Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про можливі зимові трансфери Динамо

2016-01-01 19:42 Мені дуже подобається практика Барселони, коли вони продають гравця, або відпускають в статусі вільного агента, при ...

Мені дуже подобається практика Барселони, коли вони продають гравця, або відпускають в статусі вільного агента, при цьому маючи опцію викупу гравця за певну суму протягом певного часу.

Така угода була в трансфері Бояна Кркіча, коли він переходив до Роми, а зараз, за повідомленням ЗМІ, Барселона таким чином хоче повернути з Вільяреалу Деніса Суареса

В світлі можливого переходу/ поверненню Бойка – це було б дуже актуально.

Я, взагалі, не прихильник всіляких повернень. В Бойка -тепер свій шлях. Було цікаво його побачити в якомусь топ- чемпіонаті. Хоча, зізнаюся чесно, що гра голкіпера Дніпра мені дуже імпонує.

Взагалі, трансферна діяльність Динамо зимою обіцяє бути дуже цікавою Вже сьогодні говорять, що в клубі будуть великі зміни. Але, якими вони будуть конкретно – ніхто не знає.
Взагалі, інформацію про можливі зимові трансфери Динамо – сприймаю з певною предосторогою. Будувати – завжди важко, а от руйнувати – дуже просто. Сподіваюся, що Ребров знає, що він робить.

Поясню власні думки. Наприклад, Динамо все ж таки підпише Бойка. Виходить, що в команді 3 рівноцінних гравці, + Коваль в оренді та ряд молодих талановитих голкіперів. І все це на одне тільки місце. Що в такому випадку робити Рибці? І що буде з Бойком, коли він посидить за спиною в СаШо? Дуже може бути, що він повернеться до своїх «кращих динамівських часів».

Голкіпер без довіри – дуже слабкий голкіпер.

Чи інший приклад, якщо Динамо підпише ще одного нападника. Зараз в команді є Мораєс та Теодорчик. Два гравці на одне місце, + є ще молоді Беседін, Яремчук, Хлебас, Щебетун. В такому випадку – навіть хтось з пари Тео – Мораєс не буде потрапляти навіть до заявки не кажучи вже про молодих.

Аналогічна ситуація з вінгерами є лідер Ярмоленко, який до літа в Динамо, є Гонсалес, який починає адаптуватися до нової країни та клубу, є лідер роздягальні( один із найстарших гравців в команді) – Олег Гусєв, до того ж, в оренду не погано себе проявив Влад Калітвінчев, не кажучи вже про М'якушка, також всі чекають на Циганкова. Реально, хлопець дуже талановитий і з ним потрібно працювати. Який тут нафіг Петряк?!

Всі ці потенційні новачки просто можуть зіпсувати те, що вибудовувалося дуже важко і дуже довго – мікроклімат в команді. Перебір гравців там само поганий, як і недобір.

Пригадайте, що було, коли при тренерстві Михайличенка Динамо кожного трансферного вікна купувало нових гравців? Нічого гарного не вийшло.

Чи останні роки, коли до нас приїздили за великі гроші кваліфіковані гравці з Європи? Теж нічого гарного не вийшло. Поки вони просіялися, поки вони зігралися – минуло дуже багато часу.

З усіх цих придбань в основі залишився тільки Драговіч, Віда інколи Велозо та Антунеш. Ленс, Мбокані, Краньчар, Тайво, Раффаель, Арнуна, Тремулінас, Идейе, Безус, Селін можна вже говорити, що Белнда особливо в команді не затрималися. Тому ж Ленсу було потрібно дуже багато часу, щоб себе віднайти в команді.

В середині поля в Динамо за іменами та грошима дуже солідні вихованці( Беланда, Вело, Краньчар той же Аруна), але грають тільки власні вихованці, + Сидорчук. Тому, легіонер не значить, що команда відразу стане сильнішою

Пригадую також часи Протасова в Дніпрі, коли команда стала зимовим чемпіоном, і зимою вирішила підсилитися. Нічого гарного з цього не вийшло. Навпаки, колектив Дніпра зруйнувався.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.01.2016, 19:42
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть