Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Підсумки року і надія на рік наступний!

2016-12-29 22:20 Хочу привітати всіх із наступаючими святами! І побажати мирного неба над головою, здоров’я, достатку і побільше ... Підсумки року і надія на рік наступний!

Хочу привітати всіх із наступаючими святами! І побажати мирного неба над головою, здоров’я, достатку і побільше позитивних емоцій! Саме позитив так важливий зараз всім нам. І справа далеко не тільки у футболі. Побільше позитиву у всіх сферах життя. Важливо бути оптимістом і бачити світло навіть тоді, коли все погано.

Я б хотів багато написати про всі сфери життя. Та все ж таки буду говорити про Динамо.
Минаючий футбольний рік варто розділити на чемпіонську весну і провал на Євро, на перемогу в Суперкубку і відвертий невдалий виступ у чемпіонаті, на невдачі в ЛЧ при не такій вже поганій грі і на супер виступ молоді у тій ж ш ЛЧ. Окремо варто виділити два останні матчі, коли гравці Динамо показали, що їх не варто списувати. Так, завжди, навіть у темряві, варто бачити світло. І орієнтуватись треба на світло, бо якщо темрява затягне, то вибратись на світло буде не можливо. Динамо за останній рік стало значно слабшим. Ми чули про мотивацію, та все ж варто казати про рівень гравців, а він відверто продовжує понижатись. Саме через це і впали результати. Дійсно хоч і запізно але омолодження складу розпочалось. Ми побачили цілу групу гравців, які зіграли цієї весни свою роль у перемогах команди. І саме на них будуть будувати нову команду. Чи варто очікувати зимою величезної перебудови? Я думаю, що ні. Нажаль! Бо підуть лише ті, хто не потрапляв в основу. І вже зараз поступово відбувається розвантаження команди. На сьогодні є запитання по цілому ряду гравців, таких як Гладкий. Цілком можливо, що його відпустять в оренду. Хто ще піде? Я думаю, що більшість залишиться. Насправді так багато розмов про Хачеріді, Ярмоленко. Та якщо така величезна група гравців залишить Динамо, то треба десь брати їм на заміну. А молодь, це все потрібно робити дозовано. Так, варто в старті випускати 3-4 молодих гравці, але треба мати 6-7 досвідчених гравців в основі. Не старих, а саме вже із досвідом більше двох років виступів на високому рівні. Можливо, що деякі легіонери дійсно залишать Динамо. Гонсалез, Мораєс, Віда, Антунеш… будь-який з них може піти. Та що ми матимемо замість них?

Вже відомо, що Яремчук їде на збори. Скоріше за все саме він і Бєсєдін будуть конкурувати між собою. Відомо, що планують залучити ще більшу групу молоді. Кажуть про 3 покупки. І що це все будуть легіонери. Ми вже знаємо, що шукають гравця в центр захисту, хоча є ж Бурда і Очігава. Також всі кажуть про півзахисника в центр поля. І ми вже чули про колумбійця з Бенфіки. Дуже хочеться якісних придбань. 2-3 гравці високої якості потрібні команді, щоб зробити команду більш збалансованою. Та чи відбудуться ці трансфери?

Все ж таки майбутнє Динамо – талановита власна молодь. І я сподіваюсь, що з весни в основі будуть грати ще більше молоді. Так, оновлення легіонерського складу. І це повинно дати команді свіже дихання. А нам надію і віру в майбутнє.

Всіх із наступаючими! Дякую!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.12.2016, 22:20
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть