Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Огляд матчу з Ліверпуля Выбор редакции

2015-03-20 13:33 Мартінес до матчу))) Хочу запропонувати колегам ще одну оцінку вчорашньої поразки Евертона в матчі з Динамо, ... Огляд матчу з Ліверпуля

Мартінес до матчу)))

Хочу запропонувати колегам ще одну оцінку вчорашньої поразки Евертона в матчі з Динамо, яку зробив оглядач однієї з мерсисайдських газет, і яка стала моєю улюбленою))). Хочу звернути увагу колег, що оглядач (в англійському стилі!) не шкодував ні іронії, ні сарказму! Ось на мій погляд найважливіші моменти, щоб не втомлювати чтиво:

Динамо – Евертон 5-2.

* Вердикт газети Liverpool Echo про нищівну поразку в Києві (Автор Phil Kirkbride)*

Евертон був останньою командою від АПЛ в Європі. Але він був викинутий за борт корабля, який прямує до Варшави, хлопцями з Києва. Їх незначна перевага після першого матчу була знищена потужним і нестримним нападом Динамо, яка неслася на всіх парах до чвертьфіналу ЛЄ. Нестримно ведучи свою гру, кияни порвали на шматки останню надію Синіх прорватися у топ-вісім ЛЄ за останні 30 років.

У кінці основного часу їх матч перетворився у втечу і те, що було перевагою на початку перетворилося на ганьбу.

Динамо трохи пригальмує на Олімпійському, який став їх фортецею, найсильнішою за останній час, після того як Лукаку заб'є свій восьмий і, на превеликий жаль, останній гол у цій кампанії.

Але Евертон знову посковзнеться дуже швидко після його голу, і другий та третій м’ячі побувають у їх воротах швидко і невимушено з боку Динамо.

А четвертий гол Києва взагалі позбавив будь-якої надії на те, щоб відігратися, а п’ятий гол, що перехопив у всіх подих, ще більше нагромадив нещастя на гравців за тисячі миль від домівок!

Евертон відмовився фактично від своєї Європейської пригоди, а Філ Ягіелка (Phil Jagielka) кивком голови забив утішний гол, якщо його можна назвати утішним, бо ніякого комфорту в ньому не відчувалося.

Здавалося нічого не віщувало поганого для команди Роберто Мартінеса, крім того, що вони мають погану звичку робити своє життя важким. І страхи, що існували, були повністю виправдані в київській фортеці.

І сталося таке вперше з 2009 року, що Сині привезли собі п’ять голів, коли вони були закатовані Бенфікою.

Перших чотири голи були дуже болячими для Евертона, який валився як картковий будинок. П’ятий став ударом ракети, яка втерла сіль у відкриті рани Синіх )))

Евертон отримав п’ять ударів нижче пояса, які йому буде важко перенести і які звели нанівець їх європейську кампанію.

Відродження в АПЛ ще може відбутися, але наступна поїздка до Queens Park Rangers, але ця подорож в ЛЄ могла надати причини для підтримки команди в АПЛ. Але цього не трапилося.

І нарешті кілька коментарів від фанів Евертона на сторінках газети:

  • Геть! Геть! Геть! Jones, Lawrence, Alcaraz, Kone, Tim Howard, Gareth Barry та інші, яких цей дурень Мартінес привів сюди!

  • Мартінес! Ти можеш насміхатися на фанами Уігана, але не над нами.

Джерело: http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/dynamo-kiev-5-everton-2-8879763

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.03.2015, 13:33
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00
Аталанта Ливерпуль - : - 18 апреля 22:00
Вест Хэм Байер - : - 18 апреля 22:00
Марсель Бенфика - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть