Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Олександрія Динамо. Фактор тренерської чуйки продовжується. Выбор редакции

2021-04-05 14:57 Це вже класика. Матч після 2-х тижневої паузи Збірної, гра на виїзді проти силового суперника на ... Олександрія Динамо. Фактор тренерської чуйки продовжується.

Це вже класика. Матч після 2-х тижневої паузи Збірної, гра на виїзді проти силового суперника на жахливому газоні. Вже квітень місяць. Газони і далі не відповідають рівню футболу для такого рівня. Достатньо подивитись як вчергове гравець біжить в швидкісну атаку із м’ячом, який підстрибує по газону в ямах.

Хоча поле рівне для всіх. Та у кожної команди свій стиль. І треба вміти адаптуватись до всіх умов. Динамо це вчора і показало. Якими б не було специфічними передумови. Гравці боролись, терпіли, шукали свої шанси в атаці. Тому і вирвали цю надзвичайно важливу перемогу.
Квінтесенція цього матчу у цьому фото. Жерсон вийшов і виклався на всі 100%. Його емоційний запал був потрібен команді. Бо ж тут треба було в прямому сенсі слова рити землю по такому газону. Динамо сподобалось емоційним зарядом, настроєм. Важка гра про команди, яка дійсно грає в британський футбол. Оці довгі навіси у штрафний майданчик. В нашому футболі так грають давно і багато команд. Та не виглядав суперник непрохідним. Атака Динамо створила достатньо моментів для того, щоб виграти. Ніхто не скаже, що перемога не заслужена. І це важливо.
Акцент особисто мені хотілося б зробити на пропущеному голі. Може здатись, що сама ситуація абсолютно не несе небезпеки. Банальний навіс із центру поля, програна боротьба Кендзьорою, програний підбір опорником. Зрозуміло, що це повинен був бути Шапаренко. Та є ще один гравець, який в цьому епізоді відверто відпочивав. Мова про Олександра Караваєва. Легко побачити, що він не пішов за Татарковим. Банально не закрив свій фланг. Якби він пішов, то не дав би спокійно нанести удар Сіталі. В цьому епізоді саме безвідповідальна гра Караваєва стала ключовою. Звісно, що на мою суб’єктивну думку.
Але Кендзьора заробив пенальті, Шапаренко його реалізував. Караваєв же забив гол, який відмінила фантазійна група суддів. Нещодавно дивився перший гол Шевченка у ворота Баварії. Перший його гол в ЛЧ в 1994 році. Там на траєкторії польоту м’яча стоїть Михайленко у величезному офсайді. Більше того, там м’яч торкається його волосся. Але гол зарахували. Тут 5 хвилин на прийняття рішення із допомогою VAR. Виглядає це жалюгідно. Сучасна технологія, машина вартістю 300 тисяч євро. В Англії рішення приймають за 30-ть секунд, максимум 1 хвилину. У нас 5 хвилин йдуть переговори, а потім суддя ще хвилину дивиться в екран… Нічого високотехнологічного і близько не видно.
Динамо і далі продовжує йти крок за кроком. Поступово. Кожен наступний матч буде ще важчим. Чим ближче до закінчення сезону, тим більше буде емоцій, тим вищими будуть ставки. І тут важливо мати всю обойму гравців на вирішальні матчі. Сьогодні можна лише порадіти тому факту, що Динамо після паузи на Збірну, проти силової команди на вкрай важкому полі здобуло перемогу. +7 збережено. Далі буде тільки цікавіше.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.04.2021, 14:57
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть