Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Аякс. А в Києві гульнемо разом на Бессарабські, браття! Выбор редакции

2018-08-27 21:27 Класична історія відсутності віри в свою Команду. Масове захоплення Вернідубом. Головне, що це захоплення побудоване на ... Динамо Аякс. А в Києві гульнемо разом на Бессарабські, браття!

Класична історія відсутності віри в свою Команду. Масове захоплення Вернідубом. Головне, що це захоплення побудоване на абсолютній відсутності бажання включити аналітичні здібності. Аргументи давно відомі. Бюджет, набір гравців. Але до Хацкевича вимоги абсолютно інші. Ніхто навіть не прагне порівняти рівень гравців Аяксу і Динамо.

Навіщо? А взяти трансферну компанію. Ми взяли 3 бразильців і юного українця. Тоді як Аякс взяв досвідчених Блінда у МЮ за 16 млн, Тадіча у Саутгемптона за 11,4 млн. А ще молодих Бальде і Лаб’яда за 8,25 і 6 млн. Сума витрат на трансфери 42 млн євро. Ми ж витратили в 3 рази менше. Але на це ніхто не звертає увагу. Навіщо? Динамо повинно було перегравати Аякс на їх полі в одні ворота.
Треба бути реалістами. І треба вірити в своїх хлопців. Динамо може пройти Аякс. Але за всіма факторами на сьогодні у нас команда значно слабша за набором гравців. У нас є традиції. Та дайте Хацкевичу 42 млн на трансфери. Якщо ж цього у тренера не має, то має елементарну повагу до хлопців. Підтримуйте їх. Та будьте об’єктивними.

Сильні люди не шукають виправдань. Тому гравці Динамо будуть битись за результат. Впевнений, що команда віддасть всі сили, всю майстерність. Задача ж вболівальників – допомагати, гнати команду, тиснути на суперника. Домашні стіни і Бессарабські ворота. Повна чаша стадіону і енергетичний заряд. Все це допоможе зрівняти шанси і перемогти. Багато людей, які мають можливості, але не ходять на стадіон. Але вони активно критикують команду. При цьому їх мова проста. «А що вони такого зробили, щоб я пішов на них дивитись?» Все так просто. Ти не хочеш допомогти команді і підтримати її у важливі моменти. Але вимагаєш віддачі і перемог. Це так схоже на багатьох людей, які жаліються на владу і що їм погано живеться. Винні всі, але не ти сам. Логіка залізна.

Це були мотиваційні моменти. Насправді я також реаліст. І моя реальність говорить про те, що на сьогодні є багато складових для перемоги над Аяксом. Тренерський штаб і його рішення, тактична робота, робота над функціоналом, робота на тренуваннях – безумовно найважливіше. Правильна оцінка власних сильних сторін і сильних сторін суперника. Акцент на слабких сторонах і правильний підбір тактики, вибір оптимального складу. Перший матч показав силу суперника – швидкість і агресія в атаці, це високий пресинг, це накриття гравців суперника біля їх штрафної. Це швидкісний перехід до атаки і абсолютно нестандартні дії. Чому? Бо у групи атаки є багато варіантів, завжди є декілька. І прекрасна виконавча майстерність.

Динамо показало і слабкість голландців – стандарти, це розриви в лініях. Треба дати більше агресії, більше швидкості, менше тримати м’яч в небезпечних зонах і не обрізатись. Треба переграти суперника у бажанні. І трибуни тут мають надзвичайно важливе значення. Як і стартовий склад. Не буду давати поради. У тренерському штабі Динамо багато розумних людей. Впевнений, що висновки вже зроблені. А чи правильною буде тактика і склад ми дізнаємось вже у вівторок ввечері. Чекати залишилось не так і довго. Наша ж задача – єднання із Командою. Разом ми сильніші!

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.08.2018, 21:27
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть