Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна - Сербія. У Харкові - у гостях ! (відредаговано)

2016-11-16 03:00 Зараз емоції переповнюють ! Бо Збірна учергове перемогла :) Це вже був мій 55-ий матч Збірної, ...

Зараз емоції переповнюють ! Бо Збірна учергове перемогла :) 

Це вже був мій 55-ий матч Збірної, який я подивився наживо. І кожного разу матч Збірної - це неймовірні відчуття !

І уперше чергу хочу написати слова вдячності моєму харьківському другові і нашому колезі по сайту - Сергію, відомо на сайті, як $ergio.

Місця він забезпечив просто найкращі. Сиділи за 15 метрів від поля. Не гірше, ніж ВІП-місця. Дякую, друже $ergio !!! Ти Бог, як і Ваня Петряк ;) Обіцяю матч Україна - Туреччина привести до Харкова ;)

Харків просто приємно вразив своєю підтримкою. Харківські ультраси - красавели у плані підтримки ! І файер-шоу було бомбезним ;) А ось підривати петарди - не треба таки було робити. Агенти FARE не сплять.

Перед матчем, було вже відомо, що продано понад 20,000 квитків. А це пристойна кількість глядачів, як на товариський матч та на холодну погоду. 

Наша Збірна приїхала до стадіону у районі 19:35. І я після того, як усе зафільмував - пішов заходити на стадіон.... і не зміг зайти :* Турнікети через холод почали гальмувати. І це виявляється не вперше. Але усіх тих у кого не спрацював квиток, тих почали пропускати без турнікетів. Десь за 45 хвилин до матчу був на стадіоні. Вболівальників було не дуже багато на той час. І якщо чесно, то це такі дрібниці, що задля Збірної можна потерпіти усі ці незручності.

І як і треба, наших зустріли оваціями, а сербів - приголомшливим свистом. Стартовий склад у першу чергу можливо усіх приголомшив, але не нас з $ergio. То у нас Андрій Миколайович ставить у старт одних і тих же гравців, то усі горланять - давай молодь. Учора поставив молодь. Усі горланять: де основний склад ? Наших вболівальників не зрозумієш...

Цікаво було побачити у старті Циганкова, Шахова, Малишева, а пізніше Петряка на полі. 

Звертаю увагу на Гімн України. Харків'яни його співали. І співали навіть ВІП-місця. А вони зазвичай це рідко роблять.

Через те, що склад був занадто експеремениальним, і через це не було взаємодії між гравцями у першому таймі. На цьому фоні виділявся Бутко. І ще з того запам'яталося, то це те, як Шева постійно бігав і підказував гравцям, іноді не розуміючі, як вони грають. Він був увесь у грі.

По першому таймі запам'ятався Циганков. Наполеглевий гравець. Ліз усюди. Зозуля звісно за звичкою бігав по усьому периметру, але не було взаємодії з партнерами. Федецький у ролі капітана виглядав якось незвично. А гру показав середню. Шахов просто браво ! Зозуля спеціально прелитів, щоб не забивати, а допомогти забити своєму кодишньому другу по Дніпру - Шахову ;)

Відчувалася відсутність ключових гравців у першому таймі. Але Віктор Циганков був головним "заводилою". Мені він сподобався. По-троху Віктор прогресує. Ледь про Сидорчука не забув. Десь губив позицію, десь підчищав. Малишев був малопомітним. Зв'язка Ордець-Кривцов те ж була незіграною. Але вони надійніше зіграли, ніж зв'язка Кучер-Ярік у суботу.

А ось у другому таймі, коли вийшли кеп Ротань, Бєсєдін та Петряк, то гра трохи повеселішала. Руслан повинен був заспокоїти центр. Руслан навіть перші хвилин 10 робив підкати. А коли вийшов і Ярмола, то взагалі стало весело. Потрібен був другий гол. З виходом Ярмоли, почала працювати стара зв'язка - Ярмола та Бутко. У деяких епізодах виручав Бойко, у яких виручав Бойко. Бєсєдін дуже непогано боровся. Сидорчук був малопомітним. Центр захисту Ордець та Кривцов - два рази серйозно провалився. Але це теж спишемо на незіграність. Малишев був малопомітним. Сидорчук зіграв на своєму рівні. Хотілося б також відмітити Ротаня. Зіграв настільки, наскільки йому дозволяв його вік.

Окрема тема - це Зінченко та Петряк. Два брати. Обидва маленькі :)

Загалом матч вийшов непоганим. Шева перевірив, кого хотів. Тепер більш-меньш знає, хто на що спроможний.

Нам залишилося тепер чекати найважливішого матчу навесні проти хорватів.

Андрій Миколайович знає, чого хоче. І це головне.

Нехай Бог береже Україну !

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.11.2016, 03:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть