Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що накувала зозуля…

2016-05-12 09:57 «Шукайте жінку». В нашому випадку – Абдулу. Ні, не того, який «піджигай», хоча наш запалювати вогонь ...
  «Шукайте жінку». В нашому випадку – Абдулу. Ні, не того, який «піджигай», хоча наш запалювати вогонь вміє не гірше. А  того, який з категорії «свисни, Ванька, ти дурніший».То наліво свисне, то направо, то правильно, так і насвистить за своє буття. Хоча, знову я не правий. Який же він дурніший?! Хитріший – оце буде правильно.
Та й братів його живе неміряно: Зажировські Бакси, Жадченки. Здавалося б, видалили ракову пухлину, відправивши Янусю та Коня Кацапстан довалювати. Змінили склад ФФУууу, але віз і нині там. І не потрібно звинувачувати Андрія та Романа за їхній самосуд. Я, ні в якому разі, не виправдовую їхні вчинки. Просто нагнилося,… і прорвало. В першу чергу терпець лопнув. Чекали справедливості – самі стали її наводити. І далі будуть ще сміливіше це робити, якщо федерасти цим не займуться. В моєму розумінні це і є причина всіх останніх подій нашого футболу. А те, що пришивають ехсперди Недофутболу, то вже наслідки. Пояснювати нелюбов до східняків (ахметюків), навіть не вважаю за потрібне, тут і так всі все сказали.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.05.2016, 09:57
tol.vas2013
Автор:
(tol.vas2013)
Статус:
Наставник (1573 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть