Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Пару думок для Олександра Головко! Выбор редакции

2016-10-07 22:14 Після матчу збірної України треба так багато всього сказати. Бо ж ми побачили такий футбол, який ... Пару думок для Олександра Головко!

Після матчу збірної України треба так багато всього сказати. Бо ж ми побачили такий футбол, який не сподівались. Національна збірна грала у якісний, командний футбол. Так, деякі гравці не були яскравими, але все працювали на командний результат. За грою ми повинні були переконливо перемогти, але не вистачило запасу сил.

Нас дотиснули, бо не вистачило запасу міцності. Ті, хто вийшов на заміну не додали, хоча Сидорчук мав шанс стати героєм матчу. Але ж було видно як довго він приймає рішення, обробляє м’яч. Саме тому Сергій в запасі, бо не відповідає сучасним вимогам по швидкісним критеріям. Нічия виглядає поганим результатом. Але, це дійсно краще, ніж поразка. Головне – те, що ми побачили команду, побачили перспективу.
Однак, я хочу сказати свої думки по одній людині. Я дуже поважаю його. Він стільки років віддав Динамо. І його тренерська кар’єра хоч і не є видатною, однак він поступово зростає. Зараз вже тренує молодіжку. І його розбори матчів так приємно читати. У деяких моментах можна не погоджуватись, але у більшості випадків він дійсно показує фахову кваліфікацію. Та ми ж знаємо, що він розпочав працювати на всім відомому телеканалі, точніше групі каналів футбольних вже не перший рік. Саме на цих каналах відверто гнуть анти динамівську лінію колишні динамівці. Минулого тижня я прочитав розбір матчу із Бешикташем. А вчора послухав після матчеві коментарі від Олександра. Я дійсно поважаю його. Однак, хочу зазначити, що на все є певна межа.

Розбираючи наш матч у ЛЧ із турками, Олександр Головко чомусь сказав, що ось подивіться як же якісно біжить в оборону Гладкий. Той самий Гладкий, який провалює матч за матчем в Динамо. І що Бєсєдіну треба брати приклад з Гладкого. Мол грає як пенсіонер вже, ледь пересувається по полю, не проявляє мотивацію. Одним словом дуже слабкий гравець. І це йде мова про кращого бомбардира турніру дублерів, про людину, яка активно долучається у 20 років до першої команди Динамо. Я бачив матчі дублю, де він паше на полі. І бачив матчі основи, де він також викладається. Потужний, яскравий форвард, який показує футбол якісного рівня. А от Головко вирішив по ньому пройтись, та й ще поставив за приклад Гладкого. Дивина та й годі. Та Олександр не зупинився. Він продовжив. Нагадаю, що йде розбір матчу Бешикташ Динамо, в я кому Бєсєдін не грав. І почав розповідати, що Бєсєдіну треба брати приклад з Борячука. Мол от який супер талановитий гравець, як він бігає, скільки роботи виконує на полі. Мої вуха трошки розгорнулись. Борячук за приклад Бєсєдіну. Дивина. Ми ж не так давно чуємо регулярні захоплюючі коментарі гри Коваленко. Мол росте гравець сильніший за Шевченко. Вчора ми бачили Коваленко. Так, він гравець непоганий, але до Шеви йому недосяжно далеко.

Я люблю заглибитись. Бєсєдін стабільний гравець старту і кращий бомбардир цього відбору молодіжки. Тоді як «суперстар» Борячук у більшості матчів чи виходив на заміну, чи зовсім не грав. Я так і думаю, так де ж правда. Якщо ти тренуєш збірну і в тебе є такий супер гравець, якого ти ставиш всім за приклад, то чому ж він у тебе не грає? Де логіка?

Вчора молодіжка грала проти Північної Ірландії. Видалась важка гра. Вирішив подивитись на ставку Голвоко. Кращим гравцем матчу за всіма показниками став Артьом Бєсєдін. Так, грало дуже багато гравців Шахтаря, в тому числі і розхвалений Борячук. Що можна сказати? Борячук повністю провалив гру. Єдиний гол забив Бєсєдін, вся гострота на полі була виключно від нього. І що я почув після матчу? Тренер пройшовся по Бєсєдіну, який в чергове провалив матч для Головко. Це ж Бєсєдін винен у тому, що ми пропустили, бо погано працює на команду. Ще пройшовся по Мішньову. Однак, гравці Шахтаря… жодного негативного слова. А їх же була домінуюча більшість на полі. Гарні хлопці, чудово проявили себе у Ю20… дивина, Олександре, дивина… Ми бачимо як Ви розганяєте Бєсєдіна за гру, де Динамо перемогло 4:0, а він прийняв участь у забитому голі. А тут Ваша команда провалює гру, у стартовому складі виходить 5 польових гравців з Шахтаря, на заміну виходить Данченко. І жодного поганого слова про них. Таке враження, що вони видали шикарну гру, а поразка виключно через Бєсєдіна і Мішньова, так, ще Гуцуляка згадано серед проваливши гру. Знаю, що тут багато прихильників Олександра. Повторюсь, що я також дуже поважаю його, бо він був прекрасним захисником мого Динамо дуже багато років. Він проводить цікаві аналізи матчів. Але, коли йде розбір гри Динамо, а чомусь починаються співатися оди гравцям Шахтаря, коли кращому гравцеві молодіжки видається чергова доза критики, а інших, всіх до одного гравців Шахтаря, навпаки не просто відсутня критика, навпаки схвальні відгуки. То все це змушує думати.

Я не хочу всовувати носа в педагогіку. Однак, як на мене, то це виглядає не просто так. Олександр Головко працює на трк футбол, цілеспрямовано розхвалює гравців Шахтаря, а гравців Динамо тролить. Він навіть встиг сказати не так давно про Циганкова парочку далеко не захопливих фраз. Чому? Що за цим стоїть? Педагогіка? Глибинна філософія? Чи тверда валюта? Особисто я думаю, що справжній динамівець повинен завершувати свою роботу на телеканалі, який відверто веде анти динамівську політику, дозволяє поливати брудом гравців без жодних вибачень. Бо якщо ти там працюєш, ще й починаєш давати такі коментарі, то тінь не просто падає, ти стаєш єдиним цілим із цим проектом. Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.10.2016, 22:14
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Украины Колос Александрия 0 : 0   28 апреля 15:30
Чемпионат Франции Страсбур Ницца - : - 28 апреля 16:00
Лорьян Тулуза - : - 28 апреля 16:00
Клермон Реймс - : - 28 апреля 16:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть