Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Форварди. ч.9. Выбор редакции

2018-08-16 21:34 Підписання Супряги багато що змінило. Зараз вже відомі реальні умови трансферу. 6,5 млн євро за хлопця, ... Трансферні пошуки. Форварди. ч.9.

Підписання Супряги багато що змінило. Зараз вже відомі реальні умови трансферу. 6,5 млн євро за хлопця, який на високому рівні по суті і не грав – для сьогоднішнього Динамо величезна інвестиція. До того ж це лише за 50% прав на гравця. Тобто реальна сума трансферу 13 млн. Коли вкладаєш такі гроші, то змушений ставити цього гравця у склад.

Це Реал може собі дозволити придбати за 10-20 млн гравця у молодіжний склад. І все це на тому фоні, що команда дійсно потребує якісного гравця в групу атаки, забивного форварда. Ще один трансфер? Як на мене, то це буде нераціонально. Погано, коли мало гравців, але коли їх забагато, то це також погано впливає на атмосферу. Зрозуміло, що перший рік Супряга готовий буде грати між дублем і першою командою. У 18 – нормально. Та через рік його вже треба ставити у старт. А якщо придбати сильного і забивного форварда, то що робити із Супрягою? А що з Бєсєдіним? Про перспективи Русіна взагалі важко тоді буде говорити. Тому оренда – єдиний розумний крок. Взяти в оренду сильного форварда, який дасть команді результат, відіграє тут сезон і дасть змогу за цей час змужніти Супрязі.
                                                         Пако Алькасер

24-х річний гравець Барселони і збірної Іспанії. Перспективи цього ще молодого гравця у Барсі в новому сезоні вкрай туманні. Барса має Муніра, придбала Малкольма. І це при наявності Дембеле, Мессі, Суареса і Коутіньо. Алькасер у цьому списку лише 7 форвард. В минулому сезоні, коли конкуренція була значно нижчою, Пако зіграв лише 990 хвилин, тобто по факту награв на 11 повних матчів. І при цьому забив 7 голів, віддав 4 гольові. Мало практики. Такому гравцю треба грати. Але зарплата достатньо висока. І не так багато команд, які можуть це потягнути. Це форвард із прекрасною швидкістю, технікою, футбольним інтелектом. Привабити його ЛЧ – зрозуміло єдина можливість. Та все ж Динамо зможе потягнути цю оренду, при бажанні. Від цього виграє гравець, виграє команда. Алькасер – той тип гравця, якого шукає Динамо. Він підсилить нас, зробить ще більш потужною нашу групу атаки, добавить свого досвіду, майстерності. Як на мене, то це дуже цікавий варіант.

                                                         Рауль де Томас

23-х річний іспанець, який провів передсезонку із командою, якій належить, яка його виховала, тобто із Реалом. Та шанси зачепитись за основу вкрай маленькі. Все ж він ще не дозрів до рівня першої команди. Не випадково минулий сезон провів у Сегунді за Райо, де забив 24 голу у 32 матчах. Яскравий сезон. На хлопця є попит, бо він має удар, швидкість, агресію. Може Рауль зіграти і з глибини, і на вістрі, може вигравати другий поверх, може чекати відскоки, забивати ударами з 30 метрів. Такий собі типовий іспанський форвард, дуже схожий із гравцем Сельти Яго Аспасом. Незручний, колючий, технічний. Річна оренда в команді, яка гратиме в єврокубках і боротиметься за золоті нагороди – гарна рекомендація. Точно краще, ніж грати у Сегунді. Тому для Динамо це також непоганий варіант підписати гравця із базовою школою Реалу. Достатньо результативного і його рівня точно вистачить для першої команди. Він готовий одразу скласти конкуренцію.

                                                         Санті Міна

Цей 22-х річий форвард Валенсії опинився також у складній ситуації. Валенсія придбала Гамейро, взяла в оренду у Челсі Батшуаі. І це все при наявності Сімоне Заза і Родріго. Він стає 5 зайвим форвардом. У минулому сезоні Міна грав, так, здебільшого це були виходи на заміни, та більш стабільна практика коли травмувався Родріго. Тому свої 20 повних матчів за часом він награв. Забив 15 голів, віддав 4 гольові. Достатньо прийнятна статистика. І для Санті сезон став найрезультативнішим в кар’єрі. Він продовжує прогресувати. Та бути 5 форвардом – призведе до регресу. За характеристиками Міну можна порівняти із Мансільєю. Такий самий швидкісний гравець, який може заграти і на флангах, але у Валенсії використовується виключно як напарник для більш важкого Зази в центрі нападу. Це все через легкі і швидкі ноги. Для Динамо це був би цікавий варіант саме через здатність до швидкого футболу, вмінню грати по всій ширині атаки і якісно працювати в штрафному майданчику. Оренда на рік - також можливість пограти на високому рівні, зрости і повернутись в Валенсію вже гравцем основи. Тут не має нічого такого соромного.

Я знаю, що скажуть люди. Фантастичний список із фантастичних форвардів. А чому б і не спробувати? Якісні гравці, якісних команд, які в наступному сезоні точно будуть мати дуже мало ігрової практики. І їх команди точно зацікавленні у тому, щоб хлопці прогресували і мали стабільну практику. Тому тут справа взаємовигідна. І ми отримаємо майстерних гравців, які дадуть користь Динамо, отримають досвід і зростання, а Супряга тим часом доросте до основи.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.08.2018, 21:34
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть