Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"ФАРЕ" в Украине.

2015-11-27 19:05 Все (ну ладно большинство) здесь возмущены очередной дисквалификацией нашего стадиона. Винят , УЕФА , Платини и ... "ФАРЕ" в Украине.

Все (ну ладно большинство) здесь возмущены очередной дисквалификацией нашего стадиона. Винят , УЕФА , Платини и тд...Но все же сам Платини не ездит (или ооочень редко) на матчи нашей сборной и наших команд. Откуда же они берут инфу ? А вот откуда (хотя многие наверное это уже давно и читали , но напомню) :

"Футбол: боротьба з дискримінацією як засіб дискримінації.

" ...

Звіт про "нацизм" надала організація ФАРЕ, яка співпрацює з ФІФА в цьому питанні. ... Як виявляється координатором програми по східній Європі є Павло Клименко, який як виявляється був антифа-хуліганом і фанатом клубу Арсенал, крім того притримується комуністичних поглядів. Як відомо, в цілому фани Київського клубу Арсенал славляться лівизною, а інколи і відвертою українофобією

Давня мудрість каже "скажи хто твій друг і я скажу хто ти". Щоб зрозуміти хто такий Павло Кліменко і що таке ФАРЕ в Україні, варто подивитись на інших людей які оточують цю людину. Варто зазначити, що Кліменко має причетність до організації "захист праці", де співпрацює з такими людьми як Віталій Дудін і голова цієї організації Олег Верник.
На фто вище Віталій Дудін, теж антифа фан Арсеналу, страждає комунізмом головного моску, і судячи з фото з Азіровим має відношення до ПР.
А це лідер організації "Захист праці Олег Верник. В минулому, а може і тепер представник російської організації CIS-EMO. Також про цього Верника є багато цікавого матеріалу, з якого випливає що він жадібний і безпринциповий провокатор не байдужий лиш до грошей. Крім того, в цій компанії був помічений, дехто Антон Шеховцов.
Його статті неодноразово містили звинувачення українських фанатів у нацизмі. Як бачимо з фото, це член російської нацистської організації Євразійський союз, котра взагалі відкидає право українців на свою державу, та і взагалі не визнає українців як націю. На даний час в Україні заборонена.

Тож такі люди формують звіти, щодо нацизму і фашизму в Українському футболі. Список нацистської, забороненої символіки було знайдено на сайті ФАРЕ.

Виявляється, що нацистською символікою є прапор ОУН, борці за незалежність Бандера та Шухевич і Галицький лев.

Я погоджусь з Волфснагелем, не український це символ, використовувався німцями. Хоча і тут можна сперечатись. Проте всі інші символи, це просто вияв україноненависництва і плювок на визвольну боротьбу українського народу. Залишилось, ще Данила Галицього нацистом оголосити, бо його герб як раз і був Галицький Лев.

Нюрнберг чітко сказав УПА не колабораціоністи. Все крапка. Немає жодних рішень міжнародних інстанцій якими б УПА, а тим паче ОУН, яка виникла що в 20-ті роки, називались нацистськими і звинувачувались в колабораціонізмі.

Прекрасно відомо звідки йдуть міфи про нацизм УПА, і кому не дає спокою боротьба українців за волю та і взагалі українська незалежна держава.

Більш детальна інфа про антифашистів з ФАРЕ тут:[Ваш текст ссылки...] (http://society.lb.ua/position/2013/09/24/228822_50_tis_grn_banderu.html) І на останок, якщо керуватися логікою антифашистів-комуністів з ФАРЕ то треба на футбольних матчах заборонити російську символіку, бо взагалі дискваліфікувати Росію доки не змінить прапор і герб. Ось докази нацизму на російських стадіонах:

Ваш текст ссылки...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.11.2015, 19:05
ATO1927
Автор:
(ATO1927)
Статус:
Эксперт (11156 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть