Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В очікуванні українського "Ель-Классіко".

2012-08-27 18:36 Ще шість днів і футбольна Україна розділиться на дві частини, біло-голубу та помаранчево-чорну. Як і будь ...

Ще шість днів і футбольна Україна розділиться на дві частини, біло-голубу та помаранчево-чорну. Як і будь який інший матч Динамо та Шахтаря він супроводжуватиметься різкими та не дуже фразами гравців, тренерів, експертів, керівників клубів про те, хто ж кращий.

Слідкуючи за сімома турами чемпіонату я піймав себе на думці, що цей матч наврядче буде схожий на попередній, "ваксовський".

Ні, не через червоні картки, поведінку Сьоміна і Алієва, спиридона і луческу. Він буде таким, як і осінню 2011... Згадайте той матч, Динамо залишило Шахтар без м"яча, 2/3 матчу контролювавши гру кияни були надзвичайно близькі до голу (Ідейє(2), Гармаш, Шева), але не склалося.

Ось до чого я веду. Саме в лиці Велозу і Кранчара Динамо набуло тієї досконалості в центрі поля,якої не вистачало раніше, адже при всій повазі до Вуко , він не може розпочати атаку так як новачки. Гармаш - можливо, Оггі - ні. Яка була основна проблема киян у матчах з Металістом і Шахтарем на виїзді? Перехід з оборони в атаку, не було людини, яка б могла якісно притримати м"яч у центральному колі, дочекатись підтримки партнерів і віддати розрізну передачу на хід нападникам або вінгерам. 

Як на мене, це буде інше "Ель-Классико", не таке як завжди. Шахтар не буде всією командою "катати" м"яч на нашій половині поля і подовгу вишукуючи продовження атаки, Динамо ж у цьому аспекті не гірше виглядатиме. Боррусія тому підтвердження. Я з оптимізмом чекаю недільного вечору і вірю в те, що це буде інший, не схожий на інші матч, в якому буде чесне суддівство і висококласна гра, яка завершиться перемогою киян. 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.08.2012, 18:36
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть