Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Знати суперника в обличчя

2015-11-09 10:45 Знати суперника в обличчя

Долею жеребу збірній Україні потрібно буде у двох матчах плей-офф до ЄВРО-2016 зіграти із непростим суперником - збірною Словенією. Звісно, усі чудово пам'ятають сумнозвісний матч, в якому українці поступилися своєму теперішньому супернику. Однак з того часу футбол обох країн надзвичайно змінився у іменах та й у стилі. Сьогодні ж безліч українських вболівальників не знають про склад словенців, то ж ми пропонуємо переглянути п'ятірку найдорожчих та найнебезпечніших футболістів нашого суперника, які нестимуть найбільшу загрозу для синьо-жовтих.

5. Кевін Кампль

Велику загрозу збірній Україні може нести саме Кевін Кампль, який виступає за леверкузенський "Баєр". Хоча статистика 25-річного словенця не надто вражає, однак у вирішальні моменти півзахисник вміє вирішити долю протистояння. Кевін володіє чудовим баченням поля і вміє виконати добру передачу та завдати хороший удар. Не викликає сумнівів і техніка футболіста. Трансферна ціна Кампеля складає 9 млн. євро.

4-3. Самір Хандановіч

Голкіпер "Інтера" є уособленням захисту італійської команди. У збірній воротар має велику конкуренцію із Яном Облаком, тому головний тренер словенців має хороший вибір голкіпера. Самір володіє чудовою реакцією та вміє налаштувати команду на справжній бій. Нашим нападникам потрібно буде сильно постаратися, щоб засмутити цього голкіпера, трансферна ціна якого складає 15 млн. євро.

3-4. Ян Облак

Ще один прекрасний голкіпер у розташуванні збірної Словенії. Поодинокий випадок, коли у балканської збірної два воротарі світового класу. То ж варто сказати, що і Облак може бути в основі на гру проти "синьо-жовтих" і він не гірше від Хандановіча вміє зупиняти атаки нападників. Атакувальна лінія збірної також буде мати проблему, якщо в рамці воріт буде цей воротар. Трансферна ціна Облака теж складає 15 млн. євро.

2. Роберт Беріч

Цей нападник чудово відомий вболівальникам "Дніпра", оскільки гравець відзначався у воротах Дениса Бойка. Беріч володіє нестандартним мисленням і вміє з нічого створити небезпечний момент. Оборонцям збірної потрібно чудово вивчити гру цього форварда, щоб уникнути проблем, які він буде створювати, якщо вийде на матч. Трансферна ціна Роберта Беріча складає 5,5 млн. євро і продовжує рости.

1. Йосіп Ілічіч

Ілічіча складно назвати головною зіркою збірної Словенії, проте його коефіцієнт корисної дії надзвичайно високий. Також за його плечима великий досвід, що подекуди стає вирішальним у матчах на виліт. Цим 27-річним півзахисником свого часу цікавилися багато грандів і наразі він виступає в Серії А за "Фіорентину". Футболіст несе справді серйозну загрозу і може легко засмутити будь-який захист. Саме до цього футболіста тренерському штабу потрібно прикувати найбільшу увагу. Трансферна вартість Ілічіча 8 млн. євро.

Отже, Словенія надзвичайно небезпечний суперник, адже тільки один футболіст зі складу збірної представляє рідний чемпіонат. Усі інші грають здебільшого в топ-чемпіонатах, що варто взяти до уваги. Також у збірної Словенії потужний напад, тому оборонці нашої збірної повинні бути готові на всі 100%. Якщо захист не представлений зірковими футболістами, то ворота можуть захистити голкіпери світового рівня, яким забити буде вкрай складно. Михайло Іванович має останній тиждень, щоб якнайкраще вивчити склад суперника та озброїти цими знаннями своїх футболістів.

автор, Михайло Гема

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.11.2015, 10:45
kapelan48
Автор:
(kapelan48)
Статус:
Наставник (1565 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Англии Эвертон Брентфорд 0 : 0   27 апреля 19:30
Чемпионат Италии Лацио Верона - : - 27 апреля 21:45
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр - : - 27 апреля 22:00
Чемпионат Англии Астон Вилла Челси - : - 27 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть