нам не несе. Тільки гра на нуль, максимум один гол, може принести перемогу «Динамо» на красені «Водафон Арена» в Стамбулі. Також дуже важливими буде перехід із оборони в атаку. Якщо в цьому компоненті все буде добре – «Бешикташ» може стати на коліна, в позиційних атаках все набагато важке, навіть на рівні чемпіонату із цим в «Динамо» великі проблеми.

По складу. Не думаю, що Циганков буде доречний в цьому матчі. Віктор ще дуже юний, він ніколи не грав при такій кількості вболівальників та тиску із трибун. До того ж, Гонсалес дуже сподобався в Сумах. Думаю, що саме Дерліс із Ярмоленком будуть крилами атаки. Майже впевнений, що Куарежму буду стримувати Антунеш. Минулого року в матчі із «Порту» португалець був один із кращих в команді, особливо на Драгао. Гра проти співвітчизника може стати для нього додатковою мотиваціює. Про Федеорчука я вже писав. Гармаш буде дуже ризикованим варіантом проти турок, які постійно симулюють та провокують.

Вірую в перемогу. У важку, роботу, але перемогу. «Бешикташ» той суперник, якого можна і потрібно перемагати, якщо ставити перед собою високі цілі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.09.2016, 18:39
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть