Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Непопулярний погляд на трансфер Теодорчика

2016-11-07 10:58 Потрібно чітко розуміти, що бельгійська ліга заточена на розвиток гравців та їхню подальшу перепродаж до більш ...

Потрібно чітко розуміти, що бельгійська ліга заточена на розвиток гравців та їхню подальшу перепродаж до більш сильних чемпіонатів та клубів. Набагато швидше проходить розвиток, якщо грати в атакуючий футбол. В Бельгії ніхто не будує автобусів, не риє окопів. В цьому ми мали можливість пересвідчитися в нащодавньому протистоянні Шахтаря та Гента.

На противагу цьому в Україні футбол більш закритий, намагаються більше грати другим номером. Так часто буває, що гравці, які в Бельгії виглядали добре не можуть закріпитися в більш сильних чемпіонатах. Попередник Теодорчкика серб Мітровіч був проданий минулого літа до Нюкасла із Андерлехта за 15 мільйонів, але провалився в АПЛ. Є ще такі розмови, що Лукаша в Києві постійно турбувала травма голеностопа, через це він нормально не міг тренуватися.

Непопулярний погляд на Теодорчика Зараз тільки лінивий не вішає собак на «Динамо» в світлі трансферу Лукаша Теодорчика до бельгійського «Андерлехта». Нагадаю, що форвард, якому не особливо довіряв Сергій Ребров став справжнім голеодором в Бельгії. Тепер брюсельський клуб має можливість викупити форварда в «Динамо» та продати його за більші гроші, наваривши на рівному місці мішок грошей. В принципі, для мене такі результати Тео були прогнозовані. Я про це писав ще перед трансфером поляка в матеріалі «Прощавай Лукаш», але тут є певні аспекти, які хоч часткова знімають провину із Динамо

  1. Гра «Андерлехта» максимально підходить для Теодорочика. В попередніх сезонах форвардами команди були добре знайомий нам Мбокані та серб Мітровіч. Тобто, фактурні, високі нападаючі, які вміють боротися на другому поверсі та максимально заточенні на флангові навіси та простріли. Тео потрапив в середовище, яке якому максимально підходить.

  2. Бельгійський чемпіонат. Відверто відкритий чемпіонат, де ніхто не думає про оборону. Кожна команда грає в футбол незважаючи на суперника. Причина цьому – розвиток футболістів, коли гравець грає в атакуючий футбол він розвивається набагато швидше. Все це робиться заради подальшої перепродажі футболістів до сильніших клубів та чемпіонатів. Тільки бізнес і нічого зайвого.

Подивіться самі. Людина, яка не проходила в стартовий склад кризового «Дніпра» та час від часу має проблеми із зайвою вагою щось забиває в Бельгії, віддає паси, потрапляє до збірної туру. Це мова про Безуса. А є ще відвертий піжон Тотовицький, який грає зазвичай сам по собі незважаючи на команду.

Нещодавній матчі «Шахтаря» проти «Гента» тільки підтверджують припущення про слабкість оборони місцевих команд.

Безперечно Тодорчкик – дуже талановитий, перспективний, майстерний нападаючий. Але для того, щоб він забивав, йому потрібні флангові передачі, навіси, іншими словами – щоб команда грала на нього. На жаль, чи на щастя, система гри «Динамо» трохи не така. Тому, навіть, якби він залишився це абсолютно нічого не змінило в його положенні в Києві.

Єдине серйозне зауваження, що ми двічі наступаємо на одні і ті ж граблі. Вже був досвід оренди Мехменді, який заграв в Німеччині, і його викупили за смішні 3 мільйона( так писали ЗМІ), а потім продали в « Баєер» дорожче( як писали ЗМІ за 8). Так і у випадку із Теодорчиком, коли сума викупу дорівнює сумі витрат, в яку обійшовся поляк Києву, а зараз бельгійці мають можливість продати його набагато дорожче.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.11.2016, 10:58
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть