Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Buongiorno ! Доброго ранку, Одесо !

2016-03-24 11:04 Вітаю усіх прихильників секти "київська хунта" та усіх каратєлєй Донбасу ! А прихильникам секти "Кривавого пастора" ...

Вітаю усіх прихильників секти "київська хунта" та усіх каратєлєй Донбасу ! А прихильникам секти "Кривавого пастора" окремі вітання ;)

Відразу пояснюю, чому в назві блогу присутня італійська мова. Бо зі мною у купе їхав італієць. Але про це пізніше.

Так, так, я вже в Одесі !

Дякую добродіям, які організували цю поїздочку.

Якщо вони мене читають, то передаю їм вітання ! Я ціную цю допомогу. Хоч можна відвліктися трохи від життя у мордорі.

Вибиратися звідти завжди небезпечно для життя. А зараз, коли напруга зростає, ще небезпечніше стає поїздочка на Збірну.

Виїзд цього разу був набагато важчим, ніж минулого разу. "Заблукалі шахтарі" вже на виїзди з Луганська встановили блок-пост. З такими темпами, пости незабаром стоятимуть на кожній вулиці Луганська. Притискають, як хочуть. Черга перед сепарським постом була величезною. Загалом приблизно було 700 чоловік. В основному пенсіонери до хунти їхали. Спочатку треба проходить повз колорадів, а потім і повз наших. Прохід повз сепарів зайняв годину, а повз наших - 2 години. Загалом 3 години. І це же швидко. Коли підійшов до сепарів, то відразу спитали куди їдеш. Потім забрали паспорт та віддали його у якусь будку. Бо іншому це не назвеш. Що вони там з ним робили незрозуміло. Можливо в них є "чорні списки" тих, хто часто перетинує лінію розмежування. Бо це ж потенційні носії інформації для "укропів" :) Наших взагалі без питань пройшов. І далі доїхав туди, куди треба.

До Харкова та Києва дістався без складнощів. А коли сів у потяг до Одеси, то почалися веселощі. До мене у купе підсили справжній італієць з Парми та гарна дівчина Алла, яка виявляється знає англійську та італійську. Співпадіння ? Не думаю. Італійця, який до речі вболіває за Болонью звати Альберто :) Надзвичайно позитивний італієць. Виявляється, що Альберто знає про Криївку, Карпати Львів, Степана Бандеру. А також він знає, хто такі Тимошенко та Порошенко. І найприємніше те, що він розуміє, що саме роісся почалу війну проти України. Знає також, хто такі сепаратисти і розуміє, що расєя постачає зброю на Донбас. Такий собі "італійський Бандера" :)

Альберто дуже часто повторював, що він "не говорить по-русски". І пообіцяв вивчити трішки українську :) І правильно - нащо вчити мову окупанта, якщо він подорожує Україною. Я звісно розповів Аллі та Альберто, що їду з Луганська, і що там відбувається і хто в усьому винен. Алла звісно була в шоці, але усе перекладала для італійця. І він теж був не у захваті він моєї розповіді :( Але не усі італійці підтримують Україну, зі слів Альберто, на італійців впливає кремлівська пропаганда та Сілвіо Берлусконні, якого Альберто називає "дон". Тобто "мафія". І як друг хутіна, Сільвіо має вплив на італійців. Добре, що Альберто виявився нашим пацаном :) Він до речі повинен бути присутнім на матчі.

Зараз вже багато бачу фанатів Збірної. Вболівальники прибувають з усієї Одеської області: Ізмаїл, Бєлгород-Дністровський, Котовськ, Рені. А також будуть присутніми вболівальники з інших міст України. І як повідомляє Шурік, очікується аншлаг.

Я приємно вражений, що Одеса хоче влаштувати аншлаг на матчі. Сьогодні прийдуть подивитися саме на Збірну України ! І сподіваюся на підтримку не гірше, ніж у Львові. Бо Збірна в Одесі - рідкісне свято.

Однозначно сьогодні повинна бути здобута перемога з рахунком 2:0 :) Але можна і більше :) Не сумніваюся, що Одеса та Збірна подарує свято для всієї України та нашим хлопцям на передовій. Про них ми ніколи не повинні забувати.

Слава Україні !

І нехай Бог береже наших хлопців на передовій !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.03.2016, 11:04
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Черноморец Шахтер - : - 1 мая 13:00
Динамо Верес - : - 1 мая 15:30
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ - : - 1 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть