Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Факты и только Факты

2016-12-20 18:54 Іван Крулько обраний президентом Всеукраїнської футбольної асоціації Сьогодні у Києві під час VII звітно-виборчої конференції Всеукраїнської ...

Іван Крулько обраний президентом Всеукраїнської футбольної асоціації

Сьогодні у Києві під час VII звітно-виборчої конференції Всеукраїнської футбольної асоціації студентів делегати одноголосно обрали президентом асоціації Івана Крулька, народного депутата від «Батьківщини». «Хочеться, аби студентський футбол в Україні став масовим.

Нині маємо лише 10-12 команд на 300 вищих навчальних закладів, які беруть участь у чемпіонаті України. А їх має бути у рази більше. Це амбіційна мета, але для її досягнення потрібно докласти чимало зусиль», – зауважив Іван Крулько.

За словами новообраного президента ВФАС, у нього є розуміння і бачення, як досягти поставлених цілей.

«Для початку треба вирішити низку проблемних питань: налагодити комунікацію і взаємодію органів державної влади та місцевого самоврядування, вищих навчальних закладів, спортивних громадських організацій, збільшити фінансування спорту, особливо у галузі освіти, більше пропагувати студентський футбол та футзал у ЗМІ, а також оновити та осучаснити матеріальну базу та інфраструктуру студентського спорту. Давайте будемо чесними. Якщо сьогодні не будемо інвестувати у спорт, у тому числі масовий, то завтра доведеться інвестувати у десятки разів більше у лікарні і організації, які займаються боротьбою із кризовими явищами, такими, як молодіжний алкоголізм і наркоманія», – наголосив народний депутат.

Він також висловив сподівання, що ректори приділятимуть більше уваги розвитку студентського спорту у своїх інститутах, а їм допомагатимуть у цьому фінансово органи місцевого самоврядування. Крім того, підмогою стане й прийняття законопроекту, який передбачатиме спрямування 10% державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) на розвиток спортивної інфраструктури, підсумував Іван Крулько.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.12.2016, 18:54
20.12.2016, 18:54
259252 0
kabasik1985
Автор:
(kabasik1985)
Статус:
Наставник (1308 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть