Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шанс для «Ворскли», або переймаємо досвід Вернидуба

2016-12-25 12:13 За останній час чути тільки тривожні новини про футбольний клуб «Ворскла». Спочатку ЗМІ повідомляли про великі ...

За останній час чути тільки тривожні новини про футбольний клуб «Ворскла». Спочатку ЗМІ повідомляли про великі борги( дехто пише про 7 місяців заборгованості). Потім була інформація про заборгованість футбольного клубу перед збанкрутілим банком « Фінанси та Кредит»( який до речі належав ті самій особі, що і футбольний клуб).

Не так давно керівники команди заявили про бажання скорочення зарплатної відомості та довіри молодим гравцям. Це майже означає, що грошей не передбачається і власник майже втрати інтерес до команди.

Позитивно оцінюю припинення співпраці команди із Полтави певними гравцями. Думаю, що це піде тільки на користь і стане оздоровленням команди. Не маючи особливих турнірних завдань не варто тримати гравців із високою зарплатнею. Можна грати власними молодими гравцями майже без шкоди для результату( якого і так немає), але маючи перспективу

Пішов Сімінін. Гравцю вже майже тридцять, і окрім бійцівських якостей він мало на що здатний. Не вважаю, що це велика втрата.Э розмови навколо центрального захисника Дитятьєва. Позиційних помилок в нього було дуже багато. На конструктив – повний нуль. Тільки гарно грає головою та сильний фізично. В останньому матчі проти "Волині" грав молодший Даллку. "Ворскла" зіграла в захисті той матч на нуль. При бажанні можна повернути Євгена Ткачука із "Зорі", який виявився непотрібний Вернидубу. Залишає Полтаву і ще один захисник Пілявський. Він був орендований у казанського "Рубіна" і строк оренди завершився. Андрій нічого не показав у Полтаві, при тому мав доволі високу зарплату. Тому тут все закономірно.

Думаю, що перші двоє йдуть бо мають конкретні пропозиції. Вважаю, що вони опиняться десь за межами України. Той же Юрій Вернидуб не так давно говорив, що "Зоря" потребує ще одного центрального захисника( частину матчів в центрі захисту грав опорник Гречішкін). А так, напевно, нові команди Дитятьєва та Сімініна можуть стати "Зірка" або "Сталь", які мають проблеми в захисті.

Я дуже сподіваюся, що на цьому не зупиняться. Є ще цілий ряд гравців у "Ворскли", які тягнуть команду в низ забираючи шанс в молодих гравців.Насамперед, мова про Шуста( є молодші Такаченко та Непогодов), Сапай( повністю втратив швидкість), Ткачук, Склаяр( "Ворскла" не виграла жодного разу середину поля за першу частину сезону), Бартуловіч( ті самі проблеми із швидкістю)

Хто замість них? Власна молодь та молоді гравці із інших команд. Пригадайте, який фурор спричинив Хльобас. Насамперед тому, що не їхав до Полтави за зарплатою чи грошима, а хотів дуже грати та показати всі свої сильні сторони. Той же Сергій М’якушко був би дуже цінним гравцем для тактики, яку сповідує Сачко. Є ще в дублі Динамо Осман та Лук’янчук, які не мають довіри в Реброва, але дуже талановиті молоді футболісти. Перший може вирішити проблему лівого захисника, другий – центрального. В дублі "Шахтаря" теж є цікава молодь. Той же Качераба, Зубков, Сагуткін, Кірюханцев, Адаменко, Арендарук . Я думаю, що ці хлопці вже переросли дубль, але для першої команди не підходять. Ось і шанс показати всі власні здібності.

Не так давно луганська "Зоря" мала дуже схожі фінансові проблеми. Вони відпустили/ продали всіх гравців із високою зарплатою, а на їх місце запросили власних молодих гравців та орендували 7-8 чоловік із молодіжних команд "Шахтрая". Так футбольна країна дізналася про Микиту Шевченка, Максима Малишева( обидва зараз збірники), Івана Петряка, Олександа Карваєва, Пилипа Будківського, Руслана Малиновського, Артема Гордієнка

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.12.2016, 12:13
25.12.2016, 12:13
259635 2 Internat, Aratt
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть